evlenmek istiyor ama borç var

Siz neden değersiz olasınız ki hiç öyle düşünmeyin. Ama sanırım onun hayata ve evliliğe bakışı bu. Bazıları aşk insanı olmuyor mantık önde oluyor eli yüzü düzgün genç karım olur, çalışıyor maaşı var hem de az buz değil en az benim kadar kazanıyor diyor, evde işlerim görülür, gönlüm görülür, toplum içinde saygınlığım artar diyor. Bu yüzden de beklentilerini taksit taksit söylüyor, önce her şeyi ben yapıcam derken şimdi altın isteme, maaşın yarısını harcarız kalanı biriktiririz vs sizi yönetip yönetemeyeceğini de tartıyor bu arada.
Bence bu adam ve 4 aylık ilişki için çok düşünüyorsunuz. Dışardan bir bakın siz de göreceksiniz zaten

Siz neden değersiz olasınız ki hiç öyle düşünmeyin. Ama sanırım onun hayata ve evliliğe bakışı bu. Bazıları aşk insanı olmuyor mantık önde oluyor eli yüzü düzgün genç karım olur, çalışıyor maaşı var hem de az buz değil en az benim kadar kazanıyor diyor, evde işlerim görülür, gönlüm görülür, toplum içinde saygınlığım artar diyor. Bu yüzden de beklentilerini taksit taksit söylüyor, önce her şeyi ben yapıcam derken şimdi altın isteme, maaşın yarısını harcarız kalanı biriktiririz vs sizi yönetip yönetemeyeceğini de tartıyor bu arada.
Bence bu adam ve 4 aylık ilişki için çok düşünüyorsunuz. Dışardan bir bakın siz de göreceksiniz zaten

ama benden çok ilgi bekliyor hiç mantık insanı gibi hareket etmiyor bazı noktalarda çok çözemedim inanın. Dediklerinizi içten içe istemesem de ben de düşünüyorum işte hoş kız maaşı var düzgün biri evlenelim borçları beraber ödeyelim bir düzenim olsun ona da sordum kabul etmedi gerçi böyle demez tabiki . Bir tarafımda onun iyi biri olduğuna ikna oluyor sen paranoyakça bakıyorsun diyor, işte ama dışardan tam da dediğiniz gibi gözüküyor çok haklısınız. sonuçta soru işaretleriyle olmaz.

ama benden çok ilgi bekliyor hiç mantık insanı gibi hareket etmiyor bazı noktalarda çok çözemedim inanın. Dediklerinizi içten içe istemesem de ben de düşünüyorum işte hoş kız maaşı var düzgün biri evlenelim borçları beraber ödeyelim bir düzenim olsun ona da sordum kabul etmedi gerçi böyle demez tabiki . Bir tarafımda onun iyi biri olduğuna ikna oluyor sen paranoyakça bakıyorsun diyor, işte ama dışardan tam da dediğiniz gibi gözüküyor çok haklısınız. sonuçta soru işaretleriyle olmaz.

valla seneler evvel bir aile dostumuzun oğlu, ben karımla öğretmen olup maaşı garanti diye evlendim, napalım hayatta bu da önemli dedi.
zaten ilgiyi sizden beklemesi bile mantıklı olduğunun işareti.
sevgi önde olsa o ilgi gösterir.

ondan ben de eminim artık ama şunu anlamıyorum ya evlenelim ya da ayrılalım nasıl bir mantık bir tarafta evlenmek isteyecek kadar yakın hissediyorsan nasıl ayrılmaya hemen adapte olunuyor. Bu konuya bakış açısını hiç anlamadım.
blöf yapıyor böyle resti çekerse sen tamam evlenelim diyeceksin sanıyor

Yaşınız genç ise beklemeniz öneririm

Biz de yıllardır evlenemedik. 10 yılı geçti. Geçerli bir mesleği yoktu. Bize yardım edecek kimsemiz yoktu. Benim de düzgün bir işim yoktu. Geçici işlerle nereye kadar.
Bu yıl güya evleneceğiz.düğünden falan vazgeçtik tabi.
Ama en azından kalıcı bir planımız oluştu. Toparlayabilirsek yurt dışına gidip orada çalışacağız. Yaşlar da zaten çoktan 30u geçti.
Ertelediğim için hiç pişman değilim. Seven insan bekler bence. Kararınıza saygı duyar

Hayir canim hic oyle bi sey bile konusulmadi sadece alttan Alta yalniz iste Beni tanidktan sonra bensiz kalamyacgini bu yuzdn bir an once evlenmek istedigini hep soyluyrdu ustelik Ben calismyrdm kendisi de devlet memurydu Hani sanki be istesem alickms gibi davranyrdu ama elimden geldgince yaprm isteyevgn seyleri adetler orfleri Yani Alton filan hic sorun olmadi bu konu ki o da ozaman kredi cekmis ailesine onu odyrdu maasindan bi sey kalmyrdu borclandi filan oyle yapti her seyi ..bana gorustgnz kisi tuhaf geldi Yani simdiden parayla ilgili seyleri konusulmadi daha dogrusu cok sey isteme birikim Yap filan yuhaf seyleri bence
peki sizin eşiniz de evlenmiceksen uzatma gibisinden şeyler hissettirdi mi size ya da sürekli sevlilik planalrından bahsetti mi ?

Kaç..seni çok sevse ayrılmayı kabul etmez tamam bekleyelim der.onun için maksat evlenmek olsun senden sonra başkasına yapışır

Sanki istemem absürtmüş gibi davranıyor altın isteyenler eşya isteyenler 5 yıl borç ödüyorlar diyor
Adamın borcu var, evlenince her halükarda yıllarca borç ödeyeceksiniz. Zannetme ki altın salkımla, araba satmayla o borç bitecek. Yok abime ev alıcaz, yok anama babama ev alıcaz, yok yengem doğurdu para lazım falan derken ömür boyu bir çöp sahibi olamadan onun bunun borcunu ödetecek sana. Hadi anne babayı bir yere kadar anlarım, lakin elti kayınço beslemek ağırına gitmeyecek mi? En son anasını babasını atar başına bakarsın. Bunları nereden mi anladım? . Tabi ki anlattıklarından. Bu herifi keriz yapmışlar, o da seni keriz yapacak. Gaççççç.!!

Adamın borcu var, evlenince her halükarda yıllarca borç ödeyeceksiniz. Zannetme ki altın salkımla, araba satmayla o borç bitecek. Yok abime ev alıcaz, yok anama babama ev alıcaz, yok yengem doğurdu para lazım falan derken ömür boyu bir çöp sahibi olamadan onun bunun borcunu ödetecek sana. Hadi anne babayı bir yere kadar anlarım, lakin elti kayınço beslemek ağırına gitmeyecek mi? En son anasını babasını atar başına bakarsın. Bunları nereden mi anladım? . Tabi ki anlattıklarından. Bu herifi keriz yapmışlar, o da seni keriz yapacak. Gaççççç.!!

ya açıkcası şuna buna bişeyler alma durumunu sanmıyorum (olabilir belki tabi emin değilim ) ama evlenirken bile cömert olmayan biri ondan sonra hiç olmaz eşine karşı bence.

ya açıkcası şuna buna bişeyler alma durumunu sanmıyorum (olabilir belki tabi emin değilim ) ama evlenirken bile cömert olmayan biri ondan sonra hiç olmaz eşine karşı bence.
Zaten onun için seni istiyor ya canım benim. 🤗 Kendi gücü kalmadı, biraz da sana besletecek ailesini.

Ne evliliği saçmalama şimdi sana bunları diyen 4 aylık biriyle evlilik mi düşünüyorsun? Bide bunun için konu açmışsın :110: bak daha 4 aylık sevgilin sana BDV de konu açtırmış kendine gelll... :KK57::KK20::KK20:

Back
X