- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Her şey gerçekten çok pahalılaştı Allah yardımcınız olsun yeni yuvanızda bir ömür mutlu olun inşallah. Ama en güzel zamanları değil mi insanın eşya mobilya bakmak gelinlik denemek ahh rüya gibiistanbul mu böyle bilmiyorum ama bursada çok çok güzel bir gelinlik 5bin tl gibi bir fiyatı vardı yeni. Kiralar 1200 tl ye sıfır dairede 3+1 oturulur. Eşyalar dersen çok ekstrem bişey bakmıyorsan bellonadan istikbalden 20 bine tüm evinin mobilyasını alırsın gibime geliyor. Ama işte zevk ve tercih meselesi bunlar. Ben 20 bine tüm evimi döşemişken arkadaşımın salon takımı 35 bin tlydi. Ben düğünsalonunu çok sade ama orkestrası iyi bi yerden 7 bin tl ye tutmuştum yine aynı arkadaşımın 25 bin tl ye class bi salondu açık havaydı havayifişek gösterileri vs vardı. Yani her tercihe göre fiyat seçenekleri mevcut her şeyin. Allah gönlünüze göre yaşamayı nasip etsin inş
Ama dediğiniz gibi istanbulda belki uygun fiyata gelinlik mobilya vs bulunur ama ev fiyatları dediğiniz gibi o nasıl olur bilemiyorum
![]()
Bursada da kiralar uçmuş durumda bir arkadaşım yeni kiraya çıktı 1000 TL ye tuttu ki evi görmen lazım. Yeğenim evlenecek kiralık ev baktı Yıldırım tarafında yüzüne bakılan 1500 diyor oda satın alma yoluna gidecek en azından kendime olur diyor.