• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Evlenmeden önce eşinizin azospermi olduğunu öğrenseydiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşim de azosperm.Küçük yaşta testislerinden birden çok kez ameliyat olmuş.Eşim muhtemelen biliyordu ve söyleyemedi bana söylemesini tercih ederdim daha kolay kabullenirdim.Yine de evlenirdim sevdiğim ve Allah korkum olduğu için bu sebepten terk edemezdim.Ama bazen bana söylememiş olması çok koyuyor özellikle ailesi üstüme geldikçe.bir evlilikte evlat şüphesiz çok önemli ama illa ki değil.Öncelik sağlık, birbirine saygı, bir ömür bir beraber olabilmek.Ben eşimin ailesi bu kadar evliliğimize müdahil olmasa çocuk konusuna daha az takılırdım.İki sınav bazen beni çok yoruyor açıkcası.Ayrıca azosperm olup evladına kavuşan çok inşallah önce yıllardır bekleyenler ve içlerin de bizlerde hayırla sağlıkla kavuşuruz.

Benim eşim de azosperm.Küçük yaşta testislerinden birden çok kez ameliyat olmuş.Eşim muhtemelen biliyordu ve söyleyemedi bana söylemesini tercih ederdim daha kolay kabullenirdim.Yine de evlenirdim sevdiğim ve Allah korkum olduğu için bu sebepten terk edemezdim.Ama bazen bana söylememiş olması çok koyuyor özellikle ailesi üstüme geldikçe.bir evlilikte evlat şüphesiz çok önemli ama illa ki değil.Öncelik sağlık, birbirine saygı, bir ömür bir beraber olabilmek.Ben eşimin ailesi bu kadar evliliğimize müdahil olmasa çocuk konusuna daha az takılırdım.İki sınav bazen beni çok yoruyor açıkcası.Ayrıca azosperm olup evladına kavuşan çok inşallah önce yıllardır bekleyenler ve içlerin de bizlerde hayırla sağlıkla kavuşuruz.
Çocuk konusunda mı ustunuze geliyorlar
Baska sebepler mi var

Benim kaynanam da biliyor oğlunun durumu
Cocuk konusunda en basından beri cok ustumuze geliyor. Durumu bilmesine rağmen bizi boşatmak istedi, kabullenemiyor oğluna konduramıyor hala.Allah ıslah etsin boylelerini.

Çocuk konusunda mı ustunuze geliyorlar
Baska sebepler mi var

Benim kaynanam da biliyor oğlunun durumu
Cocuk konusunda en basından beri cok ustumuze geliyor. Durumu bilmesine rağmen bizi boşatmak istedi, kabullenemiyor oğluna konduramıyor hala.Allah ıslah etsin boylelerini.
Her konuda öyleler benden beklentileri çok yüksek ve ben kafam götürmese de bugüne kadar hep saydım onları hiç saygısızlık etmedim ana baba dedim.çevredeki herkese o kadar iyiler ama bana değil eşim bana hak verse de asla ailesine karşı beni savunamaz.Tedavi konusunda da paranızı canınızı harcamayın diyorlar gezip tozacakmışız.Konuşması kolay Allah kimseyi sınamasın evlat yokluğuyla.Sonumuz hayrolsun Allah onlara da farkındalık versin ve bizi üzmesinler artık bizim yüreğimiz zaten yanık.

bende çok düşündüm bu konuyu eşim evlenmeden önce bilip durumunu bana söylemeseydi evlilik bagımıza ihanet gibi bişey olurdu sonuçta karı-koca arasında gizli saklı olmaz benim güvenim sarsılırdı her söylediğinden acaba dogrumu söylüyor yalan mı söylüyor diye şüphe ederdim

Back
X