evlenmek

O da olabilir bilemem tabii ama diğer konularına bakarsınız ne kadar çok evliliğe taktığını ama hiç ilişkisinin olmadığını görürsünüz bu da bana komik geliyor açıkçası
Üstün körü bir baktım da takıntı yapmış 30 yaş sendromu herhalde. Ya da bizle kafa buluyor

"Bi erkek evlenmeden önce iyiyse,evlenince kötü oluyor"
O zaman hiç birimiz evlenmeyelim.Madem adam kötü olacak niye bile bile lades diyelim
Zaten yaptığımız o bile bile lades.Bunu sadece erkeğe özel bir durummuş gibi göstermek de saçma ama kadın biraz daha yapıcı ve sabırlı olduğu için,erkeğe çok yakışıyor bu söz.
Ben kocama hala çok aşığım,ama canımı çok yakmıştır ilk zamanlar.
Çocuk gibi adamı eğittim.Şimdi çok şükür iyiyiz,ama yapıları çok da uygun değil evliliğe onların.O yüzden kötü tarafları her an patlamaya hazırdır.
Hepsi demiyorum,ama %99 u böyleymiş.

Ay aynen konularına baktım da yazmadım sonra ilişkisi bir şeyi yok habire kendince varsayımlarda bulunuyor. Daha çok ilişkisi olmaz böyle kendince varsayımlarda bulundukça.
Bende oyle dusunuyprum muhtemelen surekli kafasinda kuruyor ama ne kadar cok dusunursen o kadar kismetsiz olabiliyorsun.Hamile kalmak gibi.Kafasini rahatlatsa surekli dusunmese belki cikacak biri.

Tecrübe diyorsunuz yaniiii
Yazdım bunları bi kenara :)

Bu durum erkeğe çok yüz verdiğinizi, çok evlilik meraklısı imajı verdiğinizi uyandırıyor, erkek tarafının da poposunu kaldırıyor, kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor maalesef. Gerçekler acıdır.

Edit: Eski konularına baktım da ohooo, bu kadar evlilik derdine düşmeyin gerçekten olan kısmetlerinizi de kaçırırsınız mazallah. Daha ortada bir şey yok, derdine düştüğünüz şeye bak.

Valla evlenmeden siz alttan aliyorsaniz hep evlenince de böyle olacaktır ona göre düşünün derim

Seviye tespit sorusu gibi olmuş biraz

Yine de birinin kaderinde varsan kim daha çok uğraşırsa uğraşsın . Ya da güzel olsun olmasın kaderinde varsa vardır yoksa yoktur . Geleceğimizin mimarı olabilseydik hayatımız bambaşka olurdu .

Arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla varsayımlar üzerinden birşeyleri soruyorsunuz sanırım. Belki bilmek öğrenmek istiyorsunuz ancak;

"Bilmek" yetmez, bazı şeyler yaşayarak içselleştiriliyor ve öğreniliyor. Ayrıca bu tarz konularda kesin doğrular yoktur, herkesin yolu hayatı farklı. Umarım güzel bir eş adayı çıkar karşınıza.

Tek tarafli olursa mucadele eden taraf erken yipraniyor.

bazı bayanlar evlenmeden önce eşim şöyleydi böyleydi şimdi ilgilenmiyor diye dert yanıyor
benim eşimde evlenmeden önce ilgisizdi şimdi ağzımın içine bakıyor sen neye dayanarak böyle bir çıkarımda bulundun anlamadım
neden böyle bir şey düşünme ihtiyacı hissettin onu da anlamadım
işiniz mi yok alla sen

1.sorunun cevabı ,evet olabilir ..
2.sorunun cevabı ,evet erkek şımarır ve hayır kader değildir .herkes kafasını kullansın ,emanet akılla evlilik olmaz .erkek simardiysa herseyin fazlasını ister ve kadını sadece araç olarak kullanır .örnek : evimin hizmetçisi ,anamın kölesi ,çocuğumun anası ve bide yatak bıdı bıdısı var ,orda da geyşa olcan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…