• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek istiyorum ama ailem istemiyor..

konu sahıbının derdıne gelırsek ,hep aıle ılıskılerının kopukluklarıyla dogan ,acele verılmıs yanlıs kararlar sonucu olusan erken evlılık kararları ne yazık kı .aıle ılıskılerın saglam olmus olsaydı emınım sen de yasıtların gıbı once okumayı dusunurdun .sana soyleyebılecegım 19 yas evlılık ııcn gercekten cok erken .daha 19 yasındasın babanın gorup de senın goremedıgın o okadar cok ayrıntı var ki.aılenın onayı yoksa elbette vardır bır bıldıklerı .ama tabıkı de babanın erkek arkadasını amele olarak asaglamasıda cok ayıp .nıtekım ekmek parasını kazanmaya calısan bır genc.

arkadaş zaten evdeki dinin boşlugundan bahsetmişti babası annesini aldatıyor evde aile adına bişi yok iyi biriyse neden olmasın

ailen ve o ortam senin için ne kadar bunaltıcı ve kötü olursa olsun 19 yaş evlilik için gerçekten çok küçük bir yaş. ne kadar kötü olsa da hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez ve her zaman bizim göremediğimiz ayrıntıları görür, hissederler. en azında sçylediklerinin doğruluk payını düşün.
sevgilini çok seviyor, güveniyor ve inanıyor olabilirsin ama 5 yıl sonra gözün açıldığında herşeyi çok farklı düşündüğünde pişmanlık yaşayabilirsin.

erken yaşta yapılan pek çok evliliğin sonunu buradan okuyoruz üzülüyoruz.
belli ki iyi bir insansın ama önce kendini düşün. kendini geliştirmek için birşeyler yap. erkek arkadaşının da çok seviyorsan bir süre bekleyin. hem bu arada para biriktirir ve mümkün olduğunca borçsuz evlenirsiniz. ne kadar seversen sev parasızlık kapıdan girince aşk bacadan çıkıyor. artık evlenmek için sadece sevmek, ikimizde çalışıyoruz birlikte yaparız, hallederiz demek yetmiyor.
lütfen son kararını vermeden çok çok çok iyi düşün

hayat senin hayatın ama vardır babanın da bi bildiği bu arada erkek arkadaşın kaç yaşında yazmış mıydın göremedim

evlenicem die tutturduğunda kimse duramaz önünde.evlenirsin.
ama şunu unutma annenin hadi neyse de babanın rızası olmadan yapılan evlilikten kesinlikle hayır gelmez babanın rızası çok çok önemli

Şu anda okuduğum yorumlara katılmadığımı üzülerek söylemek isterim..

Kızın yaşına takılmış çok küçüksün çok küçüsün diye... evet normal bir aileye sahip olsa söylediklerinize katılır bekelrdiii...

bir anne baba kızı evde namaz kılarken oturup ona gülermi?

bence aile sorunlu bir aile... anne baba tabiki evlatları mutlu olsun ister ama genç kızımızın ailesi kendinden bir haber değil mi?

ben evlen yada evlenme diye yorum yapmak yerine umarım annen bir an önce düzelir.. baban için umarım geç değildir doğru yolu bulur diye dua ediyorum

senin bir aile sıcaklığın aihtiyacın var... gerçekten namaz kılmayı ve dua etmeyi bırakmazsan doğru kararı vermende Allah sana yol gösterecektir..

Sen acele karar verme yinede para biriktirmeye devam et... çalışmaya devam et.. sevdiğin seni nasıl olsa bekleyecektir... kendi ailene de hiç biriye belli etme... herşeyin bir zamanı vardır...

Sabret ...Allah doğru karaı vermende yardımcın olsun

1000 lira çok az bir para. evlendikten 6 ay sonra kaynanan seni kompleksinden ezmeye çalışınca ya da para kavgası yüzünden eşinle birbirinize girdiğinizde ortada ne aşk kalır ne de başka bişey
baban karşıysa bi bildiği vardır

daha yaşın çok genç evlilik dediğin çocuk oyuncağı değil tamam belki seviyorsundur haklısınn ona bişey diemem ama şuna inan sevgi karın doyurmuyor hiçbir zaman babanın da dediği gibi o insan sana bakabilecekmi türkiye şartalarında...evlenince insan elini büyük bir taşın altına sokmak durumunda kalıyor masraflar katlanıyor ev kiraysa elektrik su telefon bir sürü masraf o yüzden biraz daha bekle derim pişman olacağın şeyler yapma ama genede sana kalmış hakkında hayırlsıı neyse o olsunnn..

Ne olursa olsun babası annesini aldatsada sen onların evladısındır.

Senin herzaman iyiliğini isterler.SEni önemsemeselerdi iyi git evlen derlerdi.

Sakın aileni ezipte evlenme çok pişman olursun.Burda birsürü örnekleri var.

Orta yolu bulmadan evlenmeni pek tavsiye etmem. Ailenin arkanda durması ne kadar önemli bilmelisin.

arkadaslar sizi gercekten anliyorum iyiligin icin diyorsunuz ama bence 19 yasinda evlenmegi kucuk bulmuyorum cunku bu kisiye bagli yasa degil..
evlilik akila bagli yasa degil ve sen hazirim diyorsan ozaman kesinlikle evlenmelisin bence, imkani olsa ama baban demek karsi cikiyormus istersen
birkere babanla tek basina konus ayrica annen ne diyor bu konu hakkinda ondanda yardim alabilirsin canim

bolsans ..

hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz 24 yaşındayım bende ailemem evlenmemi istemiyor memleket ve iş yüzünden bende diretmiyorum çünkü evlenmek cok ciddi yapabilirimmi acaba snrdan haklı çıkrmı ailem diye sende bunları çok iyi düşün yaşına bişey diyemem insanın bir olgunluk yaşının olduğunu ve bunun 19da olabilir ama bi anlık hevesle hareket etme çevrende yaşanan sorunları iyi gözle ve ona gre hareket et ama gerçekten herşey eşle bitiyor ona çok güveniyorsan devam et

Back
X