- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
Benim aklım çok karışık nolur bana akıl verin kızlar Uzun zamandan beri hayatımda kimse yoktu ta ki iki ay öncesine kadar..Bi arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım ama ilk tanışırken amacımız arkadaş olmaktı..Toplu görüşmelerimiz oldu arkadaşlarla ama konuşmalarımız tamamen arkadaşçaydı bi ay boyunca Daha sonra bana karşı bişiler hissettiğini anladım sürekli arıyordu buluşalım diyordu toplu buluşmalarımızda sadece benimle ilgileniyordu akşam msn de ben çıkmadan çıkmıyor hergün benimle konuşmak için bilgisayar başında oturuyordu..Neyse bi gün kırmamak için birebir buluştum ve olan o gün oldu bana olan ilgisini belli etti ve benim diğerlerinden farklı olduğumu hayatına bi çok kız girdiğini söyledi ama ilk defa benim yanımda böyle heyecanlandığını söyledi engelleyemedim ve bende duygularını kabul ettim çıkmaya başladık..Bi ay olacak ve ben hala yalan mı gerçekmi anlayamadım duygularını..İlk günden beri beni çok sevdiğini söylüyor bi iki ayda nasıl sevgi olur bilmiyorum İçinde çok büyük boşluk olduğunu ve sevgiyle dolu olduğunu bunu da benimle paylaşacağını söylüyor Ben evlilik hayalleri kurmadan ilk günden o evlilik hayalleri kurmaya başladı her gün evleneceğini ve beni istemeye geleceğini dile getiriyor çok erken diil mi diyorum ben tanıdım sinem seni artık eminim diyor anlamıyorum kızlar ve korkuyorum
Bu zamana kadar hayatına çok kız girmiş çıkmış ve hepsi benden kat kat güzel bakımlı ve kültürlü benim neyime aşık oldu sevdi ve ne oldu da benimle bi ay bile geçmeden evlilik düşündü anlamıyorum sizce bunlar sahte mi?Benim aklımı çelmek için mi vaad ediyor ilk günden bunların söylenmesi normal mi..Temmuzda istemeye geleceğim diyor
Bu zamana kadar hayatına çok kız girmiş çıkmış ve hepsi benden kat kat güzel bakımlı ve kültürlü benim neyime aşık oldu sevdi ve ne oldu da benimle bi ay bile geçmeden evlilik düşündü anlamıyorum sizce bunlar sahte mi?Benim aklımı çelmek için mi vaad ediyor ilk günden bunların söylenmesi normal mi..Temmuzda istemeye geleceğim diyor