Evlenmek bu kadar zor mu ?

Siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz da bana soruyorsunuz ?
Bunca insan anlamış ve siz anlamıyorsunuz.
Tek derdiniz şu an ban almamı sağlamak. Ama oyununuza düşmeyeceğim.
Şimdi sizin derdiniz o kadar farklı ki ne desem anlamayacaksınız.

Yoo, ben samimi olarak banlanılmanızı istemem. Çünkü bana göre bu alan zaten böyle insanların aklına takılanları konuştuğu bir alan, söyleyecek bir şeyi olan da söylüyor. Ben benim konuma kızılmasını mantıksız bulmuştum. Onu söyledim. Burası sosyal zaman geçirmek için kullanılan bir site ve zaten burayı yönetenler de robot değil. Böyle şeyler oluyor.

Size yaptığım yorumda da art niyetim yok. Derdiniz gerçekten “her şeyin iyisinin pahalı olması çok kötü ama neyse ki param var alabiliyorum” gibi gözüküyor. Burada normalde tepki çeker ama herkes demek ki sizi tanımış ki böyle algılamamış.

Sinirlenmeyin lütfen, gizli bir hedefim ajandam yok. Sadece ben de fikrimi belirttim.

Kuzenim evleniyor durumu çok iyi değil ama havadan atıyor. Kızın gözünü de boyamış. Buzdolabını 7bin e almışlar. Oturma grubu bakmışlar 40bin e. Kızın altınlarını almışlar teyzem kredi çekmiş 45bin e. Şaşırmamak elde değil

Kuzenim evleniyor durumu çok iyi değil ama havadan atıyor. Kızın gözünü de boyamış. Buzdolabını 7bin e almışlar. Oturma grubu bakmışlar 40bin e. Kızın altınlarını almışlar teyzem kredi çekmiş 45bin e. Şaşırmamak elde değil
Neeeeee oturma grubu 40bin mi 😬
Nereden bakmış ki o kadar ?
Altına 45 verdiyse gerisi ne olacak peki ?
Allah yardımcıları olsun.

Ay çok pardon.
Boshtan memnun değil misiniz ? Bende bosh alıcam da.
Bulaşık makinesinden maalesef memnun değilim çamaşır makinesi çok güzel ama bu arada anadolu yakasındaysanız kadıköyden ev bakabilirsiniz nezih semt hem de o kiraya mis gibi ev bulunur

Peki evi ne zaman kiraladınız ?
Bu arada hayırlı olsun. O yuva size hep mutluluk versin inşallah.
Teşekkür ederim :) darısı başınıza.

Biz evi haziranın 10u gibi kiralamistik. Ama içinde kiracı vardı. Onlar bir hafta sonra filan cikti. Nişanlım da 15 Haziran'da askere gidecekti o yokken ben halledemem diye erken tuttuk. 5 temmuzda askerden geldi. O tarihe kadar sadece bir kere temizlik için gittim yani boş boş bekledi ev. Askerlik işi olmasaydi temmuz başında tutardik sanırım.

İstanbul ciddi anlamda çok pahalı. Anadoluda güzel bir ilçede yaşıyorum, küçük ama kendini geliştirmiş bir ilçe, hatta şu an türkiyenin en zengin köyüne sahip bir ilçe, yeni genel itibariyle gelir durumları vs iyi herkesin, ama görünce dahi hayran olacağınız gelinlikler en fazla 4 bin tl. Ve eminim aynı gelinlikler istanbulda yoktur. Ev fiyatları daha bu sene 200 bin oldu ama akıllı ve gayet geniş 3+1 4+1 daire bunlar. Asgari ücretle çok rahat geçinilebilecek bir yer ve en lüks sitedeki daire kirası bile aidat ile birlikte 600 tl. Kaldıkı ilçenin nüfusu 100 bin se bunun 50 bini yurt dışında ikamet ediyor ve yaz olunca bütün gurbetçiler geliyor. Ona rağmen fiyatlar sabit. Çok uzun yazdım sanırım ama böyle anlatınca yaşadığım yeri bir kez daha sevdim. Heleki yazdığınız o kira fiyatını görünce. Sanırım istanbul yaşamak isteyeceğim son yer olurdu. Güzel şehir rüya bi hatta fakat hayatı çok pahalı. Keşke yakın olsanızda gelinliğinizi eşyanızı vs buradan temin edebilseniz 🤷🏻‍♀️ Umarım Allah kolaylıkla atlatmanız sağlar

İstanbul ciddi anlamda çok pahalı. Anadoluda güzel bir ilçede yaşıyorum, küçük ama kendini geliştirmiş bir ilçe, hatta şu an türkiyenin en zengin köyüne sahip bir ilçe, yeni genel itibariyle gelir durumları vs iyi herkesin, ama görünce dahi hayran olacağınız gelinlikler en fazla 4 bin tl. Ve eminim aynı gelinlikler istanbulda yoktur. Ev fiyatları daha bu sene 200 bin oldu ama akıllı ve gayet geniş 3+1 4+1 daire bunlar. Asgari ücretle çok rahat geçinilebilecek bir yer ve en lüks sitedeki daire kirası bile aidat ile birlikte 600 tl. Kaldıkı ilçenin nüfusu 100 bin se bunun 50 bini yurt dışında ikamet ediyor ve yaz olunca bütün gurbetçiler geliyor. Ona rağmen fiyatlar sabit. Çok uzun yazdım sanırım ama böyle anlatınca yaşadığım yeri bir kez daha sevdim. Heleki yazdığınız o kira fiyatını görünce. Sanırım istanbul yaşamak isteyeceğim son yer olurdu. Güzel şehir rüya bi hatta fakat hayatı çok pahalı. Keşke yakın olsanızda gelinliğinizi eşyanızı vs buradan temin edebilseniz 🤷🏻‍♀️ Umarım Allah kolaylıkla atlatmanız sağlar
Oy maşallah 600 liraya burada yaşamak imkansız.
Hiç 600 e daire görmedim. Ne güzel bir hayatınız var. Keşke bizde istanbuldan taşınabilsek.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Benim hiç hevesim yok böyle evlilik olaylarında.
Gelinlik yerine beyaz uzun bir elbise aldım 240 tl idi 2016 da
Ayakkabıyı 30 tl indirimden buldum çarşıda bi ayakkabıcıdan.
SaÇ makyaj ve maniküre de 130 tl vermiştim. Şehrin en iyi kuaförüydü

Ama ben çok sallamamıştım zaten evlendikten 4 sene sonra yaptık bunları da :)

O kadar pahalı bir gelinlik gerçekten şart mı?
Ev bence istanbul için uygun sayılır. 2500 bandında bulsanız daha iyi tabi.
Kuaför eğer sadece siz değilseniz yani yanınızdakiler de varsa uygun geldi bana
Evlendikten 4sene sonra neden yaptınız merak ettim anlamadım da o yüzden soruyorum?

Arkadaşlarım düzenlediler doğumgünü hediyesi olarak. İleride çocuğunuz olursa anı olsun gelinlik dış çekim vs anne babasının fotoğrafları olsun diye.
Hı siz önemseyip yapmamistiniz,sonradan arkadaşlarınız yaptı anladım şimdi. Kaçarak mı evlendiniz yoksa diye geldi aklıma ilk önce de. Dedim 4 sene sonra nite yapar insan yine de

Hı siz önemseyip yapmamistiniz,sonradan arkadaşlarınız yaptı anladım şimdi. Kaçarak mı evlendiniz yoksa diye geldi aklıma ilk önce de. Dedim 4 sene sonra nite yapar insan yine de

Yok kaçarak evlenmedik hiçbir töreni de yapmadık kız isteme nişan düğün vs. anne babamın bilgisi ve izni dahilinde kendi kendimize evlenmiştik :)

Yok kaçarak evlenmedik hiçbir töreni de yapmadık kız isteme nişan düğün vs. anne babamın bilgisi ve izni dahilinde kendi kendimize evlenmiştik :)
Çok ilginç geldi tabii ama neden olmasin ki aykırı birşey yok sonuçta:)

Merhaba;
Ben de evlenip İstanbul'da yaşayacağım. Şöyle bir baktık dairelere üstünkörü. Evet 3.000 TL'ye de var. Ama 2.000 TLye de gayet güzel evler bulabilirsiniz. Gelinlik olayına gelince, nasıl bir şey baktığınız önemli tabi ama 10.000 TL 2 saat giyilecek bir şey için gerçekten aşırı yüksek bir fiyat. Kadıköy'de bir sürü gelinlikçi var, onlara baktınız mı acaba? Ciddi bir araştırma yapmadınız gibi geldi bana.

Teşekkür ederim :) darısı başınıza.

Biz evi haziranın 10u gibi kiralamistik. Ama içinde kiracı vardı. Onlar bir hafta sonra filan cikti. Nişanlım da 15 Haziran'da askere gidecekti o yokken ben halledemem diye erken tuttuk. 5 temmuzda askerden geldi. O tarihe kadar sadece bir kere temizlik için gittim yani boş boş bekledi ev. Askerlik işi olmasaydi temmuz başında tutardik sanırım.
Peki mobilyaları ev tutulmadan almaya başlamış miydiniz? Yoksa evden sonra mi aldınız?1,5 ayda yetişti mi

allah kolaylık versin , evet herşey pahalı fakat dediniz rakamlarda biraz fazla geldi bana istanbulun nersindesiniz bilmiyorum fakat anadolu yakası bukadar pahalı diyil ev de gelinlik fiyatlarıda şimdiden mutluluklar allah gölünüze göre versin

Peki mobilyaları ev tutulmadan almaya başlamış miydiniz? Yoksa evden sonra mi aldınız?1,5 ayda yetişti mi
Mobilyaları (salon, yatak odası) ve beyaz eşyayı almıştık önceden. Şubat gibi filan sanırım. Ödemesini önden yapalım hem de sıkışmayalim diye. Ufak tefek mutfak eşyalarını da almıştık.

Back
X