Evlenmek..bir insan tanmak

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Benim aklım çok karışık nolur bana akıl verin kızlar Uzun zamandan beri hayatımda kimse yoktu ta ki iki ay öncesine kadar..Bi arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım ama ilk tanışırken amacımız arkadaş olmaktı..Toplu görüşmelerimiz oldu arkadaşlarla ama konuşmalarımız tamamen arkadaşçaydı bi ay boyunca Daha sonra bana karşı bişiler hissettiğini anladım sürekli arıyordu buluşalım diyordu toplu buluşmalarımızda sadece benimle ilgileniyordu akşam msn de ben çıkmadan çıkmıyor hergün benimle konuşmak için bilgisayar başında oturuyordu..Neyse bi gün kırmamak için birebir buluştum ve olan o gün oldu bana olan ilgisini belli etti ve benim diğerlerinden farklı olduğumu hayatına bi çok kız girdiğini söyledi ama ilk defa benim yanımda böyle heyecanlandığını söyledi engelleyemedim ve bende duygularını kabul ettim çıkmaya başladık..Bi ay olacak ve ben hala yalan mı gerçekmi anlayamadım duygularını..İlk günden beri beni çok sevdiğini söylüyor bi iki ayda nasıl sevgi olur bilmiyorum İçinde çok büyük boşluk olduğunu ve sevgiyle dolu olduğunu bunu da benimle paylaşacağını söylüyor Ben evlilik hayalleri kurmadan ilk günden o evlilik hayalleri kurmaya başladı her gün evleneceğini ve beni istemeye geleceğini dile getiriyor çok erken diil mi diyorum ben tanıdım sinem seni artık eminim diyor anlamıyorum kızlar ve korkuyorum
Bu zamana kadar hayatına çok kız girmiş çıkmış ve hepsi benden kat kat güzel bakımlı ve kültürlü benim neyime aşık oldu sevdi ve ne oldu da benimle bi ay bile geçmeden evlilik düşündü anlamıyorum sizce bunlar sahte mi?Benim aklımı çelmek için mi vaad ediyor ilk günden bunların söylenmesi normal mi..Temmuzda istemeye geleceğim diyor
:kızgın:

Dün tanıştık, bugün çıkmaya başladık, yarın istemeye gelecekler gibi bir şey olmuş bu.. 20 yıllık evli çiftler bile birbirlerini yeterince tanıyamazken bazen, kim 1 ay içinde evlenme hayalleri kurabilir ki? Ben olsam temkinli olurdum sinem.. Bu kadar hızlı olmamalı her şey.

Canım benım etrafımda arkadaş vasıtasıyla ...tanışıp 4 ,5 ayda evlenen ınsanlar var..

ortada bır guven sorunu var..
Neden senı sevdıgıne ınanmıyorsun
senın ona karsı duyguların ne

Onu birak da sen ne dusunuyosun sinemcigim etkileniyor musun ondan niyetini daha sonra konusuruz once buna cvp ver?

bence de olur neden olmasın ki..

en yakın arkadasım 15 gun ıcınde onay verdı 2 ay nısanlı kaldılar sonra da evlendıler..

ama bence baska bır sorun var cunku neden boyle dusunesin ki..
2 aylık bır ılıskı de ayakalrı yerden kesılır ınsanın :)

kı eşimde ilk aylarda hep evlılıkten ,bahsediyordu biz 8 yıl sonra evlendık :)

kısmet nasıp işi ..

ilk görüşte aşk demek ki :)))

doğru insan böle bişidir belki de hemen kalbini bozma canım yerimseniben

Canım benım etrafımda arkadaş vasıtasıyla ...tanışıp 4 ,5 ayda evlenen ınsanlar var..

ortada bır guven sorunu var..
Neden senı sevdıgıne ınanmıyorsun
senın ona karsı duyguların ne

Neden mi inanmıyorum çünkü canım geçmişine çok kız girmiş bi insan..Ve benim geçmişimdeki bi normal olmayan insan yüzünden erkeklere güvenim kalmadı:kızgın: Bi ay içinde kim kimi çok sever ve kim kim için evlilik düşünür bunu anlamıyorum..Evimizi bile düzdü yerini bile belirledi:kızgın: Bazen hoşuma gidiyor olur belki diyorum zamana bırakalım diyorum tamam ama bu zamanı uzatmayalım diyor ben çok istiyorum diyor anlam veremiyorum o yüzden
Benim ona karşı duygularım gel gitli üç hareketi tamam budur diyo bi hareketi yapma sinem diyo

yani aslinda neden olmasin bencede.. olabilir... demek ki icinde ki sevgi o kadar büyükmüs...
ama sayet ben senin durumunda olsaydim ayni düsüncelere sahip olurdum sanirim...

ama sen bunu kendi kendine hall edemezsen...
cik karsisina dobra dobra söyle...

bu kadar ani olusunun sebebini sor ona...
belki sana anlatacaklari vardir...

ama ne önemlisi sen ne istiyorsun ona karar ver...

mutluluklar diliyorum...

a.s.

o zaman haklısın ben olsam ben de kıllanırım. geçmişteki kızlardan birdenbire senin hangi farkını görmüş ki onlarla değil de seninle evlenmek istiyor? sordunmu bunu ona hiç?

hayatına cok kız girmiş olmasına takıldın sanırım..

bence boyle olması daha ıyı .

,ne istedigini biliyor demek ki,artık bir çok şeyden hevesini almış ve doğru adım atmak ıstıyordur ..

Onu birak da sen ne dusunuyosun sinemcigim etkileniyor musun ondan niyetini daha sonra konusuruz once buna cvp ver?

Tadlişim çok özledim seni uzun zamandır giremedim siteyekaydirigubbakcemile4
Neyse sorunun cvp gelince ben etkileniyorum ama sanırım büyüdüm bana böyle hayaller masallarda gibi geliyor çünkü aşk meşk konusunda şansızdım ve kandırıldım aklımda bu yüzden ?? oluyor tabiki isterim evlenmeyi yuva kurmayı ama temmuzda isteme nişan eylülde düğün diyor..Araba aldı arabayı satarım düğünde masrafları karşılar diyor yani o düğünü bile yaptı

sadece çıkmak istiyorum, evlilik düşünmüyorum dese daha mı mutlu olacaktın.
muhtemelen güvenini kazanmak için söylüyordur ama
neden olmasın?
temkinli yaklaşırsın.
zamanı gelince her şey ortaya çıkar zaten.
ben eşimi ilk gördüğümde evlenmek istediğim insan olduğunu düşünmüştüm.

yıldırım aşkına çarpılmış olabilir beyfendi..
çok kız girip çıktıysa hayatına artık ne istediğini biliyodur ve istediği de sensin...ama yinede temkinli ol...sına bol bol adamı...

affedin de eğlence için bissürü kızla çıkınca nasıl ne istediğini öğrenmiş olurki bi insan? bukaç kişi aynı şeyi söyleyince cidden merak ettim?

Tadlişim çok özledim seni uzun zamandır giremedim siteyekaydirigubbakcemile4
Neyse sorunun cvp gelince ben etkileniyorum ama sanırım büyüdüm bana böyle hayaller masallarda gibi geliyor çünkü aşk meşk konusunda şansızdım ve kandırıldım aklımda bu yüzden ?? oluyor tabiki isterim evlenmeyi yuva kurmayı ama temmuzda isteme nişan eylülde düğün diyor..Araba aldı arabayı satarım düğünde masrafları karşılar diyor yani o düğünü bile yaptı

Ben de seni ozledim cnm benim, msjin heyecanlandirdi beni:)
Ciddi olmasi guzel bebegim laylaylom olsa dalgasina ciksa daha mi iyi olurdu, madem sende bos degilsin ona karsi iyice tanimaya bak unutma her erkek ayni degildir, onun hayatina cok kizin girmesi de cocugun kotu niyetli oldugunun gostergesi degildir,
dedigim gibi onu tanimaya bak hazir degilsen verdigi tarihe zaman tani bana de hersey konusmayla cozulur cicegim tamam mi?:asigim:
Dilerim hep mutlu olursun:asigim:

eğlence için veya başka bişey için,sonucta çeşit çeşit kız modelleri var,haksız mıyım? kimi erkeğin parasını yer,kimsi duygusunu sömürür,kimisi yanında hava atmak için gezdirir,kimisi can sıkıntısına,vsvsvs bunlar çoğaltılabilir...mantıklı bi adamsa da zaten ayrımına varır bunun eğlence için çıkmış olsa bile...arkadaşımızın kişiliği karakteri hoşuna gitmiştir bu yani...

eğlence için veya başka bişey için,sonucta çeşit çeşit kız modelleri var,haksız mıyım? kimi erkeğin parasını yer,kimsi duygusunu sömürür,kimisi yanında hava atmak için gezdirir,kimisi can sıkıntısına,vsvsvs bunlar çoğaltılabilir...mantıklı bi adamsa da zaten ayrımına varır bunun eğlence için çıkmış olsa bile...arkadaşımızın kişiliği karakteri hoşuna gitmiştir bu yani...

Evet bu'dur katiliyorum...

Bence bi erkek bi kızla çıkmaya başladıgı zaman ewlilik hayali kuruyosa bu gerçekten bişiler hissettiği anlamına gelir..

Bi erkekten ewlilik lafını ilk zamanlarda duydun duydun..

Zaten duymassan ne kadar çıkarsan çık ewlilik lafını bi daha etmez..

Ben de seni ozledim cnm benim, msjin heyecanlandirdi beni:)
Ciddi olmasi guzel bebegim laylaylom olsa dalgasina ciksa daha mi iyi olurdu, madem sende bos degilsin ona karsi iyice tanimaya bak unutma her erkek ayni degildir, onun hayatina cok kizin girmesi de cocugun kotu niyetli oldugunun gostergesi degildir,
dedigim gibi onu tanimaya bak hazir degilsen verdigi tarihe zaman tani bana de hersey konusmayla cozulur cicegim tamam mi?:asigim:
Dilerim hep mutlu olursun:asigim:

Canım benim msj senden gelmesi de beni cok mutlu ettihihoyyyt
Laylay lom cıkması evlilik dusunmemesi tabi kotu evlilik dusuncesi hosuma gidiyor ama gercekliligine inanasim gelmiyor temmuz gelince ciddiyetini anlayacagiz bakalim

Back
X