- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Kız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor