• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzereyim yardım edin:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ranuna11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maddi durumu önemsiz diyemem, hepimiz biliyoruzki ac karnina ask olmuyor!!

Benim fikrim su, deli gibi asik olmana gerek yok güzelim, hoslaniyorsan anlasiyorsan mantiken fikirleriniz uyuyorsa huyu huyuna suyu suyuna misali, neden olmasin??

Tabiki ask olsa dahada güzel olur lakin herseyi buna endeksleme....Nikahta keramet vardir inan...:delphin:
Hem ben nice birbirini deli divane sevip evlendikten sonra digerinin varligna bile tahamül edemeyenleri gördüm...Ayrica onun seni daha cok sevmesi düskün olmasida bir avantaj...

Hesaplayici olmamak lazim tabiki cünkü evlilik bu tamamiyle kader kismet ve sans...:kahve:

:lepi:süper bir yorum olmuş buna kulak vermelisin...ben baslıyorum şimdi anlatmaya sana...ben su an senin gibi biriyle görüşüyorum beni sevdigine eminim hatta aşık olduğuna da eminim..
bana gelince önceleri cok önemserdim boy pos olsun süper olsun vb..artık anladım ki bir insanla hayatı paylaşmak cok farklı..
fikirleri ,kalbinin güzelliği de önemli...tip bir yere kadar..eger bir erkek sana itici negatif gelmiyorsa ona şans vermelisin derim ben..su an ben bunu yapıyorum ve inan ki ısındım artık ona..yaza ciddileştirmeyi düşünüyorum.
emin olmak lazım araştır huyu suyu nasıl?cevresindekiler nasıl insanlar ve ver cevabını şutarafagittievlenme tanı diyenlere de sunu demek istiyorum bu işler nasip canım inanki yıllarca cıkıp bir yılını dolduramadan boşananlar da var..nikahta keramet vardır lafına inanıyorum ben..bazı şeyleri flört döneminde ysayıp tüketmek artık moda oldu eger adamın fırsatı varsa durumu müsaitse ve sen biraz ısınmışsan aşık olabilirsin..
kim ilk görüşte aşık oluyor ki..
cok evli arkadasım var önce hiç begenmeyen ve evlenen su an sevilip seven mutlu olan..
maddi durum önemli mi kısmına gelince evet canım önemli cok önemli.en azından evi arabası olmasa da kalıcı bir işi olmalı..
tavsiyem bi de sana sor bakalım anla işini sever mi bu adam bu önemli erkeğin tembeli sorumluluk almayanı zordur bence..şans ver acele de etme cok ya..:delphin:

Pardon afallamış durumdayım :bbo:
3 aydır görüşüyorsunuz ve birkaç gün içinde karar vermen gerekiyor
Şeye benzedi bu, 3 aydır elbise bakıyorum, birkaç gün içinde almam lazım falan gibi.
Nasıl bir mantık bu çözemedim.
Aceleniz nedir ? Ya da sizi evliliğe iten sebep nedir ?
Ben 1buçuk senelik erkek arkadaşımla evliliğimize daha şüpheyle yaklaşırken, 3 ay nedir ya ?
Nelere dikkat etmem lazım diyorsun, pazardan kavun mu alacaksın ki, sana kokla ona göre al diyelim.
Oyuncak almıyorsunuz kendinize, evlilikten bahsediyoruz. :bbo:

eskiden ben de böyle düşünürdüm ama artık kararlı olmak lazım diye düşünüyorum bir süre eger iki tarafında niyeti evlilikse tanıyınca biraz evlenilmeli.gecen zaman da önemlidir..aile kurmak güzeldir.bir buçuk yıl çıktıgım birine artık güvenmiş olmak lazım degil mi ne beklenecek ki şartlar uygunsa..sanki cıkma süresi cok mu iyi tanıtyor zaten ancak evlenince anlaşılır bu işler..eger yasınız cok genc degilse mantık varsa v ehoşlanıyorsanız evlenin bence..

arkadaşlarrr ben 27 yaşındayım şu ana kadarki görüşmelerde huyu davranışları çok olumlu geldi aşk yok ama anlaşılabilir biri sevigisini görünce mutsuz etmez gibi geliyor ama yinede kararsızım işte acele etmemin sebebi de fazla uzatmak istemiyorum çünkü o daha çok bağlanıyor daha onra olmaz dersem içim el vermiyor biran önce kendim bir karara varmak istiyorum ama varamıyorummm

3 aya sıkıştırman hemen bi karar vermem gerek demen yanlış ama evlilik kapalı bi kutu bence. 5 yıl çıkıp evlenen mutsuz olabiliyor ya da görücü usulü bir kez görüşte evlenen çok mutlu olabiliyor. Allah hayırlı yazılar yazsın. körü körüne aşk değil de saygı, sevgi, anlayış çok önemli.

bencede 3 ay çok kısa bir süre;ayrıca evlilik gibi önemli bir sorunun cevabını zaten çok düşünmezssiniz,tabi doğru kişi ve doğru zamansa eğer?:1hug:

3 ay çok kısa bir süre.
bence biraz daha tanıyın birbirinizi.
Sonradan pişman olacağın olaylar başına gelebilir unutma......
:1no2:

27 yaşındayım diyorsunuz profilinize 19 yazmışsınız, isterseniz düzeltin de karışıklığa yol açmasın.

ikinci diğer mesajlarınızı okudum bir sevgiliniz varmış 1,5 yıllık sonradan yine gitmiş ayrılmışsınız onu hala seviyorsunuz besbelli. o yüzden ben kafanızdan tamamen atmadan böyle bir evlilik yapmamanızı öneriririm. siz gözünüzü karartmış olabilirsiniz tamam ben artık evleniyorum mutlu olmayı beklemiyorum zaten öbürüne aşığım diye ama evleneceğiniz erkeğide düşünün bence.

Bence evlenmemen icin 3 sebep var:
1. 19 yasindasin yani evlenmek icin daha cok erken.
2. Sevmedigin birisiyle evlenmek yanlis olur.
2. 3 ay evlilik karari vermeye yetmez...

cidden böyle görünce hemen karar verebilen insanları bazen özeniyorum
çünkü ben 2005 ağustostan beri bi birlikteliğim var ve çok seviyorum
ama bazenn acaba demektende kendimi alamıyorum
yani yaklaşık 3,5 senelik sevgilimi düşünüyorum
ama siz 3 aylık bi birlikteliğe ve aşık falanda değilsiniz karar vericem diyorsunuz
bravoo demekten başka bişey demicem

bu bir ömür boyu sürücekk bi gün değil

arkadasım 27yas uygun evlilik için..ama gerçekten baskasındaysa aklın evlenme..kalbin baskasına aitse bi şey denilmez..sevgi zamanla oluşur dicem ama 3ay olmuş hala ısınamadın mı sen?

Back
X