• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek isteyip evlenemiyoruz

2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz

Kalıcı bi işi olmayan adama kız vermezler bizim evde de. Askerliğe git gel bi meslek bul anca öyle annemleri ikna edebilirim de.

Suan erasmus yapmak istiyorum kesinlikle karsi nerdeyse sizde dedinizya kiyafet filan diye ayni sorunlar var bende dusundumki evlenince boyle bi sorunumuz olmicak daha az tartisiriz ve herseyi birlikte yapariz diye dusundum suan aklimda o oldugu icin okuluma bile adepte olamiyorum
Canım sen çok safsın ya. Sevgiliyken hayatına karışma hakkı verdiğin adam evlenince kuzu mu olacak? Erasmusa da git ayrıca. Yarın bir gün ayrilirsiniz çok pişman olursun. Kaçırılmayacak bir fırsat. Ondan izin mi alacaksın?
Bir de uzun zamandır birlikteyiz deyip durmussun. 2 senelikmis, zaten yaslariniz küçük. 18 yaşında başladığın ilişki 6 ayda evlilikle sonuçlanacak değildi ya?
Ben 27 yaşındayım, benim de 2 yıllık ilişkim var. Evliliği erteliyorum. Çünkü istediğim şartlar mevcut değil şu anda. Maddi kaygım da yok çok şükür. Ama olacaksa kusursuz olsun istiyorum. Sen de tekrar düşün ve acele etme lütfen.

ev almak vs.. bunlar için birlikte direndiğiniz zaman kıymetli oluyor.
şartlar her zaman aynı olmuyor. küçük olduğun için yada korumacı bir çevrede yaşadığın için hayatın gerçekleriyle henüz yüzleşmemişsin.
reşit olduktan sonra devlet evlilik hakkı veriyor. 23-25 bence evlilik için ideal.. aslında doğru insanı bulduğunda ideal...

26 yaşımda evlendim şimdiki aklım olsa 35 yaşımda evlenirdim yerinde olsam önce kendime güzel bir meslek yapardım keza erkek arkadaşında öyle yapsın borçsuz çok güzel bir hayat istiyorsunuz madem bu gibi işler o kadar basit değil toz pembe değil hayat
35 mi abartmiyir musunuz

şartlar her zaman aynı olmuyor. küçük olduğun için yada korumacı bir çevrede yaşadığın için hayatın gerçekleriyle henüz yüzleşmemişsin.
reşit olduktan sonra devlet evlilik hakkı veriyor. 23-25 bence evlilik için ideal.. aslında doğru insanı bulduğunda ideal...
Dogru insani buldum ben

+1

Hımmm demek kendi eviniz olmadan evlenmezsiniz bir de borçsuz evlenmek istiyorsunuz. Peki ev almanın zorluklarını biliyor musunuz? 20 yaşında biri kimden bu akılları alıyor? Anneniz de mi ev olmadan evlenmem demişti? Komik sadece

Borcsuz evlenmek istiyorsunuz ev almak istiyorsunuz oyle mi? O zaman az yiyin de calisin da siz alin madem. Size havadan ev alinsin kurulsun siz de girin icine askere bile gitmekten kacan issiz kocisinizle evcilik oynayin. Ohh ne guzel dunya. Cok kolaydi o isler gerekceye bak beraber uyumakmis da dogru insanmis da :lülülü:

oldu olacak evlenip damat beyin ailesiyle yaşayın bari.
bir insan kendi hayatını nasıl mahveder bölüm 1
20 yaşında, mesleği olmayan, askerliğini yapmamış, sevgilisinin eğitiminden giyimine haddi olmayan her şeye bununu sokan erkek erkek = ideal koca adayı/doğru insan zannederek
evlen bence, ben böyle ama ben doğru insanı buldum ama eleştirmeyin çok seviyoruz ki biz diyenlerin bazı şeyleri deneyimleyerek öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. dene canım ne kaybedersin? doğru insan o.

Ben bu yaşta evlenmek isteyenleri yada evlenenleri görünce evde mi kaldım diyorum 25 yaşıma geldim tık yok anacım ya. Sevgilimi boşayacağım :D Şaka bir yana yaşınız küçük hele bir askere gidip gelsin bakarsınız. Ayrıca borçsuz düğün olmaz. Her evlenen kendi evini alıp da evlenemiyor zaten bunu da unutma derim

Borcsuz evlenmek istiyorsunuz ev almak istiyorsunuz oyle mi? O zaman az yiyin de calisin da siz alin madem. Size havadan ev alinsin kurulsun siz de girin icine askere bile gitmekten kacan issiz kocisinizle evcilik oynayin. Ohh ne guzel dunya. Cok kolaydi o isler gerekceye bak beraber uyumakmis da dogru insanmis da :lülülü:
Aynen öyle hayat böyle olsa keşke

bu yaşlarda bu konular neden bu kadar erken açılır? ve ev almak, borçsuz evlenmek kafasına bu kadar erken nasıl ulaşılır?

Ben sevgilim alsin diye birsry demismiyim ? Lutfen iyi okuyun ben balayi paramizi bile calusmadigim halde kendim biriktirmeye basladim sacpa dapan yorumlar yapiyorsunuz

Back
X