- Konu Sahibi ojelikizzz
Ya kizlar 23 yasindayim 24 olucam. Ve inanir misiniz ki daha hic kimseyle cikmadim ve asik oldugum hayatimda olan ve asik olabilecegim biri de yok su an. Okul bittikten sonra ailemin yanina dondum ve evde kimse olmadigindan gun icindeki tum isler bana kaliyo. Yani sosyalles hobi edin falan diceksiniz ama inanin oyle bi ortam imkansız su an. Zaten oyle cok cok girisiken bi insan da degilim.
Geleyim konuya malum yasim artik geldi, bi de ustune tum arkadaslarim mi evlenir, nisanlanir ,sozlenir veya sevgilisi olur
Saka gibi tek yalniz benim. ki ben erken evlenmek isteyen bir insanim. yani bu dedigimi yanlis anlayip hemen kotu yorumlar yapmayin. Annem babam hem yasli o yuzden hem de ben cocuklarimla cok fazla yas farkim olsun istemiyorum. ama tabi su an dusunuyorum da o kadar uzak ki evlilik
Arkadaslarim falan artik hep sormaya basladi yine biri yok mu hayatinda falan diyolar. O kadar sikildim ki kizlarr

Geleyim konuya malum yasim artik geldi, bi de ustune tum arkadaslarim mi evlenir, nisanlanir ,sozlenir veya sevgilisi olur