müstakil ev mi diyecektin canım :) bence o daha güzel ya. zamanla komşu edinirsin dil öğrenmeye bak sen.
kesinlikle öyle dicektim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müstakil ev mi diyecektin canım :) bence o daha güzel ya. zamanla komşu edinirsin dil öğrenmeye bak sen.
gerçekten mi??? Leuven e geleceÄim. EÅim leuven üni doktora yapıyor.
leuvena yakinim... guzel yer leuven :)))) senin buraya gelmen ilk yapman gereken hemen okula yazilman.. dil kursuna git, dilini ogrendikten sonra kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin kendine iste bulursun hemen..
ilk baslarda dil ile zorlanirsin. kolay bir dil dgl ama ogrendikten sonra ana dilin gibi konusursun :)))
hem leuvende yabancilik cekmezsin. orda bisuru turkler yasiyooo![]()
ayyy cidden çok sevindim yaaaa... dil den kastın flemenkçe mi ingilizce mi?
eveeet flamanca ve fransizca.. iki dilingilizce konusulmuyor buralarda. ben bir flamancayi biliom.. hollandadan tasindim bende belcikaya. fransizcam kotuuu. ama fransizca daha kolay.
2 senede ogrenirsin no problem![]()
yeni yeni arkadaslar edinirsin dert etme olurmu, hem annenle kardeslerinle webcamde konusursun her gun.. veya whatsApp. her yaz tatildede onlarin ziyaretine gidersin ne guzel :)) sen hic uzulme.. yolunu bulursun
Hersey guzel diye boyle kendine dert ediyosun bence ... sevdiginden biraz ayri dussen alirsin gercek cevabini istiyo musun istemiyo musun
Hadi ya nerde kisevdiğimden zaten ayrıyım ki. O türkiye de değilo yanımda olsa daha kolay olurdu belki..
Hadi ya nerde ki( benim de ailem azeri diye vermiyor... yine de sukret haline canim bence.. yerinde olmak isterdim.
Bende evlenince kocamı iç güveysi istiyorumAma sonra dusunuyorumki annemle babamla aynı evde ne kadar karı koca hayatı yasıyabiliriz kii
![]()
Evliliğe hazır olmamak başka , senin anlattıkların bambaşka . Rol yapmak istemiyorum sevmediğim adamı sever gibi görünmek istemiyorum falan diyorsun . Alyansım acı veriyor , düşündükçe kahroluyorum falan . Bence ilerde pişman olacağın laflar etmeVeya bu kadar acı içindeysen hiç evlenme anlamıyorum ben böyle insanları madem bu kadar istemiyorsun adamı da ailesini de kendini de , aileni de perişan etme
cesaretin varsa ya nişanı at yada uzat ,kk'da böyle yazanların çoğu
kuzu,kuzu evlenmiştir
İnsallah senin de gonlune gore olur hersey cnm.anaaaam azerileride çok severiimmminşallah gönlüne göre olur herşey. nişanlım belçika da okuyor
![]()
Aynı şeyleri düşünüyodum evlenmeden önce ama 10 aylık evliyim
Bu psikoloji geçici. Bu duyguları da tatmak gerek.
Nişanlını seviyosan bu yazdığın şeyler teferruat![]()
sevmediğim insanları seviyorumuş gibi görünmek zorundayım derken kaynanamı kaynımı falan kastettim. bu düşüncelerimi nişanlımada demek istiyorum. beni ancak o rahatlatır çünkü. neyse yorumunuz için teşekkürler