Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kur'anı 3-4 kere bitirdim. 15-16 yaşlarında dergahlarda, kuran kurslarında çocuklara kuran okuma eğitimi vermişliğimde var. İslam dininide gayet iyi biliyorum. Fakat hayatımda hiçbir alanda fanatik değilim. Sorgulamayı, düşünmeyi severim. Annem, babam müslüman ve bende müslüman doğdum diye müslümanlık harici gördüğüm her yoruma, fikre saldırmam.. Mantıklıysa mantıklıdır. Haklıysa haklıdır. Fanatik, holiganlık seviyesinde Müslümanlık yapanların araştırmadan, düşünmeden bi haber olduğu çok aşikar. Bu tipler türkiyede değilde ingilterede doğmuş olsaydı o zamanda fanatik katolik olurlardı yemin edeblirim ama kanıtlayamam. Neyse 200 mesaj olmuş ben konuya en son dahil oldum ve sizin yorumunuz ilginç geldi bişey sordum ve tahmin ettiğim gibi cevabını alamadım....sanırım yine kabak bana patlıcak ve ban yicem kesin...
Bu tarz konularda ban yemem kesin çünkü içi, kalbi temiz müslüman arkadaşlarımız en ufak aykırı bir yorum veya farklı bir yorum gördümü ocakta saatlerce kalmış çaydanlık gibi köpürürler ve şikayet etmeden asla geçmezler. Oysa diğerleri öyle mi? Hiç sanmıyorum aaa bu müslümanlığı övdü diye şikayet edilen birinin olduğunu, şahsen insanların neyi savunduğu beni çok bağlamıyor ve etmiyorum kimseyi şikayet herkes takılsın istediği gibi...
Daha önce bu tarz yorumlarınız için şikayet etmiştim sizi, yine ettim ama inanın fokurdama yok 😄 yeni banım kalktı dün gece, yasak olan birşeyler yapmışım şikayet yemişim muhtemelen.

Sizinde dini yorum yapıp sonra şikayet ederler şöyle yaparlar diye demogoji yapmanız komik olmuş. Yazmadan geçemedim.

Yok yav memeli hayvanlarında aynı kadınlar gibi cinsel organı var..🤭
Doğrudur. Ben görüneni söyledim. Bu konu üzerine araştırma yapmadım ya da detaylı incelemedim. İzlediğim kadarıyla yazdım. Sadece hayvanlarla insanlar arasındaki farka dikkat çekmek istedim.

Nasıl bu kadar yok sayayım ? O kıza yazık. Kızın sorun çıkarmadan ayrılacağını bilsem söyleyeceğim ama bunu kaldıramaz hâliyle. Ailesine söyler, onlar bizimkilere söyler derken herkes öğrenir ve bu durumda abim kaldıramaz. Ne yapacağımı bilmiyorum
Evlendiğinde öğrenecek ve yine herkes duyacak.
Kızın susup kabulleneceğini mi düşünüyorsunuz?
O zaman ne olacak?
Yine abiniz intihar edecek, babanız rahatsızlanacak.

Herkes konuyu açan kişiye tepki göstermiş ama bende doğru bulmuyorum. Trans vs hersey olabilir buna kimse karışamaz yargilayamaz fakat muhafazakar biriyle evlenmesi işi bozuyor. O kızı üzmeye hakkı yok. Evlendiğim adamin trans olup olmadığını veya başka bir şeyini elbette bilmeliyim bana uygun olmayan bir davranışını gizliyorsa bu güvenimi kırar beni üzerdi.

Tabi ki. Konu adamın cinsel eğilimi değil ki, ne yaparsa yapsın bize ne. Burda kandırılan bir kız var konu sahibesi o vebali almamalı.

Chery kız bunu olgunluk ile karşılayacak biri değil. Bunu bilsem söylerim. Görmemiş böyle bir şey. Korkar ve tüm ailesine anlatır. Belki destek bile alır. Sinir krizi yaşar ve böylelikle herkes herşeyi öğrenir. Sonrası malum

O zaman eşcinselliği karıştırmadan aldatmış, mesajını yakaladım diceksin abin de itiraf edip evet aldattım diyecek.

Kız bılmiyor bilmesi mümkün değil böyle birşeyi kabul de etmez o tarz bir yapısı yok
Muzlu pasta..ben seni anlıyorum..yaşadığın durum bence kolay birşey değil ve neresinden tutsan elinde kalıyor.kıza detayıyla söylesen ailesine anlatır diyorsun büyük bir olay sizi bekliyor oluyor.abine söylesen intihar eder diyorsun..babana desen ağır travma..ne yapılabilirki..buradan konuşmak yönlendirmek çok kolay.ben senin yerinde olsam abimle konusurdum ve bu kızdan ayrılması yönünde konusurdum.dinlermiydi bilmiyorum.en garibi abin neden intihar etsin? Acaba abinde psikolojik sorunlarmi var daha öncesinden falan bildiğiniz? Herhangi intihar yönelimi mi oldu neden intihar edeceğini düşünüyorsunuz? Hani ergen değil,koskoca 30 lu yaşlarda yetişkin bir insan kendi tercihleri sapkında olsa,yanlışta yapmis olsa bununla mücadele edip başa cikamazmi? Yani sizinle bu noktada konuşmazmi? Abinizin bikere en başta kötü birşey yaşadıktan sonra hemen intihar eğilimi çok kafa karistirici tedavi edilmesi gerekiyor.

Biseksüel abiniz gay değil.
Eğer dediğiniz gibi paravan evlilik değilse.
Tmm abinizin özeli.Tabiki saygı duymanız lazım,ama kıza da bunu anlatmak lazım.
Her iki türlü de vebal.
Değisiklik olsn diye yapıyorsa nisanlısını aldatıyor.
Eger gercekten egilimi varsa hem aldatıyor hem kız ömrü boyunca cekecek bu adamı.
Abinizle acil konusun.

Muzlu pasta..ben seni anlıyorum..yaşadığın durum bence kolay birşey değil ve neresinden tutsan elinde kalıyor.kıza detayıyla söylesen ailesine anlatır diyorsun büyük bir olay sizi bekliyor oluyor.abine söylesen intihar eder diyorsun..babana desen ağır travma..ne yapılabilirki..buradan konuşmak yönlendirmek çok kolay.ben senin yerinde olsam abimle konusurdum ve bu kızdan ayrılması yönünde konusurdum.dinlermiydi bilmiyorum.en garibi abin neden intihar etsin? Acaba abinde psikolojik sorunlarmi var daha öncesinden falan bildiğiniz? Herhangi intihar yönelimi mi oldu neden intihar edeceğini düşünüyorsunuz? Hani ergen değil,koskoca 30 lu yaşlarda yetişkin bir insan kendi tercihleri sapkında olsa,yanlışta yapmis olsa bununla mücadele edip başa cikamazmi? Yani sizinle bu noktada konuşmazmi? Abinizin bikere en başta kötü birşey yaşadıktan sonra hemen intihar eğilimi çok kafa karistirici tedavi edilmesi gerekiyor.
Abi bunu yapacak cesartteyse intihar falan etmez.
Onu bi gecsin .

Daha önce bu tarz yorumların için şikayet etmiştim sizi, yine ettim ama inanın fokurdama yok 😄 yeni banım kaldı dün gece, yasak olan birşeyler yapmışım şikayet yemişim muhtemelen.

Sizinde dini yorum yapıp sonra şikayet ederler şöyle yaparlar diye demogoji yapmanız komik olmuş. Yazmadan geçemedim.
Banlanmakla ilgili bir problemim yok beni şikayet edenlere karşıda negatif bir düşüncem yok gayet iyi biliyorsundur. Ben banlanırım dini yorumdan 200 mesaj içerisinde çok fazla göze çarpmadıysa dindar arkadaşlarımız banlanmaz onların yorumları site kurallarımızın arka sokaklarından geçer gider. Sebebi ise çok açık aslında... Misal yorumlarını beğenmediğim ve benim güya banlanıcak şeyler yazmamı sağlayan üyeleri bile şikayet etmedim, etmiyorum. Çünkü herkes fikrini söyleyebilir bana göre yani kurallara aykırıysa banlanırız gider ama bu illahi benim elimden olsun diye kin duyarak yapmıyorum. Oysa Fanatik dindar arkadaşlar öyle mi? İçlerinde o denli büyük bir kin var ki? Kendilerine ters yorumu bırak onların görüşlerine nötr bir yorum yapsanız dahi min. 20 şikayet alırsınız. Hoşgörülü, mütevazi, iyi niyetli olmayı emreden ve fütursuzca fanatikliğini yaptıkları din bunu emreder çünkü kin güdmeliler. 😘😘

Chery kız bunu olgunluk ile karşılayacak biri değil. Bunu bilsem söylerim. Görmemiş böyle bir şey. Korkar ve tüm ailesine anlatır. Belki destek bile alır. Sinir krizi yaşar ve böylelikle herkes herşeyi öğrenir. Sonrası malum

ben mi anlamadım konuyu

kıza değil abine söyleyeceksin

açık etmeye de gerek yok

abi yediğin haltları biliyorum X i aldatıyorsun hem de olağanın dışında

yazık bu kız ile evlenme git at nişanı aramızda kalsın diyeceksin

yok derse o zaman ben anlatırım diyeceksin o aldattım deyip bırakaca

O kızın hayatını karartmaya hakkınız yok
Annen ve sen abinle konusacaksınız ve o kızla kendi istegiyle ayrılmasını isteyeceksiniz
Kendi düşen ağlamaz. Sende bir kadınsın aynı şey basına gelse ve daha sonra ogrensen bu durumu kaldırabilir miydin

Abinizle konuşacaksınız başka bir yolu yok.
Mesajları gördüğünüzü, durumu bildiğinizi söyleyin.
Kızdan ayrılması gerektiğini söyleyin konuşmanın gidişatına göre sen söylemezsen ben söylerim deyin o korkuyla ayrılır belki.
Evlendikten sonra öğrenilirse rezil olacağından bahsedin.

Abinizin intihar eden edeceğinden de bu kadar emin olmayın. Kolay değil o iş o kadar.

Canım ablacım siz 'olgunlukla' karşılayabildiniz mi, düşüp bayıldık diyorsun. Anladığım kadarıyla ailen muhafazakar, keza kız ve tarafı da. kendini biraz kızın yerine koy, nişanlın adam eşcinsel olsa sen olgunlukla karşılar mısın, eyvallah o zaman ayrılalım der misin sessiz sakin? Sen kardeş olarak düşüp bayıldıysan kız kalp krizi geçirir herhalde :KK51: Ailesi tabi ki gelip hesap sorar madem eşcinseldin bunca zaman kızı neden evlenicem diye oyaladın der hakları var, kızın da hakkı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X