- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ben evliyim yazabilir miyim![]()
yok, önden bekarlar :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evliyim yazabilir miyim![]()
az içimi boşaltim be![]()
zaten biz yazarsak bekarlar evlenmediklerine pişman olmak şöyle dursun bucak bucak kaçacaklar evlenmekten :teselli:
evlendiğine pişman olanlar diye topik açalım
belki vardır araştırmak lazım![]()
az içimi boşaltim be![]()
zaten biz yazarsak bekarlar evlenmediklerine pişman olmak şöyle dursun bucak bucak kaçacaklar evlenmekten :teselli:
eyvah eyvah....yatıp kalkıp halime şükrediyim ben ozaman...:smiley-cool:
şükret haline
sardunya zakkum ne dedi evlenmeyen 1 pişman evlenen 1000 pişman
hala laf annamıyon mu -tatlicadiarzu-
biliyorsunuz eşimden ayrıldım....bana yakın olanların ilk sorusuydu bu..yeniden evlenmeyi düşünüyor musun diye...ne kadar zor bir soruymuş..ilk başlarda asla diyordum..sonra iyi biri çıkarsa neden olmasın dedim..şimdi kesinlikle düşünmüyorum....ama şuna karar verdim ki hayat eşini doğru seçersen gerçekten mutlu oluyorsun ve böyle çiftler ne yazık ki çok az...
kesinlikle düşünmüyorum diye bi şey yok..karşına bi adam cıktı aşık oldun ve canın gibi sevip seviliyorsun neden bekar kalacaksın ki?
doğru karar vermeyecegini kim söyledi...eksisiyle artısıyla eşimi seviyorum hayatta kimsenin garantisi yok ve hayat kısa bence sen mutlu olacagın her seyi yap yeni bir evlilik de oalbilir bu...yalnızlık zor..zamana bırak..umarım her sey hayallerinin bile ötesinde güzel olur..