Evlenmek çok güzel çünkü; gecenin bir yarısı aşk dolu bir adamın kolu üzerinizde olur,sabah ilk günaydın öpücüğünü yine ondan alırsınız..:asigim:
Kendi ailenizin bile bilmediği zayıf taraflarınıza sadece onun yanında ağlarsınız..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:asigim::asigim::asigim:a.s.
Heee güzel di mi?yerimseniben
Evlenmekten benim anladığım bu işte..hihoyyyt
Yine ekliyim dur..
Evlenmek çok güzel çünkü; pazar günleri yıkanan çamaşırları kocanla beraber asabilmektir.
Evlenmek çok güzel çünkü; bir adamın pijamalarıma aşık olmasıdır..:asigim:
evlenmek çok güzel çünkü sabah gözlerini sevdiğin adamla birlikte açarsın
çünkü gece uyurken onun göğsünde uyursun
çünkü artık o senin bir yarın olur onsuz ne yiyebilir ne uyuyabilirsin
çünkü sende önce işe gittiğinde onun pijamalarını katlarken pijamalarına sinen kokusunu içine çekersin
çünkü işten çıkıp eve giderken sevdiğin insana kavuşabilmek için 2 kat hızlı yürürsün
çünkü onun sevdiği yemekleri yapmak insana ayrı bir mutluluk katar
çünkü sevdiğin adamın kıyafetlerini yıkamak ütülemek bile insana mutluluk verir
çünkü onunla alışverişe gidip evinize birşeyler almak bile harikadır
ve birgün onun çocuğunu taşımak dünyalara bedeldir.......
Uuuuffffk gel evleniyoruzzzzzzzbak çubuğumm çok güzel anlatmışşş gel buraya evleniyoruzzz kaydirigubbakcemile3
Çubuğummm özendiriyorusun beni ama yahuuu bak bekarların aklına giriceksinizzz çubukk ve laleee kaydirigubbakcemile3 özlem sende heee açıcak başka konu bulamadınmı biraz daha sıksaydın dişini sonra açsaydınn erkenden yapılırmı bu bana yahuuu:mymeka:kaydirigubbakcemile3
beloşum napim hep olumsuzluk dolu sitede...
biraz da içimiz açılsın,güzel şeyler duyalım dedim...frijit olup çıkcaz yakında hepimiz..delikafadulden
evlenmek çok güzel çünkü sevdiğin insanla gözünü açarsın
evlenmek çok güzel çünkü birlikte ne yemek yapacağınıza karar verirsin
evlenmek çok güzel çünkü bugün onu nasıl mutlu ederim diye düşünmesi ayrı bi mutluluk
evlenmek güzeldir çünkü; bugüne kadar yarım olduğunu ancak evlenip tamamlanınca anlarsın.
evlenmek güzeldir çünkü; uyurken yastığın yere düşünce eğilip almak yerine kocanınkini çekip uykuya devam edebilirsin.
evlenmek güzeldir çünkü; tek kişilik yorganla tek başına yatmak yerine çift kişilik yorganla çift başına yatarsın; hatta çift kişilik yorgana sarıp sarmalanıp bir de kocan tarafından sarmalanırsın.
evlenmek güzeldir çünkü; iki kişiyken birbirine köpükler savurarak bulaşık yıkamanın eğlenceli olabileceğini görürsün.
evlenmek güzeldir çünkü; annen sevmediğin yemekleri pişirdiğinde aç kalmak yerine artık hep kendi sevdiklerinizinkini pişirirsin.
evlenmek güzeldir çünkü; kocan banyoda traş olurken aralık kapıdan onu seyredip iyi ki benim kocamsın dersin içinden.
evlenmek güzeldir çünkü; potansiyel anne adayısındır artık..
evlenmek güzeldir çünkü; -herkesce konuşulmayan tabu da olsa- korkusuzca sevişmek güzeldir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?