Bende kendimi sevme özürlü saniyodum gercekten bak, ta ki esimi taniyana dek.. Sosyal hayatimda cok sicak kanli, herkesle iyi gecinen bi insan degilim.. Ya severim iyi anlasirim, ya sevmem uzak dururum. Onun icin annem hep derdi bu kiz basima kalacak diye
Esime karsi hislerim halen ayni, hatta zaman gectikce daha cok baglaniyorum... Ama bunda onunda büyük rolu var tabi, gözümün icine bakiyo derler ya, iste o sekil. Hersey karsilikli
Benim kuzenim 34 yasinda evlendi.. Herseyiyle dört dörtlük bi insan, sohpetinde bulunanlari kendine hayran birakir ve haftada en 2 tane görücü geliyodu.. Derler ya, doktorlar mühendisler gercekten öyle film gibi yani :)
Bi keresinde sordum, neden geleni red ediyosun diye. Birinden biriyle konussan belki begenirsin dedim. Bana cevabi su oldu: Ben, benimle evlenmek istegen insani gördügümde gözlerimi kapatiyorum, onunla kendimi ayni evin icinde, tv izlerken, yolda gezerken veya sohpet ederken hayal ediyorum.. Simdiye kadar kimsede icim isinmadi, kimsede isde bu olabilir demedim.. (Sezgileri cok kuvvetlidir)
Biraz uzun oldu kusura bakma, ama baglanti kurdum kendi yanimda :)
Öbür arkadaslar ne der bilmem ama sanki sen hazir degilsin. Tabiki askla sevgiyle evlenen herkez mutlu olmuyor ama illa ki bu adam olsun demiyosan, biraz daha zaman tani kendine.. Kendinden emin olmadan evlenme, riskli yasarsin :)