Canım merhaba,az kaldı düğüne galiba.
Ben 2017 nin sonunda evlendim.
Gelinligim 3.500 liraydi ama gelinlikte gelinlikti yani.Kiralamistim.
Straplezdi, kol diktirdim,dantelden falan, düğmeler diktirdim bilek bölgesine. Kış düğünü olacağı icin uzunkollu istedim. Kuyrugu upuzundu
Cevremdekilere 10 bin desem yerlerdi yani
Ailemle aram cok kötüydü herseye bir laf ediyorlardi ve fikir veriyorlardi. Bilmemnerede gelinlik varmis 2500 lira mi ne sanki kendileri alacak gibi bende sorduklarinda 7.500 e kiraladik demistim. (Hak ettiler) :)
Daha hala öyle saniyorlar
Beyaz esyada OTV indirimi vardi butun beyaz esyalar buzdolabi camasir mak,bulasik mak,firin,setustu ocak,davlumbaz hepsi 9 bin tl tutmustu
Bizden once evlenenler sinir olmuslardi bana. Napim ben mi yaptim indirimi sanki. Markası da samsung

Gelin başı kuaförüm 500 tl kina gecesine, 500 tl dugune ,yani 1000 tl aldı.
Ben ufak bir sehirde yasiyorum,ev kirami solemicem sinirlerin bozulmasin :) onun icin verdigin fiyatlar bana makul geldi
Ben şanslı zamana denk geldim ben evlendikten 9 ay sonra falan kriz tantanasi çıktı. Haliyle fiyatlar uçtu tabi.
6 bin gelinlik icin normal. Kuafor parasi cok normal
Ev fiyatlarinin istanbulda cok yuksek oldugunu biliyorum.Bir arkadaşım etilerde 3 bin tl kiraya oturuyor. Ki ucuz bile bu rakam.
Ev icin biraz daha araştırın. Gelinligi kirala. Hatta şöyle yap sec bitanesini orasina sunu istiyorum,burasi söyle olsun vs vs diye eklettir. Gelinlikcilerde sezon ya suanda,uyanıklık yapiyorlardir.
Su zamanda evlenenlerin isi daha da zorlasti.
Ben evlendigimde çeyrek altın 250 tlydi suanda 450 tl

Allah yardımcın olsun. Kuaforde icine sinen bir yer ise fiyat gercekten normal.