bence evlenmeden önce iyi bi arastirmak lazim aslinda bu cocuk evlimi ve cocugu varmi diye..cünkü ben biriyle beraberim suan..arastirmis arkads ayni calistigi yerde olan bi tanidigi var ona sormus oda demis o cocuk evli ve birde cocugu var...ama nekadar dogru bilmioyrum...arastirmalara devam..dikkat ettimde evet benim icin zamani yok..evdeyken beni aradigini görmedim..ama bikere evdeyken telime cevap verdi ailesi yanimdaydi..bana ahlaktan bahsediyordu.yok bakiremiyim degilmiyim..vay be senin gibi kizlarda varmis..inan cok sevindim icim rahatladi falan diyordu..ama simdi evli oldugunu ögreniyorum...zaten dogru düzgünleri beni bulmuyo..ama az kaldi kötüleri eleye eleye iyileride kkarsima cikicak insallah ...
mrb cnm bana özel mesaj atmışsın ama 100 olmadı mesaj hakkım henüz ondan cvp veremedim en kısa zamanda 100e tamamlayıp cevap vericem sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum mesajda yazdığın konuyla ilgili... bu konu hakkında da bişeyler söylemek istiyorum arkadaşın aynı yerde çalıştığı kişiye sorduysa doğru olabilir evdeyken de aramıyor diyosun ben senin yerinde olsam devam etmem çocuk da varmış ortada sen de bir araştır doğruluk payı varsa eminim sende uzak duracaksındır..ailesi yanındayken sana nasıl özel hayatınla ilgili şeyler sorabiliyor o da ilginç
imkanınız varsa onunla aynı evde kalın, aynı yatakta uyuyun...başka türlü yakından tanıyamazsınız
tatile çıkmak.uzun süre hep yanyana vakit geçirmiş olursun ya bağlanırsın yada tamamen ayrılırsın.dönüm noktasıdır bu bence
tsk ederimmmm mesajini sabirla beklicem :=) bence dogru cünkü ögrendikten sonra daha iyi anlayabiliyrm sanki..fazla yazamiyor fazla arayamiyor ne biliyim...dünde telefonda konustk dedim seninle görüsmek istiyorum canim ( hic birsey caktirmamaya calistim ) oda dediki evlenme teklifimi ediceksin dedi.bende dedim evet edebilirim neden olmasin dedim :=) dedim ayarla kendini yakin zamanda görüselim dedim tamam dedi..cokmu özledin beni dedi...evet özledim özlemicekmiyim dedim gülerek..sonra tabiki bende seni cok özledim falan dedi..
insanlari tanimak cok zor..ama iki gündür diyorm insallah o degildir insallah evli degildir falan diyorumben ondan cok hoslaniyorum o bana cok yakin gelmisti..sanki bi daha öyle birini bulamicakmisim gibi geliyo..anlayamioyrm ya birde bana sormustu iliskin nekadar sürdü 3,5 sene dedim oofff baya sürmüs bende benimkini uzun saniyorum diyor..birde evlilikle ilgili laflar ediyor..beni böyle kandirip yataga aticaginimi düsünüyordu allah kerim...neyse iste öyle böyle aslinda bugün 2 icin anlastik dedim aslinda saligünü daha iyi olur okulum vardi cünkü..ve bugün sordum yarin kesin bulusrmuyuz diye oda eger önemli bisey cikmazsa yarin bulusurz dedi..bende kadinligimi kullanarak dedimki isin cikmasin yaa kisa bi sürede olsa görüselim lütfeeenn kirmazsin beni dimi yazdim :) oda hemen iyi kirmam tamam yazdi =) yani yarin görüsüyoruz ve ben onu mafedicem...önce dalga gecicem dicem bana zaman ayrmiyosun falan filan oyüzden ben senle evlenmek isterim sen ne düsünyüorsun dicem resmen dalga gecicemm onun verdigi cevaba görede bisey söylicem :) mesela bilmioyrum ama yani sanirim evlenemezsin hem cocugun var hemde evlisin nasil aciklicaksin bunu bana utanmiyomusun dicem :) sasiricak geldigine gelecegine pisman olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?