Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana sorarsan evlenme derim babanın bi bildiği vardır yinedeevlenmek üzereyim..
lütfen kendinizi benim yerime koyarak fikirler verin.. napmalıyım..
19 yasndayım düzgün ve beni seven bi erkek arkadasm var.. bende onu cok seviyorm..
babam erkek arkadasmı memleketine ve işine göre yargıladı 2 kere uzun uzun konustturdum ama babam hiç yanasmıyo. ben evlenmeye karar verdim.yasımla ilgisi yok babamın.. kotu kalplı bi adam ya ailemle ilgili boyle dusundum için utanıorm ama gercek bu..
babam hiç normal,ii bi adam degil.. hatta bazen yeter diip kurtulmak istyorum ailemden...ama tabiki aile cok önemli ve arkamda olmaları cok öönemli.. ama nabcamı bilmiorm..babam soylu bi kesimden geliomuş. erkek arkadasm mobilya üretiminde calısıo. babam bin lira ne ki geçindiremez seni dio. ayrıca erzurumlu erkek arkadasım.. babam begenmio.. amele oda ailesi de filan dio.. inanılmaz küfürler edio.. sakın onları kapıma getirme filan dedi.
ama ben herseyi hazırladm.ailesiz evlenmek cok zor cok kotu ddiip duruolar bende buna katılıorm ama seviorm ve evlendmde cok mutlu olcama inanıorm.. kendim calısıp catalıma kasıgma kadar herseyii kendim aldım.evlenmeye hazırım..ailem asla istemediklerni defalarca söylüolar..
babam 55 yasnda, annem 45. ' babam annemi 33 34 yasnda bi kadnla aldatıo. annemi psikologma götürdüm.şizofreni belirtileri var tedavi olması lazm dedi. evde 1 gram din yok.. ben arkadasmın annesi mine anneden öğrenerek namaz kılmaya basladm ve ikiside karsıma geçip gülüp durdular.. ' ve ben çok mutsuzm evde..
Evlenmek istememdeki tek sebeb evim değil.. Aykut.. onu gercekten seviyorum.. ve o kadar temz ve ii bi insan ki.. tanısanız eminim ole diceksiniz.. ailem de tanısaydı sevcekti ama tanımak bile istemediler sadece küfürler edip durdular..
Bi söz duymustum Mine anne'den ;
'parası,dış güzelliği vs olanla değil ; içi, dini güzel olanla evlen ' die.
Şimdi bole gelir ilerde değişcek diosunuz biliorrm. ama aykutla huzur buluyorm.. evde sadece Allah'la konusuyorm.. :/(
ne olursa olsun canım anne ve babanın 'kötüsü' olmaz..!!
dizlerine başını koyup bir parça şevkatlerine hep ihtiyacım olacak..
bu fırsatın varken onları ezip geçme..şu an evde sorunlar yaşanıyor olabilir babandan kaynaklanan ama şunu da unutma annenin de sana ihtiyacı var..
belki tepki çekicem yazdıklarım için ama anladığım kadarıyla babanın maddi durumu gayet iyi sen şu anda sadece maneviyata bakıyosun fakat bi evlen önüne dünya kadar borç çıkacak maddi sebepler belki aranızı bile açıcak..malesef bunlar hayatın acı gerçekleri...hani derler ya davul bile dengine
Canımmmm evet evlilik için yaşın küçük... Liseyi bitirdim diyorsun... Eczanede çalıştım diyorsun.....
Olmazsa başka iş bulurlar diyorsun...... durr bakalımmmm..Ne güzel eczanede bişeyler öğrenmişsindir..
Ünv düşünmüyormusun..?
Eğer bir abla tavsiyesi istiyorsan ösys ye hazırlan ve ünv oku..!!!
Bu yaşlarda ancak okumak önemli evlilik değil..! Yokk ben illede evlenicem evden kurtulmak istiyorum vede çook aşığımdiyorsan ozaman aöf oku...! ama oku! Allah korusun olurda
ilerde pişmanlıkların başlarsa kendi kendine yetecek güçlü bir bayan olman lazım..
Dine yönelişin ve ne istediğini bilmen hoşuma gitti.. Sen zaten başın secdede oldukça kolay kolay yanlış şeyler yapmazsın.. Allah seni hertürlü dardan zorluktan çıkarır kapısına gelenleri geri çevirirmi hiçç..?
Neye karar verirsen ver ünv okumanı istiyorum canım belkide eczacılık fakultesi ni kazanırsın hee..?? (ay ben bile yazarken heyecanlandım, keşke bana kaybolan yıllarımı verseleeer......:78: )
Hayellerin bunlar olmalı seninn...
Ayaklarının üzerinde durmalısın...
Sevgilin kaç yaşında..? Erzurumlular iyidir mutaassıp'dır..(bence)
Ailesiyle tanıştınmı? ne diyorlar sana yaklaşımları nasıl?
canım evlenmek için daha çok genç değil misin sence de? biraz daha hayatını yaşasan diyorum..
canım evlenmek için daha çok genç değil misin sence de? biraz daha hayatını yaşasan diyorum..
yorumu okudugum da cok sasırdım .konu sahıbıne nasıl akıl verıyorsunuz boyle .dın ırk mezhep ılıskılerını ele alarak yorum yapmıssınız .babasının dınsız oldugunu nereden bıldınız hemen .ayrıca onun dınını dınsızlıgı yargılamak sıze dusmemıs .O kendı hur tercıhıdır.ayrıca konu sahıbı babasına ne kadar ofkelı olsada ,babası ıcın boyle agır hıtamlarda bulunamazsınız .babasının dınsızlıgı cocugun dınını tartısmak sıze dusmemıs .bence evlen baban seni kendi gibi bir dinsize vereceğine bu çocukla evlen anladıgım kadarıyla bu dinini bilen bir tip