Evlenmek ve yuva kurmak istiyorum

Sen başkalarının söylediği kişi değilsin , aynaya bakınca kimi görüyorsan o sun ... Senin ne olduğuna sana hakaret etme saygısızlığından bulunan bir erkek müsveddesi karar veremez verememeli... Kendine saygı duy herşeyden önce kendini sev... Sana o şekilde konuşma cesaretini kimseye verme !!

Sana kendini güzel ve özel hissetirmeyen bir adamla asla olma ,o kim ki senin rakiplerin var diye düşüneceksin unutma ki mutlu kadın güzeldir,çekicidir,özgüvenlidir ve birsürü kadın kız peşinde koşturan bir erkekle kimse mutlu olmaz,kendine güven sana değer verecek özel hissettirecek biri mutlaka çıkacaktır nasip kısmet ne zaman Allah bilir

Fazlaca aptal aşıksınız şu an (deyim olarak yazdım yanlış anlamayın)
En son lisede böyleydim herhalde
Bi aşamada şu aşk sandığınız tek taraflı verici olma durumunuz üzücü bir şekilde sonlanacak
Ve kendinize geleceksiniz

Keşke buna gerek kalmadan kendiliğinizden çıkarsanız şu adamı hayatınızdan
Ama çok zor çünkü aşıksınız

O kişiye böyle duygular hissederken başkasi ile nasıl olacak.. sanki hep onu merak edip takip edeceksiniz gibi.. önce onun aslında nasıl biri olduğunu görüp olmayacak birşey ise bunu kabullenin.. asla gorusmeyin.. başa sarmayın.. zaman kaybediyorsunuz sadece..

Ona süper kadın mı lazım?:işsiz:
Niye o süperman mı? :işsiz:
Her kadınla gezen tozan tip mi süperman?

güvenmediğiniz kişiyle vakit harcamayın madem niyetiniz evlenmek.ayrıca kendinizi ezdirmeyin

"Superwoman" i hakedecek nasil bir insan ki bu kisi? Ornek verin mesela

Güvenmediğiniz Kişiyi unutun gitsin .
Yuva kurmak istiyorsanız da adaylara şans verin .

Vallahi sizi takdir ettim arkadaşlar, puzzle çözer gibi çözmüşsünüz konuyu, bi de cevap vermişsiniz :)
Ben bisi anlamadim

İnsanlar tanıştırıuorlar etrafımda tanışmak iateyenlerde oluyor zaten normalde çok gezen hayatını yaşayan biriyim ama gel gör ki ben onsuz nefes alamıyorum canım hüçbi şey yapmak istwmiyor sadece cevrim içi durumuna bakıyoum kiminle konuşuyo diye böyle hastalıklı saçma sapan bi şey.bugün o kadar mutsuz oldum ki nefes alamadım resmen tıkandım ya ben anlamıyprum deli miyim neyim ama engel olamıyorum buna

İlk mesajınıza göre daha normal yaklaşacaktım ama şu mesajınızı tehlikeli buldum doğrusu. Bu adam zihninizde çok büyümüş ve bu şekilde bi ilişkiye başlasanız bile perişan olursunuz. Fakat sorun o kişide değil, sorun sizde. Bu kişi sadece sizin benlik algınızdaki zaafları görünür kılmış. Ona bu kadar çekim duyuyorsunuz çünkü sizde olmayan bir şey var onda. Özgüven.. Bu durum bi takıntı halini almadan önlem alın. İşe özgüven oluşturmakla başlayın.

Malesef bizim yetistirilme tarzimjz bir beyaz atli prens uzerine oldundan hepimiz bir defa kendimizi birine ait hissederiz. Bazilari sanslidir hemen o adamla evlenir. Sizin belki de yillar sonra aniniz olucak bu adam. Bence begenilmeyi seven bie erkek. Sirf sizin ona bayildiginizi anladigi icin bile pas veriyor olavilir eger flortoz biriyle. Ama siz oyle degilseniz belk8 de Allah size ileride baskasi ile simsicak bir yuva yazdi. Kalbinde biri varken de pirlabta da olsa baskasini goremiyoesun. Dua edin hayirsizsa kalbinizden ciksin

bir evladım olsun istiyorum biliyorum evlilik zor ama kimseye şans vermıyorum.geçende konu açtığım kişiyle de görüşmedim.kalbimde aklımda sadece biri var ve ona hiç güvenmiyorum.beni sevdiğini söylüyor ama ben güvenmiyorum.bana prenses gibi davranıyor ama biliyorum ki hoşlandığı her kadına böyle.ben yüz vermediğim zamanlarda başka kadınlara yaptıklarını da gördüm.ben onauz olamıyorum yine görüşeceğim ama güvenmiyorum da her kadının peşinden koşuyor gibi geliyor ve daha acı geleni gerçekten zeki bi kadıma aşık olabilir onadam be benim saf salak olduğumu düşünüyor bana bi degasında gerizekalısım demişliği de var.ki haklı sanırım çünkü ben söz konusu o ise her şeyi boşverip ona gidebilirim kendimi bile öyle de salağım bu yaşımda.
Gerçekten biri olaun yuva kurayım iatiyorum ama onunla olmaz olamaz..kurarım takip ederim kendimi uetersiz görürüm.ona süper kadın şazım ve o ben değilim.içimi döktüm sadece...şimdi derdin sadece hayatında biri mi olması diyeceksiniz bi kısmınız hayatımda uzun zamandır biri yok ve yuva kurmak adına birilwrini hauatıma almak istiyorum
yaş kaç?

İlk mesajınıza göre daha normal yaklaşacaktım ama şu mesajınızı tehlikeli buldum doğrusu. Bu adam zihninizde çok büyümüş ve bu şekilde bi ilişkiye başlasanız bile perişan olursunuz. Fakat sorun o kişide değil, sorun sizde. Bu kişi sadece sizin benlik algınızdaki zaafları görünür kılmış. Ona bu kadar çekim duyuyorsunuz çünkü sizde olmayan bir şey var onda. Özgüven.. Bu durum bi takıntı halini almadan önlem alın. İşe özgüven oluşturmakla başlayın.
Ya diğer kadının onu benden alıyor olması beni rahatsız eden yani o kadına meyletmesi beni üzüyor.o kadınla konuşuyor çevrim içi durumlarını takip ediyorum ama benimle de konışuyor bana ne istersen yaparımlar ama eminim ona da aynıları..ben o kadın kadar işveli cilveli o ldın kadar fettan değilim.o kadın çok fena ve üstelik evli kadın.ya o evliyken ona aşık olması beni deli ediyor.o kadına herkes aşıktı kavga bile ettiler bu nedenle hatta.üç adam aynı kadına aşık be kadın evli...

Ya belki bir miktar normal davranabilsem kadından daha iyiyimdir ama böyle oldukça ben dağılıyorum

Back
X