evlenmek

bilmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
252
69
48
bir erkeğin evlenmeden önce çok mücadele etmesi ileride çok güzel bir evlilik olacağının durumu olabilir mi? süreklı kızın mücadele etmesi her sorunu alttan alması erkeğin şımarmasına sebep oluyor bu durum erkeğin aşık olmadığını mı gösterior yoksa o kiişinin kaderin olmadığını mı?

kaderi kimse bilemez elbet ama bazı şeyler de kişinin elinde. sürekli bir tarafın fedakarlık yapması o ilişkşyş de fedakarlık yapan tarafı da yıpratır bir süre sonra enerji kalmaz. Ve evet bence erkek alışıp şımarıklaşabilir ileride de herşeyi kadından bekleyebilir. Bu da kadın için olsun erkek için olsun tek tarafa ağır bi yük

Gene var mi biri diyecegim yok diyeceksin.Milletin iliskisini inceleyip kendinize gore dogrular olusturmayin.Kiz ya da erkek farketmez tek tarafli mucadele kaybettirir.Ne erkek ne kadin surekli alttan almasin.Birbirlerine karsi saygili olsun deger versinler ve sevsinler yeter.

İleriyi kimse göremez ama mücadeleci erkek ya da kadın evlendikten sonra da evliliğini ayakta tutmak için mücadele eder güçlü olur. Önemli olan evlenmeden önce bu davranışı gerçek mı yoksa göz boyama mı anlamak lazım. Ayrıca mücadele etmeyen de sevmiyor demektir.

Evlilik için neden mücadele gerekiyor orayı anlamadım? Olmayanı oldurmaya çalışmak kimseyi mutlu etmez. Birlikte olmaktan yalnızca mutluluk, keyif ve haz aldığınız kişilerle olun.

Ay aynen konularına baktım da yazmadım sonra ilişkisi bir şeyi yok habire kendince varsayımlarda bulunuyor. Daha çok ilişkisi olmaz böyle kendince varsayımlarda bulundukça.

Soruların o kadar yanlış ki doğru cevabı yok.

Fedakarlık çift taraflı olmalıdır. bunun kaderle bir alakası yok, bazen karşıdaki kişiye elini taşın altına koymadığına sonuçlarının neler olabileceğini anlatmak lazım. Düzelmiyorsa, bazı şeyler içinden gelmiyorsa, olmayanı oldurmaya çalışmak nafile çabadan ileriye gidemez.Bu bahsettiklerim sadece evlilik için değil, bir ilişki için elzem.

Ay aynen konularına baktım da yazmadım sonra ilişkisi bir şeyi yok habire kendince varsayımlarda bulunuyor. Daha çok ilişkisi olmaz böyle kendince varsayımlarda bulundukça.
Meraklı yani bende ilişkisi var sandım peh

Olmayacak bir şeye zoraki mücadele bana mantıksız geliyor. Diyelim çocuğu seviyor ama işte her tür pislik var çocukta, e değiştirmek için ne mücadele edeceğim ? Çok mantıksız! Ya da kız kendisine uygun değil, kötü falan yine erkeğin aynı şekilde mücadele etmesi de mantıksız.
Mantıklı olan şey kendi kriterlerinize göre mücadele etmeden evleneceğiniz birini bulmanız, eğer mücadele ederek biriyle evlenirseniz ömrünüz çürür.
Sevgiye aşka bakın ama mantığınızı da kullanın.

Yok ya meraklıymış. Böyle meraka sahip insanlar çok üyenin hiç sevgilisi de olmamış nerden böyle fikirlere sahip olduysa gelip konu açıyor hayret yani.
Hmm belki başkasının adına yazıyor ? Amaaan ne hali varsa görsün benanaaa

Ben gecimsizimdir huysuzumdur ayy bir cenem vardir ki evlerden irak.ole anlayisli olamam anlayis gormezsemde kiyamet koparirim..
Karsimda ki insan her konuda huy olarak benden iyi.
Ama mucadeleye gelirsek hic geri durmam.o da durmaz.
Da neyin mucadelesi bu.
Evliligin mi?evlilik pek mucadele degilde net kararli olmak isidir.

Hmm belki başkasının adına yazıyor ? Amaaan ne hali varsa görsün benanaaa
O da olabilir bilemem tabii ama diğer konularına bakarsınız ne kadar çok evliliğe taktığını ama hiç ilişkisinin olmadığını görürsünüz bu da bana komik geliyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…