- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..
Sizleri okudukça çoğunuza üzülüyorum çoğunuza seviniyorum..Benden büyük ablalarım bana yardımcı oalbilirim diye düşündüğüm için size anltmak istiyorum yoksa rahatlıyamıcam...
21 yaşındayım. 15 yaşından beri sözlümle konuşuyorumm.Geçen sene sözlendik..Askere gidicekti oda 23 yaşında ama memur olduğu için daha kadrolu değildi kadroya geçiceği için askere gidemedi
.en azından 1 2 sene çalışıp öyle gideyim dedi..Kadroya yeni geçti.Biz daha fazla uzamadan evlenmek istiyoruz fakat olmuyor.
Nedeni ise askerlik ve annemle yani kaynanamla oturacağım için..Kaynanamı çok seviyorum..Annemle babam ayrı benim..
Ve ne zaman evimden çıkıp onlara gitsem daha yolda huzur buluyorum.
.Kadın kalkıp bana iş bile yaptırmıyo..Oturucamız sadece 2 sene..
Oda ev alıcaz onun peşinatını tamamlayana kadar..Ama ailem izin vermiyo..
Babam bu zamana kdar bana çok çektirdi ama gene babamdır diyorum kırmayayım diyorum olmuyor..
Dedem ananem annem babam kimse istemiyor.Şimdi ananemle babam kaynanamlara gidicekmiş onlarla konuşmaya..Babam galiba vazgeçicek orda bağrınıp
durucakk..Çocuk oyuncağımı bu 1 sene sözlü kaldı sen gelde vazgeçç...
Bana diyolarki kızım anneleri kırmadan hallet..Bizimde kızımız var.
Kalplerini kırma..Büyük bi ihtimalle 6 ay askerlik yapıcak.
Ama eğer şimdi evlenmezsem 4 sene mecbur beklicez ev için.
Uzatmayalım diyoruz mutlu olucam fakat beni dinlemiyolar.
Annemler sürekli affetmem diyo...Ve çoğu zamanda bana evden git kaç ona deyip duruyor..
Kötü bişey yapmak istemiyorum.Kimsenin kalbi kırılmasın..
Ama 2 sene dayanılmazmı..Sonra kendi evime çıkıp gidicemm...
Sözlüm evden işe işten eve giden biri...Ne içki içer ne sigara.hep beni mutlu etmek için uğraşıyor.
Hep dediği Allah bana seninle bi yuva kurmayı nasip etsin huzurlu mutlu oturalım...
Kaçmak istemiyorum aklımdan bile geçmiyo ama zorluolar..
Annem üzülücek diye ağzımı açamıyorum..Çok istiyorum ne zaman ben istiyorum desem kapıyı gösterip git diyoo...
Ama ben orda çok huzurluyum
mutluyum....Temelli değil ev için 2 sene katlanılmazmı...Ben 4 sene daha beklemek istemiyorumm...
Ne önerirsiniz bana ne yapmalıyım..Eğer olursa bi kaç ay içinde evlenicez...Bende sizler gibi mutlu olmak istiyorum..

Sizleri okudukça çoğunuza üzülüyorum çoğunuza seviniyorum..Benden büyük ablalarım bana yardımcı oalbilirim diye düşündüğüm için size anltmak istiyorum yoksa rahatlıyamıcam...
21 yaşındayım. 15 yaşından beri sözlümle konuşuyorumm.Geçen sene sözlendik..Askere gidicekti oda 23 yaşında ama memur olduğu için daha kadrolu değildi kadroya geçiceği için askere gidemedi
.en azından 1 2 sene çalışıp öyle gideyim dedi..Kadroya yeni geçti.Biz daha fazla uzamadan evlenmek istiyoruz fakat olmuyor.
Nedeni ise askerlik ve annemle yani kaynanamla oturacağım için..Kaynanamı çok seviyorum..Annemle babam ayrı benim..
Ve ne zaman evimden çıkıp onlara gitsem daha yolda huzur buluyorum.
.Kadın kalkıp bana iş bile yaptırmıyo..Oturucamız sadece 2 sene..
Oda ev alıcaz onun peşinatını tamamlayana kadar..Ama ailem izin vermiyo..
Babam bu zamana kdar bana çok çektirdi ama gene babamdır diyorum kırmayayım diyorum olmuyor..
Dedem ananem annem babam kimse istemiyor.Şimdi ananemle babam kaynanamlara gidicekmiş onlarla konuşmaya..Babam galiba vazgeçicek orda bağrınıp
durucakk..Çocuk oyuncağımı bu 1 sene sözlü kaldı sen gelde vazgeçç...
Bana diyolarki kızım anneleri kırmadan hallet..Bizimde kızımız var.
Kalplerini kırma..Büyük bi ihtimalle 6 ay askerlik yapıcak.
Ama eğer şimdi evlenmezsem 4 sene mecbur beklicez ev için.
Uzatmayalım diyoruz mutlu olucam fakat beni dinlemiyolar.
Annemler sürekli affetmem diyo...Ve çoğu zamanda bana evden git kaç ona deyip duruyor..
Kötü bişey yapmak istemiyorum.Kimsenin kalbi kırılmasın..
Ama 2 sene dayanılmazmı..Sonra kendi evime çıkıp gidicemm...
Sözlüm evden işe işten eve giden biri...Ne içki içer ne sigara.hep beni mutlu etmek için uğraşıyor.
Hep dediği Allah bana seninle bi yuva kurmayı nasip etsin huzurlu mutlu oturalım...

Kaçmak istemiyorum aklımdan bile geçmiyo ama zorluolar..
Annem üzülücek diye ağzımı açamıyorum..Çok istiyorum ne zaman ben istiyorum desem kapıyı gösterip git diyoo...
Ama ben orda çok huzurluyum

Ne önerirsiniz bana ne yapmalıyım..Eğer olursa bi kaç ay içinde evlenicez...Bende sizler gibi mutlu olmak istiyorum..