kendimi boşlukta hissediyorum arkadaşlar.. çaresiz sizim ne yapacagımı bilmiyorum verdigiim karar benim hayatım ...ben nişanlıyım ve temmuzda düğünüm var.. Daha önceden sorunlar yasamıs olsakta atlattık zorda olsa tam hersey gercekten yolunda diyorum .. Inanamadıgım seyler oldu .. Kayınvalidem kızmıs bana ,nişanlımlada konuşmuyormus .. Nişanlıma soruyorum bosver diyor .. Onun nöbetci oldugu gün kayın pederim aradı aksam gelmemi istedi ama ondan önce kendisi işyerime geldi ve konuştuk nişanlım gecen hafta iki gece dısardaymı... Bir gece 4 te diger gece 2 de eve gelmiş tabi sordum duyunca nişanlıma arayıp,yok öyle bişey,karıstırıyorlar baska günle falan dedi.. Beraber halkalıya gitmiştik o gnle karıstırıyorlar dedi.. Neyse aksam kayınvalidemlere gittim, telefon kayıtlarıyla gösterdi .. Grcekten dısardaymıs .. Bir gün sonra aksam itiraf etti .. Arkdaslarımlaydı düğün yaklaştı ve bunaldıgım için cıktım dedi.. Izin vermeyecegini bildigim içinde söylemedim dedi...sen bana zorla bişeyleri yaptıramazsın ben istersem yaparım tarzında konuştu ,ilk cok bagırdım tartıstık,ama sonra haklısın dedim,ve sustum... Suclu oldugunu kabul etti ama bu sefer hiç bişey ifade etmiyor benim için .. Cok üzgünüm