- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi ojelikizzz
Yok canim kazanamama ihtimalim var ama ben ozelde calismaya pek sicak bakmiyorum cunku hem istedikleri zaman cikarabiliyorlar hem az para verip cok calistiriyorlar. Hadi calisma suresini falan gectin sorun degil de isimin garanti olmmasi cok kotu benim icin cunku zaten ailemin durunu da iyi degil borclarimiz vs. var dershaneye de gidemiyorum bu yuzden. Ozelde calisip sonra dershaneye gitmek benim icin zor cunku zaten ozelde bir is bulmam icin benim meslegimde iyi bir ing. istiyorlar ki zaten durumumuz kotu oldugundan ingilizce.kursunua da yazilamadim. o yuzden su an tek carem kpss yi kazanmak.
ayrica cocuk konusuna da gelirsem o konuda zaten biliyorum cok guvenemedigim , evliligimin surmeyecegini bildigim bi insandan zaten cocuk yapmam ki ben cok mantikli bir insanimdir yani insanlar 24degil 34gibi dusundugumu soylerler hep. zaten evlenmekten kastim seneye hemen evlenip cocuk yapmak degil sanirim yanlis ifade ettim konuda. Demek istedigim yani ne biliyim en azindan biri olsa bi soz bi nisan vs. evlilik sonra da olabilir bu sorun degil. Sorun zaten kimseyle cikmadigim icin hep kendimi yalniz hissettim bugune kadar. bugune kadar hep dogru insani bekledim ama yasim 24oldu ve dedigim gibi tum arkadaslarim kacinci sevgilileri,bazilari evli bazilari nisanli vs. Ben kimseyle cikmadim deyince cok sasiriyorlar yalan soyluyosun falan diyolar.
Dedigim gibi kisaca sorun benim su an gelecek plani yapamadgim bir insan olmasi yani kendimi yalniz hissetmem. evlilik vs. falan sonra kendiliğinden gelir zaten![]()
Ahh o mantık yok mu o mantık

Mutlu olmak iliski yasamak istiyorsan mantıgı kenara bırakıcaksın ben bunu anladım yasadıklarımla