kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hehh lady bi sen eksiktin kuzummmm sende geldin tam olduuu annem kaydirigubbakcemile3Şeniz
evlilik çok güzel Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hehh lady bi sen eksiktin kuzummmm sende geldin tam olduuu annem kaydirigubbakcemile3Şeniz
evlenmek güzeldir çünkü; biri seni hep özler bekler arar sorar düşünür ama bunları evleninceye kadar yapar imzadan sonra işler değişir
adam öküzün birine dönüşür sonra gider boşarsın yeni birine aşık olursun sonra onunla evlenemeye korkarsın ama onsuz da olamazsın vs.....
delikafadulden
ay süper ya...:asigim:
korkusuzca sevişmek...:asigim::asigim:
kızlar evlilik bence karı koca gibi değilde sanki aynı evde kalan iki sevgili gibi yaşayınca güzel olur kanımca..yani kağıt üstündeki resmiyete çok takılmamak gerek...umarım anlamışşınızdır ne demek istediğimi..
Evlenmek çok güzel çünkü; sabaha karşı daha gün doğmadan büyük bir kavga sonrası sessizliğe büründüğünüzde sigaranıza uzandığınızda ateşi onun yakması ile barışmaktır..:asigim:
Hey gidi eski günler hey...![]()
Ayyyyyy ilan ediyorum son zamanların en güzel başlığı yüzümde tebessümle okudum şimdiye kadar yazılan bütün çünküleriiii....
Çünküüüüü, o kadar çok umutsuz vaka okuduk ki, artık evlilik beni nasıl ürkütüyordu... Şimdi sizin çünkülerinizi okudukça benimde onları aşkıma kavuştuğumda düşünceğim aklıma geldi... :asigim::asigim::asigim::asigim:
Özlemciğim inşALLAH biz evlene kadar kapanmayan bir başlık olurda bizde yazarız çünkülerimizi. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
afedersin ama hayallerimin içine ettinn..:lepi::lepi:
afedersin hayatın gerçeği çok nadirdir evlendikten sonra eskisi gibi olan erkek![]()
Bilmiyorum henüz evli değilim ama bence en güzel yanı sevdiğin adamın kollarında uyumaktır. :asigim:
ben hayatımda eskılerınden senın kadar mutlu bahseden bı kadın daha tanımadım..
razılığına hayranım..keske herkez senın kadar razı olabılse.. öpüyorum senı harıka kadın..