- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- 53
- Konu Sahibi yalnizkus_
Buraya yazdığını kopyala sevgilene gönder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oluyormuş ilişki dediğin şey anlatır mısınız biraz? Sürekli görüşüp buluşmak mı lazım sevgili olabilmek için? Sosyal medya denilen mecra iletişim ihtiyacını yeterince karşılıyor zatenYalnız bunun adı ilişki değil farkında mısın? Bu şekilde ilişkimsi bir şey yaşadığı biriyle evlenmeyi düşünebilen adam da en az senin kadar arızalıdır zaten![]()
sevmek için yeterince tanımak gerekmiyor ki insanın hiç tanımadığı birine de gönlü kayabiliyor, kanı ısınabiliyor bazen. Kalıcı ya da gerçek bir sevgi değildir tabii orası ayrı.Erkek arkadaşınızın da sizi sevdiğini düşünmüyorum, sizin de onu sevdiğinizi düşünmüyorum. Genel olarak insanlar merak ettiğine ilgi duyar, onla geçirdiğiniz vakit ve ayırdığınız süre sebebiyle sizle ilgili merak içerisindedir , bu kadar sürede kimse birbirini tanıyamaz zaten
Bir başkası benim ne kadar olgun olduğum hakkında neden yorum yapıyor? Bizi en çok kendimiz tanımaz mıyız? Bugüne kadar olgun olmadığımı söyleyende oldu ama yakın çevrem olgun olduğum konusunda hemfikir.sadece o değerlendirmeyi yapan aklı başında kişinin, insanın kendisi değil bir başkası olması lazım :)
neyse, konunuzu bununla sabote etmeyeceğim tabi ki.
erkek arkadaşınızla 2 kere yüz yüze görüşmüş, bunun dışında hep sosyal medyadan iletişim kurmuşsunuz diye okudum.
bu durumda evlenmek için çabalayan bir erkek normal değildir zaten bence.
kaale bile almayın derim.
Emin olsam buraya gelip fikirlerinizi alır mıydım sence? İnsan emin olduğu bir konu hakkında neden başkasına danışma gereği duysun?Olgun olduguna sevgilini sevdigine ,erkeklerden hoslandigina, ve en önemlisi egoist bir karaktere sahip olmadigina eminmisin
Şuanki düşüncem benimde bekar kalmam yönünde zaten :)Kadin erkek farketmez, sizin gibiler nolur evlenmesin.
Evlenmeyin nolur..
Hayat sizin kafanizdakilerle cekilmez oluyor, duygusal tatmin icin evlenip sizi seven insanin hayatini zehir ediyorsunuz.
Bekar kalin.
Temas derken daha çok cinselliği falan kastettim aslındaTemas temel iç güdüdür, sadece karşı cinsle mi temas sorununuz var? Ne bileyim annenize, kardeşinize, sevdiğiniz arkadaşlarınıza fln sarılmak içinizden hiç gelmiyor mu? Aklım almıyor yani temas sevmemeyi. Kimse sevmediği insana dokunmayı sevmez. Durumları genellemeden kendinize dürüst olun. Temas mı sevmiyorum yoksa sevmediğim insanlara dokunmayı mı sevmiyorum diye
Haklısınız ama bazen durum daha farklı olabiliyor. Çevremdekiler hayatlarındaki kişilere yönelmiş olabiliyor, karşı cinsin ilgisi de merak uyandırıcı olabiliyorTek basiniza takilmayi seviyorsunuz sevgi saygi eksikligi hissesiyorsaniz bunlar icin karsi cinse muhtac değilsiniz cevrenizdeki diger insanlar da size yeter hatta artar. Sanki zorunluluktan birlikteymissiniz gibi.
İki ya da daha fazla ne fark eder ki insanlar birbirlerini en çok konuşarak tanırlar zaten bizde sosyal medyadan konuşuyoruz işte. Bilakis yüz yüze gelince konuşacak birşey bulamıyor bazen insan.2 defa yüzyüze ama uzak durarak görüştüğünüz full sanaldan "sevgilin" mi seni çok iyi tanımış evlenmek istiyor, sen de her anlamda çok olgunsun hmmmpeki
![]()
Bence cevapları göndersem daha iyi olacak sankiBuraya yazdığını kopyala sevgilene gönder
Nasıl oluyormuş ilişki dediğin şey anlatır mısınız biraz? Sürekli görüşüp buluşmak mı lazım sevgili olabilmek için? Sosyal medya denilen mecra iletişim ihtiyacını yeterince karşılıyor zaten
Temas varmı pekiBen erkeklerden haz etmeyen biriyim karsima biri cikti aşik oldum evlendim birine aşık olayim demeklede olunmuyor. Hala erkeklerden haz etmem hic bir zamanda arkadaslik kurmadim. Ama eşim ve evlilik nasibimde varmis oldu.
Direk evlenelim demedi aslında sadece niyetinin evlilik olduğunu onun için bir ilişki sürdürdüğünü daha iyi tanıdıktan, tanıştıktan sonra her şey olumlu giderse evlenmek istediğini söyledi ama ben hiçbir şekilde istemiyorum sorun buben birini takip ediyorum,
transgender kendisi, kiz arkadasi ve erkek arkadasi ile ayni evi paylasiyor. Tam nasil iliskileri bilemem tabi ki de, iliskideki 3 kisi de hayatlarindan memnun.
O yuzden olmaz olamaz diyemeyiz, herkes seffaf ise insanlar her turlu yolunu bulabilir.
Cinsellik olmadan evlilik yuruten de cok kisi var yok mu,
veya baska baska sekilderde.
Sizin hikayeniz ama cok ayri, siz bu adami sevmiyorsunuz ki,
yani 2 kez gorustugunuz, telefonda bile uzun sure konusmak istemediginiz kisiyi nasil sevip evlenebilirsiniz ki.
Karsi tarafin da sizi sevdigini dusunemedim ben yine, iletisim ulasim caginda kim 2 kez gorusme ile tatmin olup evlilik dusunur ki.
Valla ben de karşı komşumu erkek arkadaşımdan daha fazla görüyorum hatta iş arkadaşlarımı da daha fazla görüyorum peki ben onlarla ilişki yaşıyor olabilir miyim sizce? Çoğunluk o yolda gidiyor diye normal olan odur diye bir şey yok her iki yolda normal olabilir bazen sadece yönleri, amaçları ya da hayat şartları farklıdır.Anlatayım da buraya sığmaz, bende de o enerji yok şu an. Normal insanların sevgilileriyle iletişim ve duygusal bağ kurma şekillerini incelersen fikir edinebilirsin. İlişki sadece iletişimle yürümez. Ben karşı komşumla (ki iletişimimiz yok denecek kadar azdır) senin sevgilinle kurduğundan fazla iletişim kuruyorum, sence karşı komşumla ilişki mi yaşıyorum?
belli ki aşık değilsiniz. evlenmeyin.Merhaba arkadaşlar bir süredir konuştuğum, tanımaya çalıştığım erkek arkadaşım birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra (ki beni yeterince tanıdığını söylüyor ve benimde emin olmam için bir süre daha bekleyeceğini) evlenmek istiyor. Ben geçiştirince de zaten tanışıp konuşup anlaşıp yuva kurmak için birlikte değil miyiz diyor ama ben 23/24 yaşında her anlamda yeterince olgun bir insan olduğum halde evlilik yapabileceğimi düşünemiyorum. Temas sevmiyorum. Birinin bana dokunmasını vs... Bu zamana kadar erkeklere karşı da temas, yakınlık anlamında hiçbir ilgi ve istek duyamıyorum. Sadece duygusal tatmin amaçlı biriyle birlikteyim ama onda bile çok zaman ayıramıyorum hep bahane üretiyorum. Gün içinde toplam yarım saatten fazla yazışmak bayıyor, telefonla konuşmak istediğinde ise gönlü olsun diye kabul ediyorum ama 15 dkdan sonra sıkılıyorum aynı evin içinde aynı odada nasıl tahammül edeceğim onu bilmiyorum. Karşımdaki kişiyi sevmemeyle de alakası yok kendime vakit ayırmayı, kitap okumayı, farklı etkinliklerle ilgilenmeyi seviyorum sadece. Evlenirsem sorun yaşar mıyım sizce yada psikologa veya psikiyatriste görünsem çaresi var mıdır?
Valla ben de karşı komşumu erkek arkadaşımdan daha fazla görüyorum hatta iş arkadaşlarımı da daha fazla görüyorum peki ben onlarla ilişki yaşıyor olabilir miyim sizce? Çoğunluk o yolda gidiyor diye normal olan odur diye bir şey yok her iki yolda normal olabilir bazen sadece yönleri, amaçları ya da hayat şartları farklıdır.
İnsanlar ne hayallerle evleniyor..Bu duygular içinde evlenmek için evlenip kimsenin başını yakmayın, zaten kendinizin farkındasınız..Psikoloğa gidebilirsiniz tabiki..Belki daha önceden yaşadığınız yada tanık olduğunuz olayların etkisinden böylesinizdir..Merhaba arkadaşlar bir süredir konuştuğum, tanımaya çalıştığım erkek arkadaşım birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra (ki beni yeterince tanıdığını söylüyor ve benimde emin olmam için bir süre daha bekleyeceğini) evlenmek istiyor. Ben geçiştirince de zaten tanışıp konuşup anlaşıp yuva kurmak için birlikte değil miyiz diyor ama ben 23/24 yaşında her anlamda yeterince olgun bir insan olduğum halde evlilik yapabileceğimi düşünemiyorum. Temas sevmiyorum. Birinin bana dokunmasını vs... Bu zamana kadar erkeklere karşı da temas, yakınlık anlamında hiçbir ilgi ve istek duyamıyorum. Sadece duygusal tatmin amaçlı biriyle birlikteyim ama onda bile çok zaman ayıramıyorum hep bahane üretiyorum. Gün içinde toplam yarım saatten fazla yazışmak bayıyor, telefonla konuşmak istediğinde ise gönlü olsun diye kabul ediyorum ama 15 dkdan sonra sıkılıyorum aynı evin içinde aynı odada nasıl tahammül edeceğim onu bilmiyorum. Karşımdaki kişiyi sevmemeyle de alakası yok kendime vakit ayırmayı, kitap okumayı, farklı etkinliklerle ilgilenmeyi seviyorum sadece. Evlenirsem sorun yaşar mıyım sizce yada psikologa veya psikiyatriste görünsem çaresi var mıdır?
Hayır cici kız, normal olan bellidir anormal olan bellidir. Az biraz farklılıklar olsa da genelgeçer şeylerdir bunlar. Bir insan sevgilim dediği insanla sadece 2 kez yüzyüze gelmez, dokunmaktan kaçınmaz, internet üzerinden ilişki yürümez. Başlar ama yürümez. Yani hayır bu yaşadığın ilişki değil. Daha doğrusu 13-15 yaşındaki ergenlerin yaşadığı ilişki şekli daha çok bu. Erişkin insanlar için normal değil. Bu tip bir ilişkimsiyi evliliğe taşımayı düşünmek hiç ama hiç normal değil. Ben normal değilim ve bunu istiyorum diyebilirsin amenna, ama bunun normal olduğunu, böyle bir ilişki biçiminin normal olduğunu iddia edemezsin. Çünkü dünyanın neresine gidersen git normal değil. Afrika kabileleri bile normal görmez. Ne çok normal yazdım![]()
Teneffüste bahçede yanyana turlamak bi de en sote kaloriferde buluşmakBenim zamanimda Ilkokulda Ortaokulda cikma teklif edip salak salak tenefuste bakismak, arada derste bir kagida bir seyler yazip elden ele gondermek falandi sevgili olmak.
(Mesaj iki kontor malum)
Onda bile daha cok temas ve iletisim varmıs.
Bence benim normalim bu bile denmez su duruma da neyse.
Temas nasıl sevmiyorsunuz anlayamadım.Bir erkeğin temasını sevmiyorsanız çok başka,hiç bir cinsin temasını sevmiyorsanız durum çok farklı.Belki de kendinizde bilmediğiniz özellikler vardır bir psikiyatre görünün derimMerhaba arkadaşlar bir süredir konuştuğum, tanımaya çalıştığım erkek arkadaşım birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra (ki beni yeterince tanıdığını söylüyor ve benimde emin olmam için bir süre daha bekleyeceğini) evlenmek istiyor. Ben geçiştirince de zaten tanışıp konuşup anlaşıp yuva kurmak için birlikte değil miyiz diyor ama ben 23/24 yaşında her anlamda yeterince olgun bir insan olduğum halde evlilik yapabileceğimi düşünemiyorum. Temas sevmiyorum. Birinin bana dokunmasını vs... Bu zamana kadar erkeklere karşı da temas, yakınlık anlamında hiçbir ilgi ve istek duyamıyorum. Sadece duygusal tatmin amaçlı biriyle birlikteyim ama onda bile çok zaman ayıramıyorum hep bahane üretiyorum. Gün içinde toplam yarım saatten fazla yazışmak bayıyor, telefonla konuşmak istediğinde ise gönlü olsun diye kabul ediyorum ama 15 dkdan sonra sıkılıyorum aynı evin içinde aynı odada nasıl tahammül edeceğim onu bilmiyorum. Karşımdaki kişiyi sevmemeyle de alakası yok kendime vakit ayırmayı, kitap okumayı, farklı etkinliklerle ilgilenmeyi seviyorum sadece. Evlenirsem sorun yaşar mıyım sizce yada psikologa veya psikiyatriste görünsem çaresi var mıdır?
Bir berber bir berbere hey berber kardeş gel beraber bir berber dükkanı açım demiş yada dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar .Hayır cici kız, normal olan bellidir anormal olan bellidir. Az biraz farklılıklar olsa da genelgeçer şeylerdir bunlar. Bir insan sevgilim dediği insanla sadece 2 kez yüzyüze gelmez, dokunmaktan kaçınmaz, internet üzerinden ilişki yürümez. Başlar ama yürümez. Yani hayır bu yaşadığın ilişki değil. Daha doğrusu 13-15 yaşındaki ergenlerin yaşadığı ilişki şekli daha çok bu. Erişkin insanlar için normal değil. Bu tip bir ilişkimsiyi evliliğe taşımayı düşünmek hiç ama hiç normal değil. Ben normal değilim ve bunu istiyorum diyebilirsin amenna, ama bunun normal olduğunu, böyle bir ilişki biçiminin normal olduğunu iddia edemezsin. Çünkü dünyanın neresine gidersen git normal değil. Afrika kabileleri bile normal görmez. Ne çok normal yazdım![]()
Teneffüste bahçede yanyana turlamak bi de en sote kaloriferde buluşmak
Kesinlikle biz o zaman daha ilişkiye benzer ilişkiler yaşıyormuşuz ☺
Sizi anlıyorum ama ne demek istediğinizi anlamadım. Ne kadar çok görüşmek lazım, neler yapmak lazım ilişki boyutuna gelmek için peki zaman ve istek yoksa ne yapmak lazım ya da mesafeler/kilometreler varsa arada?Hayır cici kız, normal olan bellidir anormal olan bellidir. Az biraz farklılıklar olsa da genelgeçer şeylerdir bunlar. Bir insan sevgilim dediği insanla sadece 2 kez yüzyüze gelmez, dokunmaktan kaçınmaz, internet üzerinden ilişki yürümez. Başlar ama yürümez. Yani hayır bu yaşadığın ilişki değil. Daha doğrusu 13-15 yaşındaki ergenlerin yaşadığı ilişki şekli daha çok bu. Erişkin insanlar için normal değil. Bu tip bir ilişkimsiyi evliliğe taşımayı düşünmek hiç ama hiç normal değil. Ben normal değilim ve bunu istiyorum diyebilirsin amenna, ama bunun normal olduğunu, böyle bir ilişki biçiminin normal olduğunu iddia edemezsin. Çünkü dünyanın neresine gidersen git normal değil. Afrika kabileleri bile normal görmez. Ne çok normal yazdım![]()
Dediğinizi ben de sorguladım, düşündüm ama elle tutulur bir şey bulamadım. Travma boyutunda bir olayım olmadı için bu durumla ilgili. Psikologa danıştım ama bilindik şeyler söylendi işe yarar bir çözüm yolu bulamadı sanırım daha uzman bir psikologa danışmam lazım. Ne kadar psikologluk durumdayım onu da bilmiyorum açıkçası belki de benimde "normalim" bu:İnsanlar ne hayallerle evleniyor..Bu duygular içinde evlenmek için evlenip kimsenin başını yakmayın, zaten kendinizin farkındasınız..Psikoloğa gidebilirsiniz tabiki..Belki daha önceden yaşadığınız yada tanık olduğunuz olayların etkisinden böylesinizdir..
Bazı şeylerin izahı yok sanırım uzmanlarda ne kadar çözüm bulabilir ondan da şüpheliyim yapı meselesi sanırım ya da hormonel bir durum (her ne kadar hormon testinde hormonlarım normal çıksa da)Sizinle ayni durumdayiz. Ve ben evlendim 1 sene oldu hala temas kuramıyorum. Bir dra gorunun derim. Ben kendim dr oldugum için üstesinden gelirim dedim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor malesef. Bu psikolojik bir rahatsizliktir. Once bir dra görünün. Biraz da zaman verin kendinize.
Hic degilse ciktigin cocugu canli canli görüyorsun.
Oturup kalkmasini, arkadaslarinin arasinda nasil oldugunu, buyuklerine saygili mi, komik mi, sosyal mi, cekingen mi, seviken biri mi, disa donuk mu, icine kapanik mi, kufreder mi vs
Gercekten daha bir iliski.
Insan 2 kere gördüğü, yazistigi birinin copu yere atip atmadigini, agzini sapirdattigini falan bile bilmez![]()