• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek isteyip evlenemiyoruz

Ben sevgilim alsin diye birsry demismiyim ? Lutfen iyi okuyun ben balayi paramizi bile calusmadigim halde kendim biriktirmeye basladim sacpa dapan yorumlar yapiyorsunuz
Ev aldirma telasina dusmussunuz ama, sevgilinizin ailesinin durumuna kadar dusunmussunuz. Neyse isinize gelmeyince tabii ki sacmasapan dersiniz :KK66:

2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz
evlenmeyın. cok erken.

Daha bu yaşta ne evliliği ne nişanı çocuksunuz daha evlilik çocuk oyuncağı değil önce askere gitsin gelsin. Siz de çalışmıyorsanız çalışın. Ayrıca daha düzgün işi bile yokken kendi evimiz olsun istiyorum demek biraz uçuk şu anda. Borçsuz harçsız evlenmek kolay mı? illa borcunuz olacak kredi çekmeden de ev almanız mümkün değiL. Ailenizin yardımına güveniyorsanız güvenmeyin kendi ayaklarınızın üzerinde durun daha çok erken bunları düşünmek için bence

Ben sizin sorununuz neydi unuttum onu. Evlenmek mi istiyorsunuz ? Buyrun evlenin. Sevgiliniz askere gitmek mi istemiyor? Peki ne yapalım, yerine biz mi askerlik yapalım ?

Siz zaten bütün planları yapmışsınız, baksanıza balayı parası bile biriktirmeye başladığınıza göre. Sevgilinizle birlikte yanyana yatmayı düşünmek iyi güzel de, bu yaşta hidrokarbonlar ve redox denklemleriyle uğraşmak ilerisi için daha faydalı olur. Hem kafan dağılır, hem ufkun genişler. Biyolojik konulara da fazla kafa yormamış olursun.

yahu şurada bütün yorumları okudum, görmüyor musunuz ne kadar mantıklı kadınlar ne kadar özgüvenli hepsi ne güzel yorum yapmışlar ama ısrarla yorumlarını bile yargılıyorsunuz,bende 23 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim vardı aileleri tanıştıracaktık neredeyse,bende sizin gibi ölüyodum ay evlencem ay beraber uyuycaz eşya alcaz kendi evimiz olacak vs vs diye ve ikimizde üniversite mezunu işinde gücünde insanlarız , zamanla ciddileşmeye doğru gidince adam kıskanç herşeyden nem kapan biri oldu çıktı başıma o kadar çirkinleştiki 1-2 ayın içinde, aldığı maaş yetmiyormuş bana nasıl yüzük alacakmış bilezik alacakmış vs vs ve ortada daha birşey yokken ,sonra kendime bi baktım yaşım daha 23 ne kocası ya ne evliliği dedim inceldiği yerden kopsun moduna getirdim ve sonuçta öyle oldu ki bende çok seviyordum.Şimdi arabamı alacağım ve evlilik konusunu tamamen sildim kafamdan önce hayatınızı düzene sokun çok sevdiğiniz gerçek kişi zannettiğiniz sevgiliniz işler ciddileşince nasıl maddi durumu ortaya koyarak size tonlarca laf söyleyecek görürsünüz.Ha diyorsanız ki yahu bu kadar insan hiç biri aşık olmamış bir tek aşık benim o zaman mutlu olun yani ne denir başka .

Cnm sevgilin askere gitsin oncelikle
Sonrasinda daimi bi ise girer ins..
Senin ailenin durumu iyi olabilir onun ki normalmis bunu kabullenmissinki sevgilin hala,cnm hic de oyle olmuyor borçsuz evleneyim ev alinmadan olmaz durumlari normalmis nasil ev alip borcsuz dugun yapsinlar mantıklı olman lazim.
O zaman senin ailen ev alsin onlar dugun yapsın ceyizinide tam yap hatta fazlasini al o zaman
Hayat oyle zorki ev olsun borc olmasin demekle hersey oluvermiyor
Ya ailen yardim edicek yada beklentilerini dusurmelisin yoksa hic mutlu olamazsin

Araba da istermisin?
hatta yat falanda olsun:KK45:
Bi kitapta okumustum diyorduki kendi basaramayan insanlar sizinde basaramicaginizi dusunur :) Allaha sukur su gecede su konsere gidim ay daha gencim 100 tane erkegi elimden cikartirim diyen biri degilim ve burda yazanlar arasinda bi kac kisi haric herkes ayni seyi soyluyor kendi basarisizliklarini ornek veriyor bana :) ailelirmizde elbette bize destek cikacaklar

Bi kitapta okumustum diyorduki kendi basaramayan insanlar sizinde basaramicaginizi dusunur :) Allaha sukur su gecede su konsere gidim ay daha gencim 100 tane erkegi elimden cikartirim diyen biri degilim ve burda yazanlar arasinda bi kac kisi haric herkes ayni seyi soyluyor kendi basarisizliklarini ornek veriyor bana :) ailelirmizde elbette bize destek cikacaklar
Sen okuduğunu anlıyor musun?
O saçma dediğin yorum var ya sana yapılan en mantıklı yorumdu.Dinleyip anlamaya çalışacağına hala abuk subuk konuşuyorsun.
Öyle oturduğun yerden onu isterim bunu isterim diyen sensin.İş yok güç yok ev evlilik hayali çok.Neymiş beraber uyuyacakmış :deli:
Tam kör cahil işi
Bide "ay bini kiskindilir"demen eksikti
O da tamam
İstersen bugün evlen
Bizim için mahsuru yok
Sanki "aman nolur evlenmeyin bu acıyla nasıl yaşarız"diyen var ergene bak:eğlence:

O saçma dediğin yorum var ya sana yapılan en mantıklı yorumdu.Dinleyip anlamaya çalışacağına hala abuk subuk konuşuyorsun.
Öyle oturduğun yerden onu isterim bunu isterim diyen sensin.İş yok güç yok ev evlilik hayali çok.Neymiş beraber uyuyacakmış :deli:
Tam kör cahil işi
O da tamam
İstersen bugün evlen
Bizim için mahsuru yok
Sanki "aman nolur evlenmeyin bu acıyla nasıl yaşarız"diyen var ergene bak:eğlence:
Sounu okudunmu sen ? Ben evlenelimmi diye sormadim :) 3 yila kadar ne yaparsak hersey daha iyi olur diye sordum :) sen kimseinki zaten evlen veua evlenme diyebilirsin ? Ne sordugumu iyi oku

Ay
Tam kör cahil işi
O da tamam
İstersen bugün evlen
Bizim için mahsuru yok
Ayni zamanda mantik mantik nereye kadar gozun kara olucaksin bu hayatta bu cahillik degil umut :) umudu olmayan insanda 1 adim ilere gidemez

ikinizde küçüksünüz askerliğini yapsın ev geçindirecek potansiyele sahip olsun ailende bi baksın tartsın cocugu ve ailesini ne bu acele yani ev gecindirmek ve bi evin içinde gecinmek kolay gbi görünüyor sanırım ama öle değil cnm lutfen tavsiyem bekleyinn bekleyin bekleyinn....

Sounu okudunmu sen ? Ben evlenelimmi diye sormadim :) 3 yila kadar ne yaparsak hersey daha iyi olur diye sordum :) sen kimseinki zaten evlen veua evlenme diyebilirsin ? Ne sordugumu iyi oku
Farkedemedin tabi
Ben soruna cevap vermedim
Yat da istermisin dedim :)
O kadar yoksundu ki akıl fikirden soru
Ancak dalga olabilirdi yani
Ama millet sana anlatmış sayfalarca
Örnekler vermişler o yaşlarda şöyle sonra pişman olma diye
Sen çıkmış kendi başarısızlıkları demişsin
Gençsin hayatını yaşa içinde kalmasın demişler
Sen 100 tane erkeği elimden çıkarıp konser monser istemem demişsin
O kadar kıt anlayışın işte
Heee hepsi seni kıskanıyor:deli:

Farkedemedin tabi
Ben soruna cevap vermedim
Yat da istermisin dedim :)
O kadar yoksundu ki akıl fikirden soru
Ancak dalga olabilirdi yani
Ama millet sana anlatmış sayfalarca
Örnekler vermişler o yaşlarda şöyle sonra pişman olma diye
Sen çıkmış kendi başarısızlıkları demişsin
Gençsin hayatını yaşa içinde kalmasın demişler
Sen 100 tane erkeği elimden çıkarıp konser monser istemem demişsin
O kadar kıt anlayışın işte
Heee hepsi seni kıskanıyor:deli:
Ben kimseye beni kiskaniyorsun demedim :) bana yapamadiklarinizi ornek vermeyin dedim sen yapamadin diye bendemi yapamicam ? Gerekirse yatta aliriz.

Back
X