Evlenmek istedinizi nasil sölediniz zor hersey tikir tikir yolunda miydi yoksa.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KİMLE EVLENDINIZ?

• HAYATIMIZIN ASKIYLA EVLENDIM EŞİMİ ÇOOK SEVIYORUM

OY: 25 67,6%
  • İSTEDİĞİMLE EVLENEMEDIM UZUN BIR ILİŞKI YASADIK AMA AILEM VERMEDI

OY: 1 2,7%
  • AILEM ERKEK ARK ISTEMEDI AMA EVLENDIK ZOR OLDU AMA SONUC GUZEL

OY: 11 29,7%

• Ankete Katılan
    37
annem daha önce çıtlatmış babama...demişki gleip senden izin isticek..babam hazır odada beni bekliyor ben kıvrana kıvrana lafı geveliyorum..gel yanıma dedi, sarıldı babam, saçlarımı filan okşadı ..o öyle yapınca ses tonumu kontrol edemeden heyecanla yüzüne bile bakmadan anlattım..tamam dedi, gelsin önce bir tanışalım dedi, geldi eşim tanıştılar babam hiç yüz vermedi :P ailen de gelsin dedi 10 saatlik yoldan ailesi geldi tanıştılar kaynaştılar istediler ama babam vermedi... bir de yaşadıkları yeri görelim dedi babam 10 saatlik yolu bu sefer biz yaptık...orda yine istediler babam yin ebakalım düşünelim dedi..memelekete döndükten sonra sen de istiyorsan tamam dedi babam.nişan hazırlığı yaptık3 ay içinde nişanım oldu, nişandan 5 ay sonra da düğünüm...işte benim hikayem de bu :)

ablamın evliliği de aşağı yukarı bu şekilde olmuştu kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

babam hiç istemesede oldu ama çok zorluklar cektık.. benı yıldırmak için elınden gelenı yaptı babam..
kısmet işte hersey oldu bıttıye geldı çok sukur...
çok istedıler beni ailmden ama ailem kabul etmedi bu yuzdende verilmeden alınan bi gelınım ben :roflol:
çok dualar ettım Rabbime.. a.s.

hayatımın ilk ve son aşkıyla evlendim eşimi çok seviyorummm

Back
X