Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ranuna11
Maddi durumu önemsiz diyemem, hepimiz biliyoruzki ac karnina ask olmuyor!!
Benim fikrim su, deli gibi asik olmana gerek yok güzelim, hoslaniyorsan anlasiyorsan mantiken fikirleriniz uyuyorsa huyu huyuna suyu suyuna misali, neden olmasin??
Tabiki ask olsa dahada güzel olur lakin herseyi buna endeksleme....Nikahta keramet vardir inan...
Hem ben nice birbirini deli divane sevip evlendikten sonra digerinin varligna bile tahamül edemeyenleri gördüm...Ayrica onun seni daha cok sevmesi düskün olmasida bir avantaj...
Hesaplayici olmamak lazim tabiki cünkü evlilik bu tamamiyle kader kismet ve sans...![]()
:lepi:süper bir yorum olmuş buna kulak vermelisin...ben baslıyorum şimdi anlatmaya sana...ben su an senin gibi biriyle görüşüyorum beni sevdigine eminim hatta aşık olduğuna da eminim..
bana gelince önceleri cok önemserdim boy pos olsun süper olsun vb..artık anladım ki bir insanla hayatı paylaşmak cok farklı..
fikirleri ,kalbinin güzelliği de önemli...tip bir yere kadar..eger bir erkek sana itici negatif gelmiyorsa ona şans vermelisin derim ben..su an ben bunu yapıyorum ve inan ki ısındım artık ona..yaza ciddileştirmeyi düşünüyorum.
emin olmak lazım araştır huyu suyu nasıl?cevresindekiler nasıl insanlar ve ver cevabını şutarafagittievlenme tanı diyenlere de sunu demek istiyorum bu işler nasip canım inanki yıllarca cıkıp bir yılını dolduramadan boşananlar da var..nikahta keramet vardır lafına inanıyorum ben..bazı şeyleri flört döneminde ysayıp tüketmek artık moda oldu eger adamın fırsatı varsa durumu müsaitse ve sen biraz ısınmışsan aşık olabilirsin..
kim ilk görüşte aşık oluyor ki..
cok evli arkadasım var önce hiç begenmeyen ve evlenen su an sevilip seven mutlu olan..
maddi durum önemli mi kısmına gelince evet canım önemli cok önemli.en azından evi arabası olmasa da kalıcı bir işi olmalı..
tavsiyem bi de sana sor bakalım anla işini sever mi bu adam bu önemli erkeğin tembeli sorumluluk almayanı zordur bence..şans ver acele de etme cok ya..