Evlenmek İstiyorum

Evlenmek isteyebilirsin sikinti yok.

Ama neden olmuyor demissin ya. Belki de istedigin icin olmuyordur. Simdi ben bekar olsam ornegin evlenmek isteyen bir erkekle gorusmek istemem, korkutucu gelir. Erkekler icin de boyledir. Adam daha seni tanimadan etmeden evlilik beklentini biliyorsa illa ki tirsacaktir.

O yuzden evliligi kafandan cikarmani tavsiye ederim. Baska seylere odaklan ve evlilik degil ama ask dile.

Ama neden olmuyor demissin ya. Belki de istedigin icin olmuyordur. Simdi ben bekar olsam ornegin evlenmek isteyen bir erkekle gorusmek istemem, korkutucu gelir. Erkekler icin de boyledir. Adam daha seni tanimadan etmeden evlilik beklentini biliyorsa illa ki tirsacaktir.

O yuzden evliligi kafandan cikarmani tavsiye ederim. Baska seylere odaklan ve evlilik degil ama ask dile.
Teşekkür ederim öneriniz için

“evlenmek istiyorum” diyene hemen “evlenmek için evlenilmez” denmesi bana mantıksız geliyor. insanlar her isteklerinin temelinde “mutlu olmak” amacı güderler. evliliği de mutlu olmak için isterler. e evlilikte de sevip sevilince mutlu olunur. hayatında biri yokken de insan bunu isteyebilir. nesi garipseniyor anlayamıyorum.
Aynen oyle hemen evlenenlerde mutsuz sevilmiyor vs. Demek bnada mantiksiz geliyor insan sevmek mutlu olmak icin evlenir...evlilik cehennemide yasatir cennetide ama boyle acaba nasil olur diye omur gecmez Allaha siginip hayirli es icin dua edipp kismetimizi beklemeliyiz(tabiii birazda caba gostererek)

Mesaj atan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Gerçekten bana çok iyi geldi mesajlar Allah razı olsun hepinizden.

İyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum l

Aslında onu söylerken şunu kastediyorum. Yani kendi ayaklarım üstünde durduktan sonra evlenmek istiyorum. Ama sınav sonucum atanmama yetmediği için artık olabilir diye düşünüyorum.
Merhaba abla.
Beni ailem evlenmek için zorladığında 16 yaşımda idim bu süreç 20 yaşa kadar devam etti, hep ilk fırsatta evlilik seçeneği kondu önüme. Ama nasip olmayacak ya bir türlü olmadı.
Geçen sene şubat ayında babamı kaybettim.
Ondan sonra çok derin bir çöküntü oldu içimde.Bir kandil gecesi idi.Çok dua etmiştim.Zira insanı en iyi anlayan eşi oluyor.Tabi bazı hanım kardeşlerimin de imtihanı oluyor orası apayrı bir yara...Neyse ben işte o kandil gecesinden tam 2 iki ay sonra hiç ummadık anda tanıştım beyimle daha doğrusu islami usullere uygun oldu görüşü usulü beş ay içinde evlendik şimdi bir yılı geçti çok şükür. Geç geldi ama en güzel vakitte geldi.
Burada sana bahsetmek aksetmek istediğim

Hayatta bazen istediğin şeyler zorlasanda olmuyor. Sen zorlamamış ol mesela.Başkası senin hakkında istese dahi o istenen gerçekleşmiyor. Çünkü nasip derirz ya
İşte nasibin gelecek sana. Sende her geçen gün ona yürüyorsun bilmeden gizlice..
İnanıyorum güzel kardeşim.
Rabbim seni unutmuş değil🌹

Merhaba abla.
Beni ailem evlenmek için zorladığında 16 yaşımda idim bu süreç 20 yaşa kadar devam etti, hep ilk fırsatta evlilik seçeneği kondu önüme. Ama nasip olmayacak ya bir türlü olmadı.
Geçen sene şubat ayında babamı kaybettim.
Ondan sonra çok derin bir çöküntü oldu içimde.Bir kandil gecesi idi.Çok dua etmiştim.Zira insanı en iyi anlayan eşi oluyor.Tabi bazı hanım kardeşlerimin de imtihanı oluyor orası apayrı bir yara...Neyse ben işte o kandil gecesinden tam 2 iki ay sonra hiç ummadık anda tanıştım beyimle daha doğrusu islami usullere uygun oldu görüşü usulü beş ay içinde evlendik şimdi bir yılı geçti çok şükür. Geç geldi ama en güzel vakitte geldi.
Burada sana bahsetmek aksetmek istediğim

Hayatta bazen istediğin şeyler zorlasanda olmuyor. Sen zorlamamış ol mesela.Başkası senin hakkında istese dahi o istenen gerçekleşmiyor. Çünkü nasip derirz ya
İşte nasibin gelecek sana. Sende her geçen gün ona yürüyorsun bilmeden gizlice..
İnanıyorum güzel kardeşim.
Rabbim seni unutmuş değil🌹
Kalbime dokundu yazdıklarınız çok çok çok teşekkür ederim

İyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
Aklıma şey geldi:Ev le ne cem

İyi akşamlar.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah evlilik çok güzel bir şey ama anı karar alınacak bir şey değil nasibim varsa çıkar hayirlisini işte

Bana da atanamayıp da her sene evleneceğim diyen ve 3 yıldır bekar bunu sayıklayan bi arkadaşımı hatırlattınız. Şu zaman nişan yapıyorum,Ocak’ta nişanım var diyip Mart’a atardı. Mart’tan Temmuz’a. Temmuz’dan Eylül’e ordan Kasım’a... gece gece güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
Atanmaya gelince geç olsun güç olmasın. Evlilik de aynı şekilde... Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Şunu unutmayın Allah'ın size yazmış olduğu bir güzelligi (bu eş olur iş olur bambaşka bir şey olur) sizden almaya kimsenin gücü yetmez♥️ vakti zamanı geldiğinde çok güzel bir şekilde olur inşallah. Furkan Suresi 74. Ayette geçen duayı dilinizden düşürmeyin:"Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl!"

Şunu unutmayın Allah'ın size yazmış olduğu bir güzelligi (bu eş olur iş olur bambaşka bir şey olur) sizden almaya kimsenin gücü yetmez♥️ vakti zamanı geldiğinde çok güzel bir şekilde olur inşallah. Furkan Suresi 74. Ayette geçen duayı dilinizden düşürmeyin:"Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl!"
Çok teşekkür ederim. Çok doğru söylediniz, o güzelliğin zamanını daha rahat bekleyeceğim artık. Allah razı olsun

Öncelik atanmanız olsun. Evlilik her zaman olur ama atanmak gitgide zorlaşıyor. İş çok önemli. Evlenirken size alınacak altın bilezikten önce siz kolunuza hiç kimsenin çıkartamayacağı altın bileziğinizi takın. Her şey gönlünüzce olsun

Ben
Insan evlenirken boyle seyler dusunmuyor guzel hayaller kuruyor sevmek sevilmek istiyor..Allah oyleleriyle denk getirmesn guzel telkinlerde bulunalim.
ben kotu bise soylemedim. Yasadiklarimi anlattm. Bende evlenip sevim sevilim istedim olmadi . Ben bunu yazdim diye hemen basina gelmedi ya. Dikkat etsin es secerken diye soyledm

çok haklısınız. bir erkekle açıkçası çok ciddi olmayan bir düşünceyle konuşup, görüşüyordum. 1 ay içerisinde evlilik düşüncesini dile getirdiği an ben gerilip, gereksiz kavgalar çıkartıp ayrılmıştım. korkutucu, ürkütücü geliyor malesef

Ben

ben kotu bise soylemedim. Yasadiklarimi anlattm. Bende evlenip sevim sevilim istedim olmadi . Ben bunu yazdim diye hemen basina gelmedi ya. Dikkat etsin es secerken diye soyledm
Rabbim yardimciniz olsun karsiniza hayirli dogru insanlar cikarsin inşaAllah

Bende sunu demek istedim Insanin gozu korkuyor evlilikten boyle seyler duydukca evlenmeden once annem hep evliliginin olumsuz yanlarindan bahsederdi evlilikten sogumustum.

İyi akşamlar.
Sırf evlenmiş olmak için evlenilir mi ya. Sakın böyle bir hata yapmayın. İnsanların isteğine göre mi yaşayacaksınız hayatı. Bu hayat sizin hayatınız bırakın siz ne isterseniz o olsun. Evliliği size düşündürecek bir insan olmadıkça asla evlenmiş olmak için evlenmeyin.

" Mutlu olmak için evlenmek " evlilik koşulsuz bir mutluluk mu vaadediyor ? Size bu garantiyi kim verdi ? Kumar evlilik, beyaz eşya gibi iyi diye alırsın 1. yılda servise gidebilir.

Back
X