• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek..Yepyeni bir düzen..

Biz (eski)sevgilimle aynı evde yaşamak için geniş bi ev tuttuk,nasıl olsa evlenmek istiyoruz diye içini dayadık döşedik nereden baksan 53 milyar gibi bi rakam tutmuştu...Hatta ex kaynanam bu durumdan habersiz evimize taşınmak istemişti kocasını kızını alıp saçma kadın :KK53: neyse taksitlerini ödeyedururken ayrıldık ve kira kontratında benim adım yazdığı için kilitleri değiştirip eşyalı evi ben aldım ve adamı evden kovdum :D .Canıma değsin sefam olsun
Dayalı döşeli geniş ve ferah evimden sevgiler :KK53:

Canım benim 3,5 yıl oldu evleneli ama hala çok yakından takip ederim bu tarz şeyleri o yüzden yardımcı olabileceğimi düşündüm sana.Eşimle evimizi ikimizin ortak tanıdığı iç mimar bir arkadaşımız vardı ona döşetmiştik her şeyiyle kendisi ilgilendi eşyalarla birlikte 55-60 milyar gibi bir mevla tuttu evin içi sadece mimar arkadaşımıza verdiğimiz paranın dışında tabiki bu.Tabi her şeyin en iyisinden oldu ama eğer bizim bütçemiz kısıtlı mimara falan yaptıramayız diyorsanız yine de bir 15-20 mılyarı gözden çıkarın inanın o kadar rahat tutuyor buzdolabıydı camaşır makınesiydi bulaşık makinesiydi sadece beyaz eşyalar 6-7 mılyar zaten..
Cok teşekkür ederımmm :) :)))

Şahsen evlenince kendo evime değil kiraya cikcam bu sebeple bende bu paketlerden alcam beyaz eşya en iyisnden Alsan bile max 9 bin tutar paketlerde 6 binden baslio 20 bine kadar yolu var geçenlerde kuzenim 8 bine aldi gayette hostu allah kolaylık versin

Back
X