evet ben gecenlerde sözlüme denedim mesela:)dedimki senin şahsiyetin daha oturmamış sen çocuksun nasıl evlenebilirim ben seninle tabi daha o zaman sözlü değildik:)ne tepki verecek diy emerak ettim oda gayet sakin nerden vardın bu kanıya dedi ama coooooook bozuldu:)sonra dedim tabiki tepkini ölçmek için yaptım diye:)
Sevdim bunu bende deniyecegim ama o zaman evlenmezsin derse napicam:/
ne yapacaksın, anlarsın ki adama eleştiri filan yapılmaz... hemen atağa geçiyor... yani negatif bir özellik...
tatile çıkmak.uzun süre hep yanyana vakit geçirmiş olursun ya bağlanırsın yada tamamen ayrılırsın.dönüm noktasıdır bu bence
konu cok güzel tam benim ilgi alanim su aralar...paylasimlari takip edicem..ve uygulucam..
Bence de birlikte imkan varsa tatile gidilebilir ayni evde 1-2 gunde olsa yalniz kalinmali, huyu suyu elbette ki cok onemli ama adam horluyo mu temiz mi pis mi, nasil yemek yiyo, uyandiginda sinirli mi oluyo, uyurgezer mi bunlarda cok onemli bence..
imkanınız varsa onunla aynı evde kalın, aynı yatakta uyuyun...başka türlü yakından tanıyamazsınız
çok çok faydalı bir konu olmuş . . .
kesinlikle bir takım tanıma ve tutum denemelerine tabi tutulmalı erkek ve kadın içinde böyle bence . çünkü bir ömür geçirilecek birlikte
erkekler için
aklıma gelenler ve benim de uyguladıklarım şöyle ;
ailenize saygısı ;ailenize onların yanındayken ve onlardan bahsederken kullandığı kelimeler ve önemliliklerini hissettirilebilite düzeyi . . .
maddi konularda tutumu ; beğendiğinizi belli ettiğiniz ya da hissettirdiğiniz bir şeyi hemen ya da durumu uygun olunca almayı teklif edip etmediği . . .
şiddete meyili ; onu en bam telinden eleştirdiğinizde ya da nefret ettiğini bildiğiniz bir şeyi özellikle ve gözlerinin içine bakarak yaptığınızda size olan tavrı . . .
sizi sahiplenme derecesi ; dışarıda ve kalabalıklarda ya da arkadaşlarının yanında size olan davranışları . . .
hastalandığınızdaki size olan özeni . . .
onun ailesinin yanında size olan duruşu yakınlığı hatta bakışları . . .
çocuklara,hayvanlara ve yaşlılara olan merhameti ve sevgisi . . .
bunlar dikkatle gözlemlenmeli bence . . . gözlemlenebilmesi için de uygun olan her ortam oluşturulmalı . . . horlamasıydı ağazından akan salyasıydı fln bence bunların yanında teferruat . . .
çok çok faydalı bir konu olmuş . . .
kesinlikle bir takım tanıma ve tutum denemelerine tabi tutulmalı erkek ve kadın içinde böyle bence . çünkü bir ömür geçirilecek birlikte
erkekler için
aklıma gelenler ve benim de uyguladıklarım şöyle ;
ailenize saygısı ;ailenize onların yanındayken ve onlardan bahsederken kullandığı kelimeler ve önemliliklerini hissettirilebilite düzeyi . . .
maddi konularda tutumu ; beğendiğinizi belli ettiğiniz ya da hissettirdiğiniz bir şeyi hemen ya da durumu uygun olunca almayı teklif edip etmediği . . .
şiddete meyili ; onu en bam telinden eleştirdiğinizde ya da nefret ettiğini bildiğiniz bir şeyi özellikle ve gözlerinin içine bakarak yaptığınızda size olan tavrı . . .
sizi sahiplenme derecesi ; dışarıda ve kalabalıklarda ya da arkadaşlarının yanında size olan davranışları . . .
hastalandığınızdaki size olan özeni . . .
onun ailesinin yanında size olan duruşu yakınlığı hatta bakışları . . .
çocuklara,hayvanlara ve yaşlılara olan merhameti ve sevgisi . . .
bunlar dikkatle gözlemlenmeli bence . . . gözlemlenebilmesi için de uygun olan her ortam oluşturulmalı . . . horlamasıydı ağazından akan salyasıydı fln bence bunların yanında teferruat . . .
askerliğini henüz yapmamış biriyse, askerlikden sonra yapın derim gerçek değerlendirmenizi çünkü gerçekten değişiyolar. ben onu beklicem gelsin bakalım izne falan geldiğinde pek anlaşılmıyo çünkü. ben şu örneği verebilirim şu an için, ailesinin yanında sevgisini,ilgisini belli etmezdi ama şimdi tam tersi tabi bunda özleminde etkisi vardır ama baya bi değişim var gaayet belli ediyobi gelsin burdakileri o zaman uygularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?