C
can00
Ziyaretçi
- Konu Sahibi can00
-
merhaba kızlar... bu aralar canla aramız iyi en azından geçmiş yüzünden kavga etmiyoruz sizlerin tavsiyeleriyle o kızı agzıma bile almıyorum ama sizlere soracagım sey bazen bende tedirginlikler oluyor ama bu ara coğaldı çünkü can ailesiyle konusmus beni istemeye gelcekler belkide3 evlilik sendromu yasıyorum onuda bilemicem ama sizce ben canı gerçekten seviyomuyum yoksa bu tedirginliğim normelmi? canla 2 seneye yakın beraberliğimz oldu ailem biliyor canı. ama canın bilmediği tek kusur var ailemin düşüncesine göre canın maddiyatı yok babasını küçük yasta kaybettiği için eve can bakıyor. şimdi ben para olayını önemsemiyorum ama annem cok önemsiyor beni burdan birileri istemişti zenginler annemde keşke bunu alsan rahat edersin dedi bende hayır dedim tavrımı koydum annemin fakirliği yüzünden canı istememesi benide tedirgin ediyor cünkü ilerde nasıl geçinceksiniz bilmiyorum askla karın doymuyo diyor üzülüyorum :1no2: 1seneye kalmadan ask sevgi bitiyo diyor sen calısmak zorunda kalcaksın diyor kıt kanaat geçinceksiniz diyo birde can ist. büyük sehirde yasıyor onuda söylüyorr bende bundanda cekiniyorum acıkcası ama sırf bu sebpten candan ayrılmayada gönlüm razı değil. candan önceki ilk ilişkimle canı kıyaslıyorum bazen tabi cana yansıtmıyorum can insan olraka cok iyi ve dürüst fikirlerime önem veriyo ama eskisi hiç önemsemezdii ama eskisini düşünüce cana nazaran sevgim daha bir farklıydı gözüm kara sevmiştim onu. onun için bir kere hiç düşünmeden borc almıstım ve onun borcunu ödemek zorunda kalmıstım. şimdi canla onu kıyasladıgımda can onla bir ömür geçirebilceğim kişi gibi görünsede ilk sevdiğim içimdeki heycan olarak daha bir baskaydıı yani onla daha değişik duygularım vardıı ama canlaa yeri geliyor arkadas gibiyiz yeri geliyor sevgili gibiyiz belkide bu benim canla daha önceden yakın arkadas olmamdan kaynaklanıyor. ama söylede bir durum var cansız bi dünya istemiyorum onsuz rahat değilim onun yanında cok rahat ve huzurluyum içimde bilmediğim güzel rahatlatıcı duygu var ask değil belkide ama karısıgım :1no2: sizlerede sormak istediğim sizce ben yeterince canı seviyomuyum sizce? ?bu benim için önemli çünkü iş ciddiye binicek.. arkadaslarımda bu zamana dek uzaktada birliktelik yasadın yakındada tatsızlıklardad oldu mutlulugunda ayrılmamıssın ki seviyosun bence herseyy ask değil diyolar senn onu ask olarak sevmeyebilirsin ama içinde ona karsı hoşlantı belkide diyolar kafam cok karıstıı ve benden ailmeden cvp bekliyolar ona göre 1 hafta verdiler eger tamam dersem haftaya gelip istiyecekelr benii .... o sebeple yardımlarınız bekliyorum sizce ne yapmalıyım????????*