Evlenmek hata mı olur?

Irkçı insanların kafasının fazla çalışmadığını, bireyci olduklarını, merhamet duygularının sadece kendi insanlarına olduğunu, öfke kontrolü yapamayacaklarını, empati yapamayacaklarını düşünüyorum.

Hiç güzel bir şey değil, kendini bulamayan, birey olamayan insanların işidir ırkçılık.

Ve iyi düşün yarın bu adamla evlenir çocuk yaparsanız o çocukları da ırkçılıkla yetiştirip zehirleyecek.

Aynen katılıyorum

hayır tam tersi ya mesela babasıyla görüşmüştük babası laf arasında bizim orayı hep şunlar şunlar zapt etti diye söyledi isim veremiyorum . şunlar şunlar dediği ırklardan biride annemin ırkı annem bozuldu orada sonra babası yok yanlış anlamayın vs dedi .. ha ona göre annemin ırkı mühim değil ırk ona göre babadan geçtiği için..

Su bakis açisina bak. Yani sadece irk degil, kadinlara bakis açisi bile igrenç. Yani özür dilerim fakat ben böyle bir insan ile ayni havayi soldugum için bile üzülürüm, kalmis evlenmek yani.

Olay sadece sizin ırkınız falan değil,faşistlik boyutuna vardırmış.Bugün bu konuda böyle söyleyen,yarın başka bir konuda kendi dediğinin doğruluğundan şaşmaz.Evlendiğiniz zaman kendi doğrularına göre çocuk yetiştirecek.Siz böyle bir şeye var mısınız? Her şey bugünle sınırlı değil.Değiştiremezsiniz de demiş.Ben olsam yol yakınken vazgeçerim çünkü bu huyunu hayatın her alanında gösterecek.Aşırılıklar iyi değildir

dün tanıdıgınız bırıyle bugun evleniyor olsanız, soy agacınıza kadar irdelemesini belki anlayabilirim..Meraktan yada geyikten birlikte bakıp eğlenmeyi anlayabilirim. Hadi ırkçılığı bir kenara koysam, Evleneceği insanın beyanına güvenmeyecek kadar kuşkucu bir insanla evlenmezdim açıkcası...

Sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin derim. Saygısız adam ne demek soy ağacı sorgulamak siz de rahat rahat buyur bak diye gösterdiniz mi? Kendisi sahip olduğu ırk neyse onu seçerek mi doğmuş veya bu üstün ırkına sahip olmak için bir şey mi yapmış da bu başarıyı elde etmiş acaba? Yıl olmuş 2019 hala ırkçılık yapan insanları görünce deli oluyorum.

Irkçılık,hastalıktır güzel kardeşim.
Kaç kurtar kendini yoksa yarın çok üzülürsün.

Değişir deme değişmez katlanarak artar hatta

Kafam o kadar karışık ki bilmiyorum cevabını ben o yüzden sizlere danışmak istiyorum.. Benimle evlilik düşünen biriyle tanıştım ilgi alaka olsun bunlar güzel yeterli fazlasıyla , iyi insan kategorisinde benim için lakin AŞIRI ırkçı hatta benim babamın soyunu bile sordu farklı ırk olsaydı bu iş olmazdı dedi... Hatta e devletten soyağacı kısmını görmek istedi hatta kızdım ayıp bu durum hoş mu dedim o an acaba evlilik yanlış mı olur dedim.. Cevabı ise ben böyle yetiştim değiştiremezsin oldu... Ben ise : insanları ayırmadan insan oldukları için seviyorum mesleğim de bunu gerektiriyor.. Tamam düşünceli iyi biri bunda okey ama her şeyin aşırısı bence zarar.. Birkaç ay sonra yüzük takalım dedi. Ama aklım karısık bu kadar böyle düşünen biriyle mutlu olur muyum diye? Her şey sadece ilgi alaka değil gibi... Evlilik bu sonucta yanlış karar vermek istemiyorum... Sizlerin fikri ne olur bu konuda benim için mühim

Hayatında nefrete yer veren biri değilimdir çok fazla. Ancak bu tarz insanlardan NEFRET EDIYORUMM net yani. Uzak dur bence gidip kendi pis ruhuyla insanlara tepeden bakmaya devam.etsin. bir insanın hangi coğrafya ve kimlikte doğduğu elinde mi ki bu sekilde düşünüyor insanlar. Sorsan bi de kesin müslümandir. Tabi hz muhammed in arap olması özel bir duruom. O sayılmaz di mi😠Yine midem bulandi:sinirli:

Son düzenleme:
Ailende konusu açılınca biri ya bizim atalar burdan gelme dediğinde ona neler der acaba sevmediği ırk ise. Ben yapamazdim bu kadar irkci biriyle. Ayrim ayrimdir

Back
X