- 24 Ekim 2008
- 483
- 2
- 118
- Konu Sahibi ilham_perisi
Merhaba arkadaşlar güzel fikirlerinize çok ihtiyacım var çünkü işin içinden çıkamıyorum.Ben 23 yaşındayım gerek ailevi gerek maddi durumlar yüzünden eğitimimi ertelemek zorunda kaldım ve üniyi gecen sene kazandım.Gecen sene hazırlık okudum bu yıl 1. sınıfa geçtim önümde 4 yılım var.Erkek arkadasımla Allah nazarlardan saklasın çok mutlu giden bir ilişkim var oda benden 1 yaş büyük,ağustos ayında evlenme teklifi etti eylülde sözlendik,seneye yazın nişan yapıcaz kısmetse.Şimdi gelelim sorunuma,biliyorsunuzki bu tarz işlerin uzadıkça tabir-i caizse cılkı çıkıyor,bizde 3. sınıfa geçeceğim yaz düğün yapalım diyoruz.Yapalımda yapmasına ben farklı bir şehirdeyim sizce 2 sene evli olup evimizi kurup benim okula gitmem normal mi?Yoksa 4 sene nişanlımı kalacağız nasıl olacak ben çıkamadım işin içinden mezun oldugumda 27 yaşında oluyorum zaten bende sevdiğimle güzelce yuvamı kurmak istiyorum
Okulu ölsem bırakmam öyle bi aptallık hayatta yapmam istediğim bölümde okuyorum,yatay geçişide deneyeceğim 2 sene sonunda ama ya olmazsa???