Evlenmek konusunda tedirginim

Sıkıntı olacağına eminim gibi çünkü insan ailesi ile bile anlaşamıyor Sevgilime başka iş bak diyorum o da haklı olarak parayı bırakmak istemiyor bir de bunu kimseye emanet edemeyiz diyor babası da ben çocuklarım için çalışıyorum ikisini de okuttum biri kendi çalışmak istedi dedi yani iş Sevgilimde istese çalışmazdı
Bacımsu bu çocuk 2.5 sene önce neredeydi orada değil miydi

Ben şunu anladım. Bilmiyorum buradaki arkadaşlar bana katılır mı ?
Ben sevgilinin yerinde olsam senden ayrılırım. Bunu samimiyetle söylüyorum. Tüm yorumlari okudum. Ama konu bambaska. Sen kendi içinde çelişen birisin. Ona aşığım demekle olmuyor. Ben erkek olsam seninle şu an ki durumumun empatisini yapıyorum. Kesinlikle kabul etmezdim. Nedenleri şu : Okumuş biri babasının yanında çalışabilir. Maaşlı çalışacağına sıcak para geliri olur. Kazancı yüksek olur vs. ( Böyle akrabam var. Çok memnun) Siz buna yanaşmıyorsunuz bile. İlerde adama sıkıntı çıkarabilirsiniz.
Sizin mesleki takıntınız çok fazla. Ailenizin de baskısı var.
Burda konu açsa evliyken niye evlendin derdin ama

Sosyal medya fobim var.mesleğimi seviyorum ama insanlarla uğraşmaktan sıkıldım. Özellikle obezite süreci yıpratıcı benim için. Sadece bir maaşım olsun diye çalışıyorum. Part time çalıştığım mağazada yükseldim maaşım iyiydi. Sonra böyle olmaz o kadar okudum diye 2 senedir alanımda çalışıp kpss çalıştım ama yok olmuyor. Kendi ofisimi açmaya ailem destek olmuyor
700 bin birikiminiz olduğunu söylemişsiniz ofis açmak için ailenizden maddi desteğe ihtiyacınız yok ki. Kendi birikimizle açabilirsiniz

Burda konu açsa evliyken niye evlendin derdin ama
Ne alaka şimdi bana böyle yorum yapıyorsun ? Tüm günah keçisi ben miyim? Şimdi.
Konu sahibi madem bu kadar tedirgin evlenmeyecek o zaman. Ben de diyorum ki erkek olsam benim için bu kadar tedirgin olan biri ile evlenmem. Yani kapı yine niye evlendine dönüyor. O zaman tedirgin olmayacağı biri ile evlenecek. Ya da ailesini dinleyip atanmaya bakacak.

Back
X