Evlenmek İstemek Suç..

safcagmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
73
0
36
Elazığ
Selam ablalarım kardeşlerim.
Sevgilimle bayağı uzun bir ilişkimiz vardı ilişkimizde sorunlar çok fazlaydı fakat hallettik çok büyük kavgalarda sorunlarda bile birbirimizden kopmadık.
Yaşımız 18 daha herkese göre küçüğüz hayatta hiç birşey görmemişiz elbette öyle ...
Ailelerimiz oldukça problemli ..Onun aileside benim ailemde..
Birbimizde bulduk o yüzden sevgiyi.
Doğuda kız olmak çok zor gelin görün ki biranlık gafletle belkide sonumuzu hazırladık ..
Sevgilimle beraber olduk.Sevgilim ailesiyle konuştu henüz yaşınız küçük diyip kestirip attılar ısrar ettikçe çocuğu evden kovdular.
Benim bu ilişkiden annem haberdardı ..
Ona evlenmek istediğimi söylediğimde yok o çocuk seni ona vermem yüksek adam al o çömezi tipsizi napacaksın..
BUnları okuyuna eminim zibidi tabiri kullanılan tiplemeler gelecek gözünüze ama kesinlikle öle deil sessiz sakin beyefendi ..
Ben alttan almak nedir bilmem o alır sakinlik bilmem o yapar .
Şimdi ailemizi karşımıza aldık ailem beni sildi elimdeki tüm imkanları aldı ..Okul dershane vs.
O ailem istemesede gelir tek isterim diyor.
Çünkü ailem dövüyor aldığım 1 tabak yemeği bile elimden çekecek duruma geldi.
Bu durumu ailemede anlatamam babam eger seni istemeye gelirse biri o senin sevdigindir öldürürüm dedi.
Korkuyoruz çaremiz olmadığından sizlere danışmak istiyoruz.
Kaçmak istemiyorum iyisiyle kötüsüyle ailem çünkü nolur bize bir çıkış kapısı gösterin.
Bu arada sevgilimin işide var..
Bende bankada çalışmaya başlıcam haziran gibi..

bence ailenle konuş. çocuktan ayrıldım deyip ama ayrılmayın sadece ailenize ufak bi yalan söyleyeceksinz biliyorum yalan söylemek kötü bişey. hanii ben ayrıldıp deyip okuluna devam ettirmeye bak. şu evlenme işinizi de biraz erteleyin derim elinize mesleğinizi alın ondan sonra herkesin karşısına çıkıp evlenin kimse de bişey demez.

Bunuda denedim olmadı maalesef ki elimde mesleğim var zaten sadece çalışmak istemiyorum ürkütüyor beni .
Ailem dışarı çıkmama elimde telefondan şuanda yazdıgım nete kadar çekip alan bir aile boyutunda ki yakındır nettide alırlar

benim de sevgilimi öğrenseler hatta istanbul'da oturduğum takdirde aynı şeyleri yaparlar. Canım sadece doğudakiler değil ailelerin anlayışına bağlı bunlar. elinde güzel bir meslek varsa çalış gitsin. bu aralar ailenin gözüne girmeye bak ama seviyorsan sevgilini de aranızdaki mesafeyi koparma derim ben tabii kimsenin haberi olmadan

neden ürküyorsun çalışmaktan...sakın kimseye birlikte olduğunuzu söyleme allah korusun korktum ben ailenden. sevdiğinle evlenmek istemen suç mu?

ama şöyle birşeyde var yaşın çok küçük okuman lazım bu konuda ne düşünüyorsun okumak istiyor musun?

Son düzenleme:
Şöyle birşey var ailem bakirelik testine götürcek o zaman napacam ben..evlenmek istiyoruz biz ya anlam veremiyorum..annem ki ortalık katmaya aşırı seven ilgi duyan biri kışkırtıp üzerime salıyor babamla abimi

Evet suçmuş öyle öğrendim sevmek suç evlenmek suç söyleyince ağzım gözüm kan içinde kalıyor o çocukta korkuyor ben ne bieyim..
Ben açıköğretimden okuyucam zaten ünv gidemezsin diyorlar .
Anlam veremiyorum delircem

Cocugu taniyorlar mi? Yoksa sadece gorduler ve ona gore mi yorum yapiyor ailen?

Bi baskasi senin adina konussa mesela cocuguda sizide cok iyi taniyan biri ön ayak olsa olmaz mi boyle bisey?

önceki konularında baya bi karışık işin içinden
sıyrılmak çok zor
tuhaf şeyler yaşamışsın birlikte olmanda çook
çokk cesaret ister belki hamile bile olabilirsin
doğuyu da az çok biliyoruz kimi arkadaşlar kıza
cak ama sanırım kaçmaktan başka çaren yok
öldürürler valla ya ürperdim

Daha önce açtığın konuları çabuk unutmuşsun ya da hatırlamak işine gelmiyor.

Kendi yazdığın cümlelerde erkek arkadaşının ne olduğu bariz ortada şimdi de ailem istemiyor diyorsun niye istesinler.

Kendi hayatını kendi ellerinle uçuruma sürüklüyorsun senin şu anda ders çalışman lazım saçma sapan işlere girişerek hayatını karartma.

birlikte olmak konusunda çok erken davranmışsınız. keşke ilişkiye girmeseydiniz sabretseydiniz ama keşkelerinde faydası yok canım sıkma canını pes etmekte yok sabretmek lazım. bu aralar ailenin gözüne girmeye bak ailen istemiyordur belki küçük yaşta evlenmeni çünkü onlar çekmiştir seninde çekmeni istemiyorlardır.

İlk başladığımız gün annemden saklamamak adına söyledim o güne lanet olsun hatta tutup resmini gösterdiğimde dalga geçti bunamı vericem dedi ki benim için dünyadaki tüm erkekleri efendiliğiyle alır satar..
Aylarca gece yarıları tokatlanarak uyandırıldım hakaretler ayrıldık dedik inanmadı ..
Bizi ilişkimizi çıkmaza sürükledi çünkü sevgi ne bilmiyor görücü usülüyle evlenmiş.
Onada hak verdim annecim bir tanısan dedim bana ağza alınmayacak şeyler söyledi
Sevgilimin aileside beni istemiyor yapamazsınız istemiyoruz diyor ikimizde aileden çekiyoruz.
sevgilim benim ilk çıktığım ilk dokunduğum erkek .
Bende onun naptıysak vazgeçemedik beddualar küfürler ettik dövdük birbirimizi belki ama geçemedik .
Sarılıp ağlayıp geri döndük.
Ailemiz bizi çıkmaza sürükledi.
Ben babam kesinlikle ne sevdiğime ne beğendiğime vermeyecek biri..
sizin dediiğiniz gibide araya sokacağımız birisi yok hadi benim aileme yaptık onun ailesi ya..

bu bakirelik testi sizin orada her genç kıza yapılıyor mu yoksa ailen senden şüphelendiği için mi böyle bir teste gideceksin?

yani bakirelik testi nasıl oluyormuş ki ayrıca hiç duymadım...

ama sana bir fikir bunun sonucunda can güvenliğin tehlikeye girecekse doktora bunu söyle ailene bakire olduğunu söylesin beni öldürecekler dersen söyler bence

ama bilemiyorum bu verdiğim fikir iyi mi kötü mü ben korktum canım senden için

hem ağzım yüzüm kan içinde diyorsun hem ailene söyleyebiliyorsun yani biraz unutturmaya bakın 1 2 sene bekleyin olmaz mı?

bayanlar lütfen biraz sakin !!!! kız bi cahillik etmiş hata yapmış işte bu hatalara herkes düşebilir ben de düşebilirdim. kıza o kadar çok tepki vermeyin ailesi zaten yeterince sıkıyordur. bir konu açmış yardım etmenizi istiyor bağırın çağırın diye değil...

bağırmayı çağırmayı sürekli ailen tarafından yaşıyor olabilirsin ama senin şu sıralar bağırmaya çağırmaya ihtiyacın yok. bu sitedeki kişiler de lütfen biraz dikkatli yorum yapsınlar tamam herkesin yorumu kendine ama senin fikre ve çareye ihtiyacın var

canım öncelilkle birlikte olduğunuzu sakın kimseye söyleme anna baba ,akraba vs söyleme sakın .yaşınız henüz çok genç biraz zaman tanıyın birbirnize zaten biraz daha büyüseniz çalışırsanız birlikte herşey olur gibime geliyor şu an yaşın çok küçük olduğu için belkide aileler izin vermiyordur neyse bence şimdilik gizlice yürütmekten başka çaren yok gibi gözküyor uygun zaman olunca açarsın tekrar annene konuyu oda arayı bulur babanla yani siz birbirinizi seviyorsanız neden karşı çıksınlar ki ama dedğim gibi ikinizinde güçlenmesi gerekiyor önce .

cnm çok teşekkür ederim bana destek olduğun için..

Ailem asla hoş karşılıyıcak sevgiyi anlıyıcak biri değil akşam daha babam gelir sevdiğin isterse onuda senide dağda öldürürüm dedi..

canım eski konularını okudum ve sevgilin çok güvenilir gelmedi seni yarı yolda bırakabilecek birisi...

onun için;

ilk başta ben evlencem de evlencem diye ailene diretmekten vazgeçmelisin sen direttikce gizlediğin şeyler ortaya çıkar çıkarsada sonu pek iyi görünmüyor abartıyor muyum bilmiyorum ama 3.sayfa haberi olmak istemezsin de mi?
sonra açıköğretimden üniversiteni bitirmelisin

iş bulmalısın çalışmalısın

ve sevgilinle birlikte olduğunu kımseye söylememelisin...

sevgilinin bu durumu kımseye söylemeyeceğinden nasıl emin olabılıryorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…