• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek istiyoruz ama ayrı şehirlerde olmak zorundayız?

evlenmek için acele yok :)

yahu biz evlendik de ne oldu romantizim 3 gün sonra bitti :(

kısmetse nasipse hayırlısı olsun evlilik öle çok sorumluluğu olan bişi uzakdan göründüğü gibi süper bişi diğill kızlar :)

nişanlı gezin tozun oh evlenince ben gibi ev iş başka bi yer göremezsin sonra :(

senin durumuna gelince topik açan arkadaşım üzülme okulu bitir evlencem diye acele etme sabır et mükafatını inşallah alırsın rabbim yardımcın olsun :):34:

bence evlenin gitsin, bi arkadaşım evlendiği günün ertesi okuluna döndü, 2 yıl ayrı kaldılar, ikisi de sabretti,kız okulunu bitirdi doğuya atandı 1,5 yıl yine ayrı kaldılar, şimdi tayinleri aynı yere çıktı, kız öğretmen oldu :34:

Yüreğime su serptin,ilk farklı yorum :9: Muallaktayım çokkkk hayırlısıı :54:

evlenmek için acele yok :)

yahu biz evlendik de ne oldu romantizim 3 gün sonra bitti :(

kısmetse nasipse hayırlısı olsun evlilik öle çok sorumluluğu olan bişi uzakdan göründüğü gibi süper bişi diğill kızlar :)

nişanlı gezin tozun oh evlenince ben gibi ev iş başka bi yer göremezsin sonra :(

senin durumuna gelince topik açan arkadaşım üzülme okulu bitir evlencem diye acele etme sabır et mükafatını inşallah alırsın rabbim yardımcın olsun :):34:

Amin canım saol,bi yanım acele etme okuluna bak takıl diyor diğer yanım soru işaretleri ve acabalarla dolu... Hakkımızda hayırlısı diyorum hep.

Hakkında hayırlısı olsun canım,ee neoldu peki bi arıza çıkmadı arkadaşının evliliğinde değilmi?Çok zor olmuşmuydu o 1 yıllık süreç neler gözlemledin :9: şimdi çok ilginçtir ki dışarda bazı arkadaş yada büyüklere danıştığım zaman bişey olmaz idare ediverirsiniz 1-2 yıl,öyle yapanlar çoook var diyorlar burdada herkes okulu bitir yürütemezsin zorlanırsın demiş. :14: insan neyi duymak istiyorsa onu algılarmış gerçi nebileyim işte amaaaann off off :37:

Canım benim son senemdi o nişanlıyken, sonra yaz tatili giriyordu araya bir taraftanda düğün telaşı vardı kütahya' dan adana' ya sık sık gitmek zorunda kalıyordu haliyle, babası tutucuymuş biraz ve nişan süresini uzatmak istememiş. Yani evlendiklerinde benim okulum bitmişti, şuan ne durumdalar bilmiyorum ama, evlenip okuyanlar genelde benim hatırladığım aynı şehirde okuyorlar ve aynı evde kalıyorlar haliyle..

Vallah öylede ayri olcaniz,böylede... Bence gecisini yapma zamanin geldimi ona göre karar verirsiniz... Ama sunu söyleye bilirim hem evlilik hem okul zor yürütülür, ama basarilmazda degil, bu size ve simdiki sözlünüz yada okuyoken esinize diyeyim, bagli... Siz kararli okumak isteyince basarirsiniz, este destek cikarsa, anlayisli olursa, üstesinden gelinir... Hayirlisi neyse o olsun....

Canım benim son senemdi o nişanlıyken, sonra yaz tatili giriyordu araya bir taraftanda düğün telaşı vardı kütahya' dan adana' ya sık sık gitmek zorunda kalıyordu haliyle, babası tutucuymuş biraz ve nişan süresini uzatmak istememiş. Yani evlendiklerinde benim okulum bitmişti, şuan ne durumdalar bilmiyorum ama, evlenip okuyanlar genelde benim hatırladığım aynı şehirde okuyorlar ve aynı evde kalıyorlar haliyle..

Kütahya ve Adana...Çok zor olmalı mesafe baya varmış,biz aynı şehirlerdeyiz evlerimiz arasında yarım saatlik bir mesafe var,inşallah mutludurlar.Saol canım :)

Yüreğime su serptin,ilk farklı yorum :9: Muallaktayım çokkkk hayırlısıı :54:

canım böyle işler uzatmaya gelmez :) hadi 1 sene olsa neyse beklersin ama bu kadar uzun zaman nişanlı kalmak ilişkinize fazlasıyla zarar verir diye düşünüyorum..ikiniz de yıpranırsınız.
ne zamandır birliktesiniz bu arada?

Vallah öylede ayri olcaniz,böylede... Bence gecisini yapma zamanin geldimi ona göre karar verirsiniz... Ama sunu söyleye bilirim hem evlilik hem okul zor yürütülür, ama basarilmazda degil, bu size ve simdiki sözlünüz yada okuyoken esinize diyeyim, bagli... Siz kararli okumak isteyince basarirsiniz, este destek cikarsa, anlayisli olursa, üstesinden gelinir... Hayirlisi neyse o olsun....

Evet,zor oldugunu bende biliyorum bi yandanda imkansız olmasa gerek diyorum.Şimdi telefonda konuştuk işyerinde için canı sıkılmış biraz neolur oku senden baska bişey istemiyorum sonsuz destekçinim dedi bu konunun üzerine iyi geldi bana bunları duymak :16:

canım böyle işler uzatmaya gelmez :) hadi 1 sene olsa neyse beklersin ama bu kadar uzun zaman nişanlı kalmak ilişkinize fazlasıyla zarar verir diye düşünüyorum..ikiniz de yıpranırsınız.
ne zamandır birliktesiniz bu arada?

Tatlım 1 yılın sonunda sözlendik işte seneye nişan yapalım sonraki sene düğün diyoruz,ya 2 sene de nişanlı kalıp son 1 yılı ayrı geçiricem yada 1 yıl nişanlı kalıp 2 yılı ayrı geçiricem,he yatay geçiş olursa bunların hiç biri sorun olmayacak tabi :)

Tatlım 1 yılın sonunda sözlendik işte seneye nişan yapalım sonraki sene düğün diyoruz,ya 2 sene de nişanlı kalıp son 1 yılı ayrı geçiricem yada 1 yıl nişanlı kalıp 2 yılı ayrı geçiricem,he yatay geçiş olursa bunların hiç biri sorun olmayacak tabi :)

hadi hayırlısı ne diyelim :34: ama yatay geçiş hiç zor brşey değil emin ol.ilk 2 sene puanlarını yüksek tutarsan yatay geçişi garantilersin :)

kendimi sizin yerinize koyarak cevap veriyorum ki ben olsaydım okulumu bitirirdim. okulunuz bittiğinde 27 yaşında olacaksınız daha güzel bir yaş bence evlenmek için. evlenince çok sıkıntıya girersiniz. yani ayrı şehirlerde yürütmek daha zor olur. aklınız daha çok takılacak, evliyiz ama ayrı evlerde ayrı şehirlerdeyiz diye aklınıza takacaksınız. belki de okuldan soğuyacaksınız. okul başarınız etkilenecek, eşinizin yanına gitmek için uğraşcaksınız sürekli... aklınız rahat olsun bence; önce okul :17:

Son düzenleme:
hadi hayırlısı ne diyelim :34: ama yatay geçiş hiç zor brşey değil emin ol.ilk 2 sene puanlarını yüksek tutarsan yatay geçişi garantilersin :)

Canım yatay geçişe zor gözle bakmamın sebebi okuduğum bölüm,konservatuvar öğrencisiyim Opera-şan bölümü.İstanbul üniv geçmem lazım,ama bi çok haksızlığa şahit oldum alırlarmı almazlarmı bilmiyorum,ortalamam bu yıl 2.95...İnşallah gene çok çalışıp yüksek tutacağım,inşallah kolay olur.

kendimi sizin yerinize koyarak cevap veriyorum ki ben olsaydım okulumu bitirirdim. okulunuz bittiğinde 27 yaşında olacaksınız daha güzel bir yaş bence evlenmek için. evlenince çok sıkıntıya girersiniz. yani ayrı şehirlerde yürütmek daha zor olur. aklınız daha çok takılacak, evliyiz ama ayrı evlerde ayrı şehirlerdeyiz diye aklınıza takacaksınız. belki de okuldan soğuyacaksınız. okul başarınız etkilenecek, eşinizin yanına gitmek için uğraşcaksınız sürekli... aklınız rahat olsun bence; önce okul :17:

Evet aklımın birçok şeye takılacağı konusunda haklısınız,ayrı olmak evliyken daha çok koyar belki...

Back
X