Evlenmek istiyorum..

21 yaşında ne evliliği ne bu acele?
ikincisi sevgilinin seni yurt dışına kapak atmak için kullanıyor olabilir zira o da küçük evlilik sorumluluğu alacak konumda olmasa gerek.
acele etme. 21 yaş çok erken. mesleğini eline al. erkeğe güven olmaz bugün iyidir yarın ne yapar kim bilir elinde güvencen olsun. işini oturtmadan paranı kazanmadan evlenme sakın.

yasin daha kucuk bende 21 yasndaym canim sende haklsn sevdgnle istyorsun evlenmeyi ama hersyn bi zmaani var ayrica sevgln ne zmn gelecek askerden ona gore bi yorm daha yapacm bu arada ALLAH kavustursun

21 yaşındasın ne bu acelen ?
Koca kaçmıyo , zamana bırak okulunu bitir ayaklarının üzerinde dur daha sonra hepsi olur :KK51:

Evlenmek için yasinin yasinin kucuk oldugunu dusunuyorum, ama ille de evlenicez biz bu cocukla dersen ailenin onayini almadan evlenme. Cunku onlar asla senin kotulugunu istemezler

Bu ne acele yaa. Uzak yerlerdeymişsiniz belki adamı tanıdıkça istemeyeceksiniz. Biraz vakit geçsin. Elin adamı için ailenizi karşınıza almayın hemen

Açıktan okumaya çalışsın sevgilin madem bu kadar sorun ediliyor. Dövmesine bir şey diyemem benim 3 tane dövmem var ama namazımı da kılarım eksiksiz oruç da tutarım Allah'a şükür. Allah ömür verdikçe de böyle olacak. Din; dövme ile ölçülecek kavram değildir bununla alakalı olan bir şey değil ibadet etmek güzel kardeşim, abin önce bunu öğrenmeli.

daha ikinci sınıftasın çoookkk erken çok. ben 22 yaşındayım ama üni bitti. üni bitene kadar beklemeni tavsiye ederim en azından. ailenin aradığı vasıflar seni düşündüklerinden. yanlış anlama lütfen ama okurken evleneceğin kişinin bu olduğunu düşünemedim. bence mesleğini eline alacaksın ve senin gibi iş sahibi, okumuş ve iyi huylu bir adamla evleneceksin :KK16: tabi sabredersen :KK66: inşallah güzel bir hayatın ve evliliğin olur.. sevgiler :KK24:

Daha sevgilin askere gitmemis bi gitsin bi gelsin ise girsin eline ekmegini alsin ama sen sakin okul bitmeden evlenme. Evlenmek oyke kolay bir sey degil ki siz uzaksiniz da. Aileler kendi kizlarini daha ustun gordukleri icin senin icin kimseyi begenmemeleri cok normal. Sen olcup biceceksin annen okumus bir damat isteyebilir ama nisanlin cok efendidir caliskandir sana baglidir bu dunyalara bedel ama bunu sen bileceksin. Gözünü kör etme sirf evlenmek icin evlenilmez zamana birak zamanla hem sevgilini iyi tanirsin ona gore karar verirsin

Anneni, Abini falan bırak, dinini yaşıyormu, dövmesi varmı falan onuda geç, hem uni okuyorsun, daha 21 yaşındasın, hemde almanyadasın ve trden biriyle evlenmek istemen büyük sorun bence. Önce okulunu bitir, mesleğini eline al, sonrada Etrafında bu Uluslarası evlilik yapanlara sor bakalım ne kadar kolaymış! Istisnalar elbette vardır ama riske atmaya degermi orasını sen düşün

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben zaten okulun bitmesini kesinlikle beklicem. Okul bitince de 23-24 yaşımda oluyorum. Ayrıca biz Türkiye de oturcaz, evi bile hazır. Şu an askerde ve sorun şu ki sevgilim askerden sonra gelip ailemle tanışmak istiyor. Gelir gelmez evleneceğimizden değil.

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben zaten okulun bitmesini kesinlikle beklicem. Okul bitince de 23-24 yaşımda oluyorum. Ayrıca biz Türkiye de oturcaz, evi bile hazır. Şu an askerde ve sorun şu ki sevgilim askerden sonra gelip ailemle tanışmak istiyor. Gelir gelmez evleneceğimizden değil.
hayirlisi olsun haklinzda. ne zaman gelck askerden ALLAH kavustrsn benimkide askerde:)

Sevgilinizin mesleği nedir, okumadıysada evini geçindirebilecek bir meslekte mi?
Aileniz dini konuda şu yüzden size karışmış olabilir, dinini yaşayan alkol vs gibi şeyler görmemiş bir ailede yetişen bir kız için evlenince bunu yadırgaması ve sorun yaşaması kaçınılmaz olabilir.
Karşınızdaki kişiyi yadırgar yada değiştirmek isterseniz bu size olumsuz sonuç doğurur.
Yok bu kadar sorun yaşayacağım tarzda büyümedim diyorsanız da yaşınız çokta küçük değil kararınızı verebilirsiniz.
Siz internetten tanışıp sadece telefon ve internetle bu boyuta geldiyseniz herşeyi bir kenara bırakıp önce bu konunun ne kadar sağlıklı olduğunu düşünmelisiniz evlilik kararı almak için.

Bir kere daha çok gencsin bu yaşta evlenmeyi düşündüğüm adam diye tanistirirsan olmaz ki tabiki uygun bulmazlar baştan gözlerinden düşer. .

X