evlenmeden oncekı aılenımı secesın yoksa esınımı

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
arkadaslar herhangı bır tartısmada sızın ıcın once eskı soyadınızı tasıyoan ınsanlarmı gelır yoksa esınızmı.esınız ıcın aılnızımı kırarsınız yoksa aılenız ıcın esınızımı?:enbuyukkk:

ikisinin yeride her zaman faklıdır bence ikisini aynı şeye sığdıramam
insanın diğer gözünden vazgeçmesi gibi bişey bu ama işin özüde şu ki
herşey bulunur ama bir aile tekrar bulunmaz ben ikisini ayrıca aynı kefeye koyamam
çünkü ikisinden de vazgeçemem ikisi de ailem benim allah bu ikilemde bırakmasın kimseyi

Çok saçma bir soru neden birisini seçip diğerini ayırmak zorundayım ki
Ben ikisinden de vazgeçemem nede olsa birisi beni bu yaşa kadar binbir emek ve fedakarlıkla getiren ailem diğeri hayatımızın kalanını beraber davem ettireceğim ve bu işe sevdiğim kişi olarak adını yazdırdığım eşim...
İkisini de kırmam ikisininde yeri bambaşkadır ben de....
Allahım böylesi ayrımlara düşürmesin düşündürmesin insanları...

Çok saçma bir soru neden birisini seçip diğerini ayırmak zorundayım ki
Ben ikisinden de vazgeçemem nede olsa birisi beni bu yaşa kadar binbir emek ve fedakarlıkla getiren ailem diğeri hayatımızın kalanını beraber davem ettireceğim ve bu işe sevdiğim kişi olarak adını yazdırdığım eşim...
İkisini de kırmam ikisininde yeri bambaşkadır ben de....
Allahım böylesi ayrımlara düşürmesin düşündürmesin insanları...

dıgerını ayır demedımkı zaten hangısı hayatında daha oncelıklı dedım.ınsan tabııkıde ıkısınden vazgecmez.su an karmakarısıgım sanırım o yuzden net olarak anlatamıyorum:uhm:

Kesinlikle esim, o benim ailem cunki... Tartismanin da durumuna bagli ama bugune kadar esim ile ailem arasinda bir sorun cikmadi. 11 senelik evliyim, taraflarin hepsi mesafeyi korudugu surece ve de aileler evli ciftlerin hayatina mudahale etmedigi ve de ettirilmedigi surece tartisma cikmaz.

Back
X