Evlenmek mi ayrılmak mı ?

Benimkinin kafada kurma seviyesi temsili

Ne velayeti ne çocuğu kimin konusuna baktınız beni çocuk doğurmadım ve çocuklarıda inanın hiç sevmem
Evlenip ayrıldığın görünüyor o yüzden tekrar evlenmek gibi bir derdin olmaması çok normal. Yani ekstra bir "özgürlük sevdası" na gerek yok bu hissiyatta olmak için
Geçmiş konularından birinde velayeti babasında olan bir çocukla ilgili soru sormuş ve ısrarla "detay sorulmamasını", "sorulsa da cevap vermeyeceğini" söylemişsin. Yani konuşmaktan hoşlandığın bir konu değil. İsminin altına da "anneler kulübü" diye fantezi olsun diye yazdın o halde. Senin evlenmek istemiyor oluşunda ağzı yanmış biri olarak ekstea bir numara yok ama adamın egonu beslemesi için etrafında olmasından hoşlandığın belli. "hem pastan dursun, hem karnım doysun" örneği temsili

Arkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?
Aşık olsanız zaten bunu farkedersiniz emin degilim diyemezsiniz evlenmek istemiyorsaniz bunu net bir sekilde soyleyin ona kirmayim uzmeyim diye kem küm ederek söylerseniz karsinizdaki sizin naz yaptiginizi dusunur kirilirsa kirilsin ilerde sorun yasamamak ici bunu ona anlatin evlenmek kolay degil daha sonra bosanmak hic kolay degil emin degilseniz istemiyorsaniz kimseyi sıkıntiya sokmayin kendinizde dahil

Evlilik bence herkese göre değil herkes evlenmek zorunda da değil. Çok bana göre de değilmiş esasen ben de bunu evlendikten sonra anladım :))) Belli ki hayattan beklentiler farklı karşı taraf da çok kasıyorsa ben senin yerinde olsam ayrılırdım.

Konu sahibi niye uçtu ben ne kaçırdım tüüüü işin yoksa 7 sayfa oku

Vay arkadaş kizlarimiz evlenemiyoruz yada sevgilim evlenmek istemiyor onu nasıl ikna edebilirim diye konu açıyor bu bacimiz evlenmicem diye konu açıyor...bu işin ortası yok mu anacimm....
Abla tavsiyesi eğer için almıyorsa bırak derim...

Konu sahibi niye uçtu ben ne kaçırdım tüüüü işin yoksa 7 sayfa oku
Polemikten herhalde.
Üf bebecik mi neyse takmış resmen. Devil'in erkek arkadaşıyla müthiş bir empati yapmış, empati boyutunu da geçmiş. Sanırsın oğlanın anası ya da bacısı. :olamaz: Devil evlenmiyor diye çıldırmış resmen. Yav niye niye? Elin kadını sevgilisini oyalıyor olsun hadi, yine sana neeee? Her şeye niye karışıyorsunuz siz böyle?

Polemikten herhalde.
Üf bebecik mi neyse takmış resmen. Devil'in erkek arkadaşıyla müthiş bir sempati yapmış, empati boyutunu da geçmiş. Sanırsın oğlanın anası ya da bacısı. :olamaz: Devil evlenmiyor diye çıldırmış resmen. Yav niye niye? Elin kadını sevgilisini oyalıyor olsun hadi, yine sana neeee? Her şeye niye karışıyorsunuz siz böyle?
😂 Bu muydu gerçekten? İhtiyacım olan kaosu bu karşılamaz 😂😂

Şöyle söyleyim daha ilişkili bir yıl bile doldurmadan asla evlilik istemiyorum ama oturup beni gererek ne zaman ne zaman şu ay bu ay mı diyen salsam gelinlik seçecekmiş gibi davranan biri varken asla ama birkaç yıl geçse biraz ilişkimiz gelişse zamanla bu fikre alışabilirim neden olmasın çünkü birkaç yıllık bir ilişkim var adamı tanımışım ısırmışım bu ilişki evlilikle sonlandıra bilirim ama bu şekilde değil
Bu sekilde söylediyseniz muhtemelen ben ikna ederim nasilsa diye düşünüyor.
Ama devamli dillendirmesi, israr etmesi itici.

Evlenip ayrıldığın görünüyor o yüzden tekrar evlenmek gibi bir derdin olmaması çok normal. Yani ekstra bir "özgürlük sevdası" na gerek yok bu hissiyatta olmak için
Geçmiş konularından birinde velayeti babasında olan bir çocukla ilgili soru sormuş ve ısrarla "detay sorulmamasını", "sorulsa da cevap vermeyeceğini" söylemişsin. Yani konuşmaktan hoşlandığın bir konu değil. İsminin altına da "anneler kulübü" diye fantezi olsun diye yazdın o halde. Senin evlenmek istemiyor oluşunda ağzı yanmış biri olarak ekstea bir numara yok ama adamın egonu beslemesi için etrafında olmasından hoşlandığın belli. "hem pastan dursun, hem karnım doysun" örneği temsili
Ya sabır ya selamet bir konu açtık hayatımızın hesabını veriyoruz ya benim çocuğum olsa burada yok demekle elime ne geçecek bazılarınız gerçekten ne kadar meraklı böyle şeylere daha önce de yazdım mesajda anlamadınız herhalde konulara biraz dikkatli bakarsanız kız kardeşime yanıma aldığımı onu büyütmeye çalıştığımı söylemişim az iyi irdeleseniz bulursunuz
anneler kulübüne kasıtlı olarak dahilim ben kız kardeşimin annesiyim o de benim kızım annelik tecrübem yok bu yüzden çocukla ilgili gelişimle ilgili ergen psikolojisi ile ilgili bir şey olduğunda bildirim gelmesini istediğimi belirtmiştim
ayrıca bu çocukla ilgili daha önce de konu açmışım ayrıca velayeti babasında olan bir çocuğu kan bağı olmayan birine vekalet verebilir mi demişim kan bağı olmayan kişi benim sizin gibi her şeyi didikleyen konu harici haddine asla düşmen işler peşinde koşup öyle mi böyle mi şöyle mi denmesin d diye ısrarla detay sormayın konuya odaklan demiştim iyi okudunuz mu o konuyu
Şimdi de ya benim konumu odaklanın odaklanmak istemiyorsanızda gidin ekşını başka yerde arıyın bu konudan size iş çıkmaz

Aşık olsanız zaten bunu farkedersiniz emin degilim diyemezsiniz evlenmek istemiyorsaniz bunu net bir sekilde soyleyin ona kirmayim uzmeyim diye kem küm ederek söylerseniz karsinizdaki sizin naz yaptiginizi dusunur kirilirsa kirilsin ilerde sorun yasamamak ici bunu ona anlatin evlenmek kolay degil daha sonra bosanmak hic kolay degil emin degilseniz istemiyorsaniz kimseyi sıkıntiya sokmayin kendinizde dahil
Zaten hiç kem küm etmedim direkt evlilik istemiyorum bu şekilde yapamam dedim

Arkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?

Ikna olmayacagimi adim gibi biliyorum demissiniz bence bu konunuza dair en onemli ayrinti. Bu kadar eminseniz bence devam ettirmenizin mantigi yok. Karsinizdaki kisiden emin olsaniz bir sekilde ikna olurdunuz diye dusunuyorum. Demek ki sizin bu durumunuz sadece sizin evlenmeme isteginiz degil karsinizdaki kisiden emin olmama durumunuz var ki bu kadar netsiniz. Su da var bu kadar net olsaydiniz simdiye kadar coktan bu iliskiyi bitirip arkaniza bile bakmiyor olmaniz lazimdi. O yuzden butun sorularinizin cevabi sizin kendi icinizde. Gercekten ne istiyorsunuz bunu iyice dusunun derim.

Polemikten herhalde.
Üf bebecik mi neyse takmış resmen. Devil'in erkek arkadaşıyla müthiş bir empati yapmış, empati boyutunu da geçmiş. Sanırsın oğlanın anası ya da bacısı. :olamaz: Devil evlenmiyor diye çıldırmış resmen. Yav niye niye? Elin kadını sevgilisini oyalıyor olsun hadi, yine sana neeee? Her şeye niye karışıyorsunuz siz böyle?
Aşkım sen ne güzel isyan etmişsin sağol 🤣

İstemediğinizi kesin bir dille belirtin, gerekirse taşının numaranızı değiştirin, istemediğinizi halde diretmesi takıntılı olduğunu gösterir. Bide egolu egolu seni ikna ederim demiss.
Çabası güzel ama abartıyorsa bence de takıntı olabilir. Dikkat edilmeli kesinlikle

Back
X