Evlenmek istemek ve evlililerin tepkisi

filkale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
49
149
8
32
Ablam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .

Hayırlı bir kısmet bulsam evlenmek istiyorum dedim . Hepsi hep bir ağızdan

Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.

Ablam birşey demedi bu konuda .

Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .

26 küçük bir yaş mı ? Neden böyleler ?

Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim

Ablam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .

Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.

Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .

Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
30 undan sonra da evde kaldın daha birini bulamadın mı derler.

Boşver. Yaşın küçük falan değil. Evlenme diyenin de o kadar kötü hayatı varsa mahkeme orada, bosansin. Laf. Geyik çeviriyor çoğu zaten. Her erkek bir de değil ayrıca. Ben iyi ki evlenmişim derim, başkası lanet olsun keşke evlenmeseydim der. Bu evlilikle ilgili değil, karşındaki adamla ilgilidir.

bencede mesela yas degil olgunlukla alakali.

26 gayet de yerinde olan bir yas, olgun olduktan sonra.

Suan biri var mi görüstügün?

Evlilik tabi ki bekarlık gibi olmuyor sorumluluğun çok oluyor eski mutluluğun olmuyor. Ama farklı mutlulukların oluyor eşine karşı çocuklarına karşı. 26 da evlenmek için iyi bence çok da geç kalma.

Sen boş ver onları... Kafana uygun, saygılı ve temiz birisi ile karşılaşır ve aranızda bir çekim olursa neden olmasın...
Burayı da örnek alma.. Bizler burada hep sorunlu evlilikleri konuşuyoruz.. Kimse evliliğim mükemmel diye konu açmaz sonuçta:)

Sana da sanki tüm evlilikler sıkıntılı gibi gelebilir. 10 evlilikten 5 tanesi sorunlu ise 5 tanesinde de çok güzel günler yaşayan çiftler var merak etme ;)

Evlilik dünyanın en zor ama en muhteşem kurumu bu bir gerçek.
Öyle ha deyince de boşanılmıyor da. O yüzden aman evlilik için acele etme diyoruz zaten.
Doğru kişiyle doğru zamanda yapılan evliliğin tadından yenmez. Acele etme,iyi düşün taşın ve tabii ki bekarlığın keyfini sen de çıkar,karşındaki de çıkarmış olsun. Kimi erkek bekarlığında yapamadıklarını evlendikten sonra yaşamaya çalışıyor,buradan gördüğüm kadarıyla.

26 yaşında olup okumuş veya okumamış işini ele aldıysan kendinden eminsen gayet güzel bir yaş evlenmek icin. Cünkü cocuk olmadanda biraz gezip tozmak istersin eşinle.evliligi saglamlastirirsin. Ben 30 yaşının üstünde evlendim ama eşimi daha erken tanisam o yaşlarda evlenmek isterdim. Siz siz olun eş seçiminizi dikkatli yapın. Kendinizi evlenmek için baskı altında hissetmeyin o kadar. Arkadaslar evliliklerinden pisman sa bu onların derdi, sizin değil

Back
X