- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
ahaha degılKurumsal dediği çağrı merkezi falan diye tahmin ediyorum. Aksi pek mümkün değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha degılKurumsal dediği çağrı merkezi falan diye tahmin ediyorum. Aksi pek mümkün değil.
Falan dedik, ona benzer bişeydir. Tekstil atölyesi, fabrika vs gibi bişeyde olabilir. Ama bizim anladığımız anlamda kurumsal bir firma değil çalıştığın yer.ahaha degıl
Bazen bir şey demek lazım. Demediğin sürece çok duyarsın böyle sözlerBısey demıyorum, yoksa agır konusmayı hakedıyor
Yok degıl işte iyi yerde calısıyorumm kıskanmaaFalan dedik, ona benzer bişeydir. Tekstil atölyesi, fabrika vs gibi bişeyde olabilir. Ama bizim anladığımız anlamda kurumsal bir firma değil çalıştığın yer.
Bir kere ciddi ciddi parlasan biter gider bence.ben de "r" leri söyleyemiyorum mesela.arada bir iki kişi laf etmeye kalktı uzatmadan kızdım, tepki verdim hemen.şimdi kimse konusunu açmıyor.Arkadaslar selam,
Bu ara çok dertliyim kusura bakmayın.
Yeniden ben. Bir kız iş arkadaşım var, benle yakın oldu baya. İşte iş arkadaslarımızlayız, erkek onlarda . Erkek yoğunluklu bir yerde çalışıyoruz. Neyse konu arkadasa takılan altından geldi. Ben iyi birşey alacağım. Bunlarda abartı dedi. Bende oda bana alır dedım. Ben 29 olcam yakında. Bana sen evlenemıcen anla artık, evde kaldın o yüzden gerek yok dedi kız arkadas. Bide benim sevgilim var diyor.Çocukta kıza nıye öyle diyorsun dedi. Beni gömüyor ikidebir. Ben sevgilimden ayrıldım, hata bir evlilik olacaktı. Yani illa evde kalmamak için bulduğum kişiye atlayayım mı? Bu baskı beni çok yıprattı. Dediği şeyi ben mi abartıyorum? Ben kendime süre verdim, kimseyle birşey yaşamak istemiyorum. Zorla mı evlenmem lazım bu baskıyı atmak için. Nişanlı arkadaşımda mutsuz, sevgilisi olanda. Nişan atanda var. Yani bende mi hatalı ciddi yollara gireyim? Kötü evlilik sorunsuz bekarlıktan daha mı iyi? Kusur sayılan algılardan bıktım ya. Kız beni ikidebir şaka mayiyetinde gömüyor. Komik olmaya çalışıyor.
Evlendim demen gerekmiyor muydu örnek olarakGereksiz laubali birisi. Hiç takma ben 28 yaşımda nisanlandim.30 yaşındayım düğünüm olmadan ayrıldım.
Düzeltme: az kalsın elimde can verecek eski arkadaşım diyecektiniz heraldeArkadaslar selam,
Yeniden ben. Bir kız iş arkadaşım var, benle yakın oldu baya. İşte iş arkadaslarımızlayız, erkek onlarda . Erkek yoğunluklu bir yerde çalışıyoruz. Neyse konu arkadasa takılan altından geldi. Ben iyi birşey alacağım. Bunlarda abartı dedi. Bende oda bana alır dedım. Ben 29 olcam yakında. Bana sen evlenemıcen anla artık, evde kaldın o yüzden gerek yok dedi kız arkadas. Bide benim sevgilim var diyor.Çocukta kıza nıye öyle diyorsun dedi. Beni gömüyor ikidebir. Ben sevgilimden ayrıldım, hata bir evlilik olacaktı. Yani illa evde kalmamak için bulduğum kişiye atlayayım mı? Bu baskı beni çok yıprattı. Dediği şeyi ben mi abartıyorum? Ben kendime süre verdim, kimseyle birşey yaşamak istemiyorum. Zorla mı evlenmem lazım bu baskıyı atmak için. Nişanlı arkadaşımda mutsuz, sevgilisi olanda. Nişan atanda var. Yani bende mi hatalı ciddi yollara gireyim? Kötü evlilik sorunsuz bekarlıktan daha mı iyi? Kusur sayılan algılardan bıktım ya. Kız beni ikidebir şaka mayiyetinde gömüyor. Komik olmaya çalışıyor.
Ayrıca sizi kıskanıyor ben bunu sezdim. Çünkü hiçbir gerçek arkadaş böyle bir saçma tepkilerde bulunmaz.Arkadaslar selam,
merhaba, doğru evlilik çok güzel bir yol arkadaşıdır hayat yolunda ama yanlış evlilik hayatının en büyük sınavıdır (onun da çözümü var boşanmak ama o da ayrı bir yıpratıcı süreçtir neyse) o sebeple sakın sakın bu psikolojiye girip evlenmeye çalışma, hayatına giren adamlarla direkt ciddi falan düşünme akışına bırak bu şekilde düşünen herkes hata yaptı etrafımda o yüzden biraz işe yarayacaksa diye yazmak istedim sana daArkadaslar selam,
Global firma di mi öyle demiştiniz:)Yok degıl işte iyi yerde calısıyorumm kıskanmaa
Ben şanım yürüsün diye demedim ki. Altın bilezik alacağım.Evlenen kim ya bu arada? Ve iyi bir şey alacağım dediğiniz altının, beşi bir yerde falan olması lazım bu kadar lafını ediyorsanız. Global firmada çalışıyorsunuz, şanınız yürüsün:)
Benim sevgilim var diyen kız da ayrılır bugün yarın.![]()
Ya ben bundan övünmüyorum, nesnel değerlendirme için askında :/Global firma di mi öyle demiştiniz:)
Kıskanıyorlar işte hep böyleler.
Bende sizin gibi düşündüğüm için beklıyorum hani ama insanlar zorlayıcımerhaba, doğru evlilik çok güzel bir yol arkadaşıdır hayat yolunda ama yanlış evlilik hayatının en büyük sınavıdır (onun da çözümü var boşanmak ama o da ayrı bir yıpratıcı süreçtir neyse) o sebeple sakın sakın bu psikolojiye girip evlenmeye çalışma, hayatına giren adamlarla direkt ciddi falan düşünme akışına bırak bu şekilde düşünen herkes hata yaptı etrafımda o yüzden biraz işe yarayacaksa diye yazmak istedim sana da
Kıskanmıyor bence ezıp kendını uste cıkarıyorAyrıca sizi kıskanıyor ben bunu sezdim. Çünkü hiçbir gerçek arkadaş böyle bir saçma tepkilerde bulunmaz.
Ayrıca hata bir evlilik olacağını düşünüp o kişiden kurtulduysanız lütfen aynı kafayla bu arkadaş olmayan arkadaş kılıklıyla da yollarınızı ayırın rica ederim sizin yerinize sinirlendim
Evlenen kim?Ben şanım yürüsün diye demedim ki. Altın bilezik alacağım.
en yakın arkımEvlenen kim?