- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi duygusalzezecik
Kaç böyle adamlardan, insan olarak bile görmüyorum onları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç girişme bu işe.Çünki insan tahammül edemiyor.Bir ömür beraber yaşıyacağını düşün.Kafam o kadar karışık ki bilmiyorum cevabını ben o yüzden sizlere danışmak istiyorum.. Benimle evlilik düşünen biriyle tanıştım ilgi alaka olsun bunlar güzel yeterli fazlasıyla , iyi insan kategorisinde benim için lakin AŞIRI ırkçı hatta benim babamın soyunu bile sordu farklı ırk olsaydı bu iş olmazdı dedi... Hatta e devletten soyağacı kısmını görmek istedi hatta kızdım ayıp bu durum hoş mu dedim o an acaba evlilik yanlış mı olur dedim.. Cevabı ise ben böyle yetiştim değiştiremezsin oldu... Ben ise : insanları ayırmadan insan oldukları için seviyorum mesleğim de bunu gerektiriyor.. Tamam düşünceli iyi biri bunda okey ama her şeyin aşırısı bence zarar.. Birkaç ay sonra yüzük takalım dedi. Ama aklım karısık bu kadar böyle düşünen biriyle mutlu olur muyum diye? Her şey sadece ilgi alaka değil gibi... Evlilik bu sonucta yanlış karar vermek istemiyorum... Sizlerin fikri ne olur bu konuda benim için mühim
Soy agaci sorgulamak nedir Allah Askina ya ..? Kaldi ki hepimiz bunu bir yere kadar arastirabiliriz sonrasi yok ne malum onun dedesinin dedesinin dedesinin farkli irktan olmadigi hic biririmiz bunu kendi soyumuzdan bilemeyiz ki ne kadar sacma ... bu ilerde arkadaslarinada yansir onlarida arastirmak ister .. bence iyi düsün .. Allah akil fikir versin her gün yeni hayret verici seyler okuyoruzKafam o kadar karışık ki bilmiyorum cevabını ben o yüzden sizlere danışmak istiyorum.. Benimle evlilik düşünen biriyle tanıştım ilgi alaka olsun bunlar güzel yeterli fazlasıyla , iyi insan kategorisinde benim için lakin AŞIRI ırkçı hatta benim babamın soyunu bile sordu farklı ırk olsaydı bu iş olmazdı dedi... Hatta e devletten soyağacı kısmını görmek istedi hatta kızdım ayıp bu durum hoş mu dedim o an acaba evlilik yanlış mı olur dedim.. Cevabı ise ben böyle yetiştim değiştiremezsin oldu... Ben ise : insanları ayırmadan insan oldukları için seviyorum mesleğim de bunu gerektiriyor.. Tamam düşünceli iyi biri bunda okey ama her şeyin aşırısı bence zarar.. Birkaç ay sonra yüzük takalım dedi. Ama aklım karısık bu kadar böyle düşünen biriyle mutlu olur muyum diye? Her şey sadece ilgi alaka değil gibi... Evlilik bu sonucta yanlış karar vermek istemiyorum... Sizlerin fikri ne olur bu konuda benim için mühim
ben böyle biriyle bırak evlenmeyi aynı kaldırımda bile yürümem...Kafam o kadar karışık ki bilmiyorum cevabını ben o yüzden sizlere danışmak istiyorum.. Benimle evlilik düşünen biriyle tanıştım ilgi alaka olsun bunlar güzel yeterli fazlasıyla , iyi insan kategorisinde benim için lakin AŞIRI ırkçı hatta benim babamın soyunu bile sordu farklı ırk olsaydı bu iş olmazdı dedi... Hatta e devletten soyağacı kısmını görmek istedi hatta kızdım ayıp bu durum hoş mu dedim o an acaba evlilik yanlış mı olur dedim.. Cevabı ise ben böyle yetiştim değiştiremezsin oldu... Ben ise : insanları ayırmadan insan oldukları için seviyorum mesleğim de bunu gerektiriyor.. Tamam düşünceli iyi biri bunda okey ama her şeyin aşırısı bence zarar.. Birkaç ay sonra yüzük takalım dedi. Ama aklım karısık bu kadar böyle düşünen biriyle mutlu olur muyum diye? Her şey sadece ilgi alaka değil gibi... Evlilik bu sonucta yanlış karar vermek istemiyorum... Sizlerin fikri ne olur bu konuda benim için mühim
Bu konuda ki düşüncesi çok önemli değil fakat adam kendini savunurken böyle yetişmişim değiştiremezsin diyor. Sizin huzurunuzu kaçıracak olan bu anlayışKafam o kadar karışık ki bilmiyorum cevabını ben o yüzden sizlere danışmak istiyorum.. Benimle evlilik düşünen biriyle tanıştım ilgi alaka olsun bunlar güzel yeterli fazlasıyla , iyi insan kategorisinde benim için lakin AŞIRI ırkçı hatta benim babamın soyunu bile sordu farklı ırk olsaydı bu iş olmazdı dedi... Hatta e devletten soyağacı kısmını görmek istedi hatta kızdım ayıp bu durum hoş mu dedim o an acaba evlilik yanlış mı olur dedim.. Cevabı ise ben böyle yetiştim değiştiremezsin oldu... Ben ise : insanları ayırmadan insan oldukları için seviyorum mesleğim de bunu gerektiriyor.. Tamam düşünceli iyi biri bunda okey ama her şeyin aşırısı bence zarar.. Birkaç ay sonra yüzük takalım dedi. Ama aklım karısık bu kadar böyle düşünen biriyle mutlu olur muyum diye? Her şey sadece ilgi alaka değil gibi... Evlilik bu sonucta yanlış karar vermek istemiyorum... Sizlerin fikri ne olur bu konuda benim için mühim
Benim birşey dikkatimi çekti, hani size soruyor ya babanızın soyuna kadar, inanmadığı için mi soy ağacınıza bakmak istiyor, burayı anlayamadım... Birde yüreğinizi dinleyin içinizden bir ses onunla bir yola girmeye tamam diyorsa deneyin derim ama ısrarla bir ses hayır olmayacak diyorsa hiç bu yola girmeyin....
Bu konuda ki düşüncesi çok önemli değil fakat adam kendini savunurken böyle yetişmişim değiştiremezsin diyor. Sizin huzurunuzu kaçıracak olan bu anlayış
evet bu kadar aşırı olması kötü, bunu kendisine dedim bu kafatasçılık dedim bunu değiştiremezssin dedi banaSoy ağacı sorgulamak nedir ya ?
Belki sizin aranızda problem olmaz da ilerde çocuğunuz olduğunda başka ırktan biriyle evlenmek isterse ne olacak ? Hepimizi Allah yaratmış ya ne alaka ırkçılık yani çok garip bir düşünce tarzı varmış
Bilemedim çok ince bir karar
Ne ayıp. Adam kendine göre kusursuz mükemmeliyetçi. Bence sadece bu konuda sorun yaşamazsınız.bide değer vermek başka sevmek başka. Sevseydi isterseniz ateist ol kabulümsün derdi.istediği ırktan olmasaymışsınız olmazmış zaten. Bence evlenme.
Arkadaşlarının da soyunu inceler bu
Bize uymuyor görüşme der
İzlediğin dizideki insanların da soyunu inceler
İzleme bu dizi bizim ırkımıza uymuyor der
Sonra aynı ırktan olduğunuz fırıncıdan aldığınız ekmeğin arasına beyninizi koyup yersiniz
Evlerden ırak böylesi
Irkçılık benim bildiğim sırf ten rengi, milliyeti gibi durumlarda ayrımcı ve aşağılayıcı davranmaktır. Eğer böyle bi durum yoksa fazla sıkıntı yaratmaz bence. Herkes istediğiyle hayatını birleştirebilir kimsenin kafasına silah dayanmıyor lakin şunu sezdim gerçekten severek arzulayarak evlenmek istediğiniz kişi olsaydı evlilikten vazgeçmeyi düşünmezdiniz bu sebepten ötürü adamın açığını arıyor gibisiniz
Rezil.. Böyle birinden uzak dururum