Ay aynen konularına baktım da yazmadım sonra ilişkisi bir şeyi yok habire kendince varsayımlarda bulunuyor. Daha çok ilişkisi olmaz böyle kendince varsayımlarda bulundukça.Gene var mi biri diyecegim yok diyeceksin.Milletin iliskisini inceleyip kendinize gore dogrular olusturmayin.Kiz ya da erkek farketmez tek tarafli mucadele kaybettirir.Ne erkek ne kadin surekli alttan almasin.Birbirlerine karsi saygili olsun deger versinler ve sevsinler yeter.
Meraklı yaniAy aynen konularına baktım da yazmadım sonra ilişkisi bir şeyi yok habire kendince varsayımlarda bulunuyor. Daha çok ilişkisi olmaz böyle kendince varsayımlarda bulundukça.
Yok ya meraklıymış. Böyle meraka sahip insanlar çok üyenin hiç sevgilisi de olmamış nerden böyle fikirlere sahip olduysa gelip konu açıyor hayret yani.Meraklı yanibende ilişkisi var sandım peh
Hmm belki başkasının adına yazıyor ? Amaaan ne hali varsa görsün benanaaaYok ya meraklıymış. Böyle meraka sahip insanlar çok üyenin hiç sevgilisi de olmamış nerden böyle fikirlere sahip olduysa gelip konu açıyor hayret yani.
Meraklı yanibende ilişkisi var sandım peh
AmaannnYok ya meraklıymış. Böyle meraka sahip insanlar çok üyenin hiç sevgilisi de olmamış nerden böyle fikirlere sahip olduysa gelip konu açıyor hayret yani.
Bu nasıl oluyorBir erkek evlenmeden önce iyiyse,evlendikten sonra kötü olur.
Evlenmeden önce kötüyse evlendikten sonra daha kötü olur
O da olabilir bilemem tabii ama diğer konularına bakarsınız ne kadar çok evliliğe taktığını ama hiç ilişkisinin olmadığını görürsünüz bu da bana komik geliyor açıkçasıHmm belki başkasının adına yazıyor ? Amaaan ne hali varsa görsün benanaaa
Hadi canim : ))ilginc.Yok ya meraklıymış. Böyle meraka sahip insanlar çok üyenin hiç sevgilisi de olmamış nerden böyle fikirlere sahip olduysa gelip konu açıyor hayret yani.
Neresini anlamadın?Bu nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?