evlenmek çok güzel,çünkü...

evlenmek güzeldir çünkü; biri seni hep özler bekler arar sorar düşünür ama bunları evleninceye kadar yapar imzadan sonra işler değişir
adam öküzün birine dönüşür sonra gider boşarsın yeni birine aşık olursun sonra onunla evlenemeye korkarsın ama onsuz da olamazsın vs.....
delikafadulden

Ayyyyyy ilan ediyorum son zamanların en güzel başlığı yüzümde tebessümle okudum şimdiye kadar yazılan bütün çünküleriiii....

Çünküüüüü, o kadar çok umutsuz vaka okuduk ki, artık evlilik beni nasıl ürkütüyordu... Şimdi sizin çünkülerinizi okudukça benimde onları aşkıma kavuştuğumda düşünceğim aklıma geldi... :asigim::asigim::asigim::asigim:

Özlemciğim inşALLAH biz evlene kadar kapanmayan bir başlık olurda bizde yazarız çünkülerimizi.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evlenmek güzeldir...
çocuğunuza bakıp..bu ikimizin parçası derken aşkın sevgının tüm hallerını görürsünüz..
yorgunluğunuz da sıcacık kahvenızı getırır yorgunluğunuzu unutur mutlu olursunuz..
güzeldir geç kalmış akşam yemeğini hazırlarken yanınızda salata yapar..
yapmasada varlığı mutlu ettiği için evlenmek güzeldir:asigim:

kızlar evlilik bence karı koca gibi değilde sanki aynı evde kalan iki sevgili gibi yaşayınca güzel olur kanımca..yani kağıt üstündeki resmiyete çok takılmamak gerek...umarım anlamışşınızdır ne demek istediğimi..

evlilikde sevgi saygı ve güven olduğu sürece bi sorun olmaz sevgi saygı güven varsa evlilik süperdir BENCE

afedersin ama hayallerimin içine ettinn..:lepi::lepi:

Evlenmek çok güzel çünkü; sabaha karşı daha gün doğmadan büyük bir kavga sonrası sessizliğe büründüğünüzde sigaranıza uzandığınızda ateşi onun yakması ile barışmaktır..:asigim:
Hey gidi eski günler hey...

ben anladım ve katılıyorum canımalkisalkisalkis

ben hayatımda eskılerınden senın kadar mutlu bahseden bı kadın daha tanımadım..
razılığına hayranım..keske herkez senın kadar razı olabılse.. öpüyorum senı harıka kadın..

inş.canım benim...kaynana,görümce,aldatma,boşanma,sevgisizlik..
neler neler okuduk burda...bir hoşluk olsun istedim...naniknanik

Kavga ettiiniz ve ikinizde o gece konuşmuyorsunuz, fakat yata girdiğinizde birbirinize dönüp bakışmalar yada yatağa girince unutulan o küslükler eminim süperdir.
Sabah eşini ylcu etmek akşam onu karşılama, onunla uzanıp film izelmeke beraber uyumak ve uyandığında kafanı çevirdiğinde sevdiğin insanla yeni birgüne uyanmak, kışın üşüdüğünde sevdiğin adamın kollarına sokulup ısınmak koskoca yatakta sadece ama sadece tek bir yerde yatıp sabaha kadar öyle uyumak..

Bilmiyorum henüz evli değilim ama bence en güzel yanı sevdiğin adamın kollarında uyumaktır. :asigim:

ne guzel anlatmıssınız, hıc olmıycak bır şey bana göre

tamam bozma moralini hemen ben çok çektim siz çekmeyin diye yazdım işte

ben hayatımda eskılerınden senın kadar mutlu bahseden bı kadın daha tanımadım..
razılığına hayranım..keske herkez senın kadar razı olabılse.. öpüyorum senı harıka kadın..

Canımsın ya..yerimseniben
Aşk çok önemli benim için,ne bileyim..
Ayrıldıysak var olan aşkımızı da inkar edecek değilim ya..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…