- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlandiktan sonra evlenmek istemiyorsa muhtemeken nisanlisi ile ilgili bir problem var. Keske neden evliligi istemedigini daha acik yazsa idi daha cok yardim alirdi.Herkes mi sahte yaa!
Eee eylül de nisanlim diye açtığınız konu var?
Nisanlandiktan sonra mı evlilikten soğudunuz?
Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
Evlenmek istemiyorum arkadaşlar bilmiyorum çevremde evlenen çok ama bana o kadar uzak geliyor ki böyle bir süreç yaşayan oldu mu acaba hiç?
Bu süreç bana çok uzak demiş. Nişanlıysan %80 tamamlamışsin. Neyin uzaklığı?Nisanlandiktan sonra evlenmek istemiyorsa muhtemeken nisanlisi ile ilgili bir problem var. Keske neden evliligi istemedigini daha acik yazsa idi daha cok yardim alirdi.
Belki ailesi istedigi icin nisanlanmistir bilemeyiz. Belki de nisanlisiniz begenmedigi bir huyunu gordu, ailesi nisan atmasini onaylamadi. Birdey bilmedrn yorum yapmak da dogru degil. Kendi istedigi icin nisanlandi ise evet artik biraz gec gibi de dursa, adama yazik etmemek icin hala yapamayacagim deyip nisanlisindan ayrilma sansi var. Hicbirsey icin gec degil. Belki nisanli iken farkinda degildi de nisanlaninca evlilik sorumluluklarini fark edip kaldiranayacagini dusundu. Bilmiyoruz ki.Bu süreç bana çok uzak demiş. Nişanlıysan %80 tamamlamışsin. Neyin uzaklığı?
Bu arada simdi gordum neden istemedigini. Nisanlinin isi ile ilgili sıkıntılar var ve bir de onun ıs arkadasiyla ilgili.Bu süreç bana çok uzak demiş. Nişanlıysan %80 tamamlamışsin. Neyin uzaklığı?
Evlenmek istemiyorum arkadaşlar bilmiyorum çevremde evlenen çok ama bana o kadar uzak geliyor ki böyle bir süreç yaşayan oldu mu acaba hiç?
Önceki mesajlara demek bakmak gerekiyor ben bu konuda çok üşengeçim önüme gelene gerçek varsayarak cevap yazıyorumHerkes mi sahte yaa!
Eee eylül de nisanlim diye açtığınız konu var?
Nisanlandiktan sonra mı evlilikten soğudunuz?
Ozgurluk duskunu, kisitlanmaya gelemeyen biri ile boga burcu muSiz benim tahminimce ozgur ruhlusunuz ve kisitlanmayi baska bir insana bagli kalmayi cok sevmiyorsunuz boğa burcuyla belki anlasabilirsiniz her sey gonlunuze gore olsun..