Evlenmediinize piman oldunuz mu? neden?

şöyle bir yazı okumuştum :.

Evlenenler pişman olabilir ama

Evlenmeyenlerin pişman olacağı kesin
....

Henüz evliliği bilmiyorum ama bekarlık çok güzel ,bireysel olmak çok rahat......o yüzden 3-5 yıl daha istemiyorum...yani evliliğe odaklanmamak lazım hayatta.. herkes evleniyor diye evlenemem...

allah hiç bşy için pişman ettirmesin..heleki evlilik için.......
bu ülkede pişman olupta ayrıldıgınız zaman alnınıza dul damgası vuruluyorr bununla yetinilmiyor tabii faklı taraflara çekiliyor...erkek için ayrılmak hiç bşy ama bayanlarrrr için zor bi durum...allah pişman etmesinnnnnnnn

şükret haline :delphin:
sardunya zakkum ne dedi evlenmeyen 1 pişman evlenen 1000 pişman
hala laf annamıyon mu -tatlicadiarzu-

14 sene sonra babamın hatıra evlendim...
tamam severek evlendim fakat hiç niyetim yoktu...
deli gibi kaçıyordum nikah masasına oturmaktan...

bu arada bir kaç ay sonra "mutluluktan havalara uçtuğunuz" bölümün de topiğime rastlarsanız hiç şaşırmayın:delphin:

biliyorsunuz eşimden ayrıldım....bana yakın olanların ilk sorusuydu bu..yeniden evlenmeyi düşünüyor musun diye...ne kadar zor bir soruymuş..ilk başlarda asla diyordum..sonra iyi biri çıkarsa neden olmasın dedim..şimdi kesinlikle düşünmüyorum....ama şuna karar verdim ki hayat eşini doğru seçersen gerçekten mutlu oluyorsun ve böyle çiftler ne yazık ki çok az...

ben 27 yaşımdayım şimdiye kadar tanıştığım veya çıktıklarım içinden keşke şunla evlenseymişim dediğim yok. iyi ki o salakalrla evlenmedim diye şükrediyorum Allaha

ben evliyim ama evlenmesem evli olmadıgıma pişman olurdum...
bence bekarlık evlilikten cok daha kötü...gece sımsıkı sarıldıgın güven duydugun bir eşten daha üstün bi şey olamaz..ayrıca boşanan ve 2.güvenmeyenler hata yapıyor bence önemli olan doğru insanı bulmak sütten ağzın yansa da pes etmeyecek hayata küsmeyeceksin bence..

biliyorsunuz eşimden ayrıldım....bana yakın olanların ilk sorusuydu bu..yeniden evlenmeyi düşünüyor musun diye...ne kadar zor bir soruymuş..ilk başlarda asla diyordum..sonra iyi biri çıkarsa neden olmasın dedim..şimdi kesinlikle düşünmüyorum....ama şuna karar verdim ki hayat eşini doğru seçersen gerçekten mutlu oluyorsun ve böyle çiftler ne yazık ki çok az...

kesinlikle düşünmüyorum diye bi şey yok..karşına bi adam cıktı aşık oldun ve canın gibi sevip seviliyorsun neden bekar kalacaksın ki?
doğru karar vermeyecegini kim söyledi...eksisiyle artısıyla eşimi seviyorum hayatta kimsenin garantisi yok ve hayat kısa bence sen mutlu olacagın her seyi yap yeni bir evlilik de oalbilir bu...yalnızlık zor..zamana bırak..umarım her sey hayallerinin bile ötesinde güzel olur..

kesinlikle düşünmüyorum diye bi şey yok..karşına bi adam cıktı aşık oldun ve canın gibi sevip seviliyorsun neden bekar kalacaksın ki?
doğru karar vermeyecegini kim söyledi...eksisiyle artısıyla eşimi seviyorum hayatta kimsenin garantisi yok ve hayat kısa bence sen mutlu olacagın her seyi yap yeni bir evlilik de oalbilir bu...yalnızlık zor..zamana bırak..umarım her sey hayallerinin bile ötesinde güzel olur..

sağol canım, işte bana bu kesinlikle düşünmüyorum lafını unutturacak biri olursa bakarım duruma..canım çok yandı, kendime yeni geliyorum

çevremde belli bir yaşa gelmiş hatta nerdeyse aşmış diyebileceğim gerek hiç evlenmemiş ,gerekse 1-2 evlilik yapmış arkadaşlarım var... ve inanın bu insanların arasında çok yıkıcı yıpratıcı olaylarla karşılaşmış hatta şiddete maruz kalmış yada ailesi ile geçinemeyen yada tam tersi her yönden mutlu ,kariyer sahibi olanlarıda ama hepsi evliliği,yada 2.evliliklerini gerçekleştirebileceği o insanla karşılaşmayı sabırsızlıkla ve umula bekliyorlar diyebilirim....
bu arada çamaşır suyu durumunu yeni öğrendim..herşeyin hayırlısı arkadaşım ...
ama doğru yerde,doğru zamanda,doğru kişilerle evlenmeyi kim istemez ki...
hayat henüz bitmeyecek! mutlu olabilme savaşımızı vermeliyiz..umutsuzluğa yer verilmemeli...

30 yaşındayım 12 yaşında bile kesinlikle evlenmem diyodum,hala öle diyom,ve pişman değilim...çocuk sahibi olmak istemıyorum,bunun için insanın mükemmel olması gerkiyo,yoksa doğur,vur bağır çağır,dayanamıyorum deyip kriz geçir,hiç akıl işi değil,ee tabi öle olunca çocuk istemeyecek biri olmadığından evlenmedım..

evlenmek için önce aşık olmak lazım. benim o aşamada baya bi problem var. benim kadar yalnız kalmış biri için iki kişi olmak çok zor. bi taraftan istersin sen de dayanacak birini, bi taraftan deli gibi korkarsın, bi taraftan da artık hiç ümidin yoktur. denemek isterdim, ama evliliği değil önce aşık olmayı :'( :'(

Back
X