Evlenmek İstemek Suç..

yahu daha bir ay önce annesi, babası, ablası beni istemiyor demişsin.. senin ailenin karşı olduğunu yazmışsın..onunla aranda sorunlar olduğunu yazmışsın.. yaşın daha küçücük, sen nasıl bir cesaretle kalkıp onunla birlikte olabiliyorsun..
yani bir de bu son anlattığın olay da resmen dizi senaryosu gibi..
kimsenin günahını almak istemiyorum ama bana bu olayda bir gariplik var gibi geldi...

cnm annen cok haklı yasınız daha 18.evlılık ıcın cok kucuksunuz .
hadı kızlar erkeklere oranla daha cabuk olgunlasıyor .
ama erkekler 25 yasına kadar bıldıgın cocuktur .
sana sımdı efendı beyfend gorunur hatta sonuna kadar sahıpte cıkıyordur sana ,
ama ergeık evrelerını dah yenı yenı atlatan erkek bıraz erkeksı duyguları agır basar .
hanı ben erkegım tuttugumu koparırım havaların da dolasırlar .
sen onu bır de 25 yasın da gor bak .kısılıgı tamamen degısecek .
suan da cok toy .kısılıgı bıle oturmamıs .yanı senın ıcın dogru erkek oldugnu anlamak ıcn cok erken .
senın de suan da dogru karar verdıgını dusunmuyoru .ben de lısede bırıne oyle asıktım kı anlatamam .
evlenecegım erkek o derdım .Allah tan babıskom ayrmıs bızı
yıllar gectıkten sonra cocuk face de benı ekledı de kacacak yer aradım valla .bır tıpsız bır tıpsız
tanımamazlıga yattım .onunla bır mazım olamaz benım

18 yaşındasın ne bu acele??

18 yasındasın, doguda bir şehirde yasıyorsun, seni okula dershaneye göndeen ailen imkanlarını elinden almıs.. Merak ettim okul lise mi ünivmi? Eger liseyse nasıl bankada calısmaya baslayacaksın ?? Eger üniv ise ne dershanesi 18 yasında son sınıfta kpss dershanesine gidemezsin.. ????

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/494557-aklimi-kaybedicem.html
canım sımdı lınkte kı dıger konunu okudum da ,Allah askına kendıne gel sılkelen ve bu cocuga
guvenıp de aılenı ezıp gecme .neler olmus boyle .
bırılerı adını cıkarır.adını cıkaran adam gıder ,sevdıgn cocugun babasına
sızın ıcın ''surtuk o kız '' der.sevgılınızın dunya umrun da degıl .sızın ıcın surtuk dıyen adamın ogluyla
kafa kafaya verıp maca gıder .ne bunlar canım boyle hayatını mahvetme .
lıseye gıden bır kızın namusu kımlerın dılıne dolanmıs .
allah askına kendıne gel sılkelen!

diger konularini simdi okudum,
1. hic saglikli bir iliski degil bu yasadigin (güvenilmez diye bahs etmissin sevgilinden egerki tabiki hala sevgilin o kisiyse)
2. cinsel iliskiye girmekde cocuk oyuncagi degil, madem nereden geldigini biliyorsun, senin icin ilerde ne kadar kötü olacagini biliyorsun bunu neden daha önce düsünmedin ki yasin daha 18 bu ne acele?????
3. aslinda söylenecek cok sey var ama önceki konulardanda anlasiliyorki, yazilan cevaplari kendine ders almiyorsun o yüzden kendimi fazla yormayacagim...

Allah yol göstersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…