- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi birzerdali
Daha önce bu tarz yorumlarınız için şikayet etmiştim sizi, yine ettim ama inanın fokurdama yokKur'anı 3-4 kere bitirdim. 15-16 yaşlarında dergahlarda, kuran kurslarında çocuklara kuran okuma eğitimi vermişliğimde var. İslam dininide gayet iyi biliyorum. Fakat hayatımda hiçbir alanda fanatik değilim. Sorgulamayı, düşünmeyi severim. Annem, babam müslüman ve bende müslüman doğdum diye müslümanlık harici gördüğüm her yoruma, fikre saldırmam.. Mantıklıysa mantıklıdır. Haklıysa haklıdır. Fanatik, holiganlık seviyesinde Müslümanlık yapanların araştırmadan, düşünmeden bi haber olduğu çok aşikar. Bu tipler türkiyede değilde ingilterede doğmuş olsaydı o zamanda fanatik katolik olurlardı yemin edeblirim ama kanıtlayamam. Neyse 200 mesaj olmuş ben konuya en son dahil oldum ve sizin yorumunuz ilginç geldi bişey sordum ve tahmin ettiğim gibi cevabını alamadım....sanırım yine kabak bana patlıcak ve ban yicem kesin...
Bu tarz konularda ban yemem kesin çünkü içi, kalbi temiz müslüman arkadaşlarımız en ufak aykırı bir yorum veya farklı bir yorum gördümü ocakta saatlerce kalmış çaydanlık gibi köpürürler ve şikayet etmeden asla geçmezler. Oysa diğerleri öyle mi? Hiç sanmıyorum aaa bu müslümanlığı övdü diye şikayet edilen birinin olduğunu, şahsen insanların neyi savunduğu beni çok bağlamıyor ve etmiyorum kimseyi şikayet herkes takılsın istediği gibi...

Sizinde dini yorum yapıp sonra şikayet ederler şöyle yaparlar diye demogoji yapmanız komik olmuş. Yazmadan geçemedim.