Evlenmek istediğim adam bana çaba göstermedin diyor

eski konunu okudum gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. benim sana tavsiyem evlensende bu adam sana hep geçmişte olanları yüzüne vuracak hep suçlayacak şüphelenecek böyle bi hayat yaşamayı istemiyorsan yol yakınken ayrıl derim. mezun oluyormuşsun bi iş bul kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış ailenede pek güvenilmez gibi sanki kendini maddi durumunu toparlayıp ayrı yaşamaya başla bence ailenlede oturma. yani bilemedim ama bence sözlündende ailendende hayır yok sana kendi ayaklarının üstğnde durup psikolojini düzeltene kadarda kimseyle görüşme. Allah yardımcın olsun

ama bak tekrar ediyorum o adamla evlenirsen bu geçmiş hergün yüzüne vurulacak bunu sakın unutma
O zaman değişecek herşey güzel olacak evlenince diyor ama bende aynı dediğin gibi düşünüyorum ister istemez sonuçta ailemi ben seçmedim ne kadar olay olursa olsun evlendikten sonra kimse hergün birbirini görmeyecek atlattım unuttum eskileri diyor sürekli kavga ettikten sonra

Ne sıkıntı çekersek çekelim beni sorumlu tutuyor bu huymu yoksa kabullenmek mi istemiyor yaptığı hataları anlamıyorum

Hayır sadece sorumluluk almak gibi bir meziyeti yok. Beş yaşında çocuk gibi hatalarının sorumluluklarını başkalarına yüklemeye çalışıyor. Ben senin yerinde olsam bu adamla evlenmeyi düşünmezdim.

Evlenmek istedigin bu adam evlenmeden konusma gorusme diyorsa, evlendikten sonra tamamen hayatindan aileni sil diye sart kosar. Ailen isterse cokkkkk kotu olsun, senin bu ana gelmene vesile olmuslar, buyutmusler. Hakki yok ailene boyle davranmaya! Simdi bu kesin kendi ailesine senden saygi da bekliyordur eminim. Ya boyle adamlar icin ailenizi yok saymayin gozunuzu seveyim. Degmezzzzzzz!!!!
Ben ailesi o kadar laf söylediği halde bir defa saygısızlık yapmadım benim saygısızlığım benim karakterini gösterir çünkü onu rezil etmez diye düşünüyorum ama ailem beni bir senedir sırtından vuruyor önceki konumda söylemiştim onları artık aile gibi görmüyorum

Evlenince degismek mi :) daha da beter oluyorlar. Sevgiliyken mideni bulandıran ama sineye cektigin hareketlerin 10katiyla karsilasiyorsun. Bu adam bir de sana nikah kiyinca değil ailenle görüşmeyi onun sevmedigi arkadaslarinla bile gorusmene engel olur. Daha sevgiliyken gösterdiği curete bakar misin yaa. Bence hemen ayril. Bak su anda radikal geliyor bu soyledigim ama sevgiliyken dikkate almadigin ona konduramadigin hareketlere evlenince aaa bu adam tam da benim şüphe ettigim gibiymise donusuverir. Aklina gelen basina gelmeden ayril.
Bende bundan korkuyorum erkek için değişen pek bişey olmuyor evlenince ama kadın evlenip boşandığı zaman insanlar normal bakmıyo

Hayır sadece sorumluluk almak gibi bir meziyeti yok. Beş yaşında çocuk gibi hatalarının sorumluluklarını başkalarına yüklemeye çalışıyor. Ben senin yerinde olsam bu adamla evlenmeyi düşünmezdim.
Evlimisin acaba bişey daha sormak istiyorum bu sorumluluk alma problemi evlenince de hep aynı olur değilmi şimdi almak istemeyen o zaman alırmı gerçi oda bi soru işareti ama

Evlimisin acaba bişey daha sormak istiyorum bu sorumluluk alma problemi evlenince de hep aynı olur değilmi şimdi almak istemeyen o zaman alırmı gerçi oda bi soru işareti ama

Evliyim. Sorumluluk almayan adam evlenince de almaz, yaşlanınca da almaz. Unut sen o işi.

O zaman değişecek herşey güzel olacak evlenince diyor ama bende aynı dediğin gibi düşünüyorum ister istemez sonuçta ailemi ben seçmedim ne kadar olay olursa olsun evlendikten sonra kimse hergün birbirini görmeyecek atlattım unuttum eskileri diyor sürekli kavga ettikten sonra

inan bana herşey dahada kötü olacak.. benimde vardı böyle sevgilim yaşananlar aynı olmada geçmişte yaptığım hataları sürekli yüzüme vururdu bitirdim ve hiç pişman değilim. 2 yıllık evliyim şuan ve eşim hiçbir zaman geçmişte olan bişeyi önüme getirmez. sende seni olduğu gibi sevecek birini bulursun inan bana.. kendine saygın olsun kimseye ezilme..

aileni sen seçemiyorsun sen bunun farkındasın ama sevgilin değil..
sürekli yüzüne vuracak gibi duruyor.. her tartışmanızda bunlar tekrar tekrar gün yüzüne çıkacak..

inan bana herşey dahada kötü olacak.. benimde vardı böyle sevgilim yaşananlar aynı olmada geçmişte yaptığım hataları sürekli yüzüme vururdu bitirdim ve hiç pişman değilim. 2 yıllık evliyim şuan ve eşim hiçbir zaman geçmişte olan bişeyi önüme getirmez. sende seni olduğu gibi sevecek birini bulursun inan bana.. kendine saygın olsun kimseye ezilme..
Bitirdikten sonra insan kolay atlatamıyor ama ben resmen psikolojik olarak çöktüm sağlığımı kaybettim sen nasıl toparladın kendini yüzüne vuran insandan sonra özel olmayacaksa bana bi yol çizmem için yardımcı olur diye soruyorum

aileni sen seçemiyorsun sen bunun farkındasın ama sevgilin değil..
sürekli yüzüne vuracak gibi duruyor.. her tartışmanızda bunlar tekrar tekrar gün yüzüne çıkacak..
Kendi ailesiyle ilgili bi problem oldumu ailesini seçemediğini beş dk düşünüyo ama bende öyle olmuyor işte

Kendi ailesiyle ilgili bi problem oldumu ailesini seçemediğini beş dk düşünüyo ama bende öyle olmuyor işte

yaşın daha küçük evlenme peşine gitme bence.. aklındaki soru işaretlerini tart .. önce kendine bir hayat kur benim tavsiyem.. okul bitsin bir işe gir kendi geleceğine yön ver sonra sevgilinle olursa olur olmazsa zaten senin bir hayatın olur .. geleceğini bu adama bağlayacak adımlar atma..

Bitirdikten sonra insan kolay atlatamıyor ama ben resmen psikolojik olarak çöktüm sağlığımı kaybettim sen nasıl toparladın kendini yüzüne vuran insandan sonra özel olmayacaksa bana bi yol çizmem için yardımcı olur diye soruyorum

inan hiç kolay olmadı. ayrılmamak için kapımada dayandı fotoğraflarımızla (uygunsuz fotoğraflar değildi kesinlikle) tehdit etti. ama sağlam durdum. bittiğini önce kendim kabul ettim. numaramı değiştirdim. gerekseydi evimide değiştirirdim. zaten bu olanlardan sonra sevgi denen bişey kalmamıştı. kendimi derslerime verdim, arkadaşlarımla vakit geçirdim çok büyük destek oldular. kendime değer vermeyi öğrendim. yalnız kalmama çalıştım. çoğunlukla kütüphanede vakit geçirdim. ve zamanla herşeyi unuttum. şimdi dönüp bakıyorumda iyiki yol yakınken bırakmışım.bide o kadar çok ağlayıp acı çektiğim korktuğum için kendime kızıyorum.

Bu adam değişir mi diye bide soruyorsun. Adamın değişmesine gerek yok zaten karakteri oturmamış belli. Şaka gibisiniz.

Noluyor bu kızlara aşktan gözleri bir şey görmüyor mu? Kör mü oluyorlar, mantıklı mı düşünemiyorlar.

Ailem çok kötü dahi olsa hayatta bir erkeğin lafıyla aileme sırtımı çevirmem. En ufak söylediği ya da söyleyebileceği sözde de siler atarım. Niye bu kadar hayatınızın merkezine oturtuyorsunuz böyle erkekleri yahu. Pes diyorum.

yaşın daha küçük evlenme peşine gitme bence.. aklındaki soru işaretlerini tart .. önce kendine bir hayat kur benim tavsiyem.. okul bitsin bir işe gir kendi geleceğine yön ver sonra sevgilinle olursa olur olmazsa zaten senin bir hayatın olur .. geleceğini bu adama bağlayacak adımlar atma..
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulamaya çalışıcam hepsini

Back
X