- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Bende bundan korkuyorum işteSana ikinci evliliğini yapmış bir abla tavsiyesi; evlilik öncesi sana bu şekilde hissettirip ilişkiyi ve geleceğinizi sorgulatan adamla evlenme net. Bak bunlar hep geleceğe dair birer ipucu anlamasını bilene...
sen adamin sevildiği mi hissediyorsunUzun bi iliskim var yillardir taniyorum zaten onu arkadasimdi sevgili olduk bikac yildir surduruyoruz bu sekilde.. sorun şu.. kendisi ilgisiz yani ayri sehirlerde olmamiza ragmen telefonda gunde 1 saat konustugumuz nerdeyse olmuyo hic... mesaj atiyo ona da yarim saatte bi cevap veriyo artik.biktim üzülüyorum yoruyo bu duurm beni.. ayni sehirde olup yuz yuze gorussek neyse ama uzaktayim.hic mi özlemiyo..
Evlilik hazirligindayim bitirsem bitirmeye cesaretim yok aileler fln
. Seviyorum onun da sevdigini biliyorum ama üzülüyorum.. bunu ona soyleyince bi süre duzeltmeye ugrasio sonra yine ayni..araya farkli olaylarda girdi guvenimi kaybettim ne kadar kendimi kandirmaya calissam da.. bilemiyorum yol yakinken donmeli miyim yillarin verdigi bi aliskanlik da var.. ne yapmami önerirsiniz
Inanin bende sevmem telde konusmayi zaten o yuzden kiziyorum.ben bile sevmedigim halde cok ozledgm icin yarim saatte olsa konusmak istiyorum..Güveninizi kaybettiren ne?
Yoğun bir hayatı mı var? Mesaj atmayı, tel de konuşmayı ben de hiç sevmiyorum. Bence bunlar sevgi göstergesi olarak bir kriter değil.
Ahhh...Inanin bende sevmem telde konusmayi zaten o yuzden kiziyorum.ben bile sevmedigim halde cok ozledgm icin yarim saatte olsa konusmak istiyorum..
Güvenimi kaybettiren bi kiz meselesi tabiki inkarlari var.. benim de kanitim yok böyle.
Bilmiyorum ama hissediyorum ne bilim kadinlar hisseder. Bide sevmese evlenmeye kalkar mi hep o istiyo evlenmeyi benden once o ortaya atti oylr ciddiye bindionun da beni sevdiğini biliyorum demişsiniz. Emin misiniz? Neye istinaden söylüyorsunuz bunu? Şu an ki ikileminiz nişanlınızın sevgisini sorgulamanızdan kaynaklanıyor gibi görünüyor. Seven insan ilgilenir ayrıca, altı üstü 1 tane nişanlısı var.
Sende bir daha karşına sevebileceğin birinin çıkmayacağını düşünüyorsun öyle değil mi ?Bende bundan korkuyorum işteama ayrilinca onun baskasiyla evlencek olmasi da canimi cok yakiyo
Aynen bi abla tavsiyesi de benden. Seni önemsiz hissettirecek erkekle evlenme
En iyi siz tanırsınız lakin uzun bir ilişkiymiş. Uzun ilişkilerde bir süre sonra eskisi kadar görüşme olmayabiliyor. Tek sorun bu ise, başka şüphelendiğiniz bir durum yok ise takılmayın bence çok fazla
sen adamin sevildiği mi hissediyorsun
bu anlattığına göre adam seni nerde seviyor..
seven erkek ilgisiz soğuk davranmaz...
bununla evlenirke pişman olursun.
bbak yorum yazan ablalara inan. onlar senin iyiliğini düşünüyor yaşamiş olan da var kulak uy.
Kesinlikle cok cok haklisiniz.. iliskinin basinda daha beterdi ben bundan ayrildim sonra kendine geldi baya bi degisti su an o ilk zamanlarki gibi asla degil.yine ilgili o halina gore ama yinede eksik biseyler var...Bence nisan atmak bosanmaktan her zaman iyidir. Emin degilseniz erteleyin en azindan. Esimle ayri sehirdeydik tanistigimizda ama yogun calistigi halde hep firsat bulurdu yazmaya veya beni görmeye gelmeye. Telefonda ama uzun konusmazdik. Ama nisanlinizi tanimiyorum tabi. Ama emin olmadan evlenmeyin derim
Artik üni bitti calisiyorum atanamadim ne bilim şu an zaten hayatim guzel degil bide ayrilikla iyice kotulestirmek istemiyorum sanirimSende bir daha karşına sevebileceğin birinin çıkmayacağını düşünüyorsun öyle değil mi ?
Haklisiniz seni uzdugum herseyi duzelticem ilerde yanyanayken hersey daha guzel olcak simdi uzaktayuz diye birbirimize sariyoruz falan diyo bilmiyorum kafam cok karisikAraya güvensizlik girdiyse hele bir kız meselesiyse, ilgisizse bence evlenmeyin. Evlenince kendinizi sürekli tetikte bekleyen o uyuyunca hemen telefonu karıştıran biri olarak bulacaksınız. İlgisizliğin, sevgisizliğin verdiği duygu durmunu anlatmıyorum bile.
seven insan ne yapar eder yazar arar diyorum şimdi yılların alışkanlığı der devam edersen yılların gider güven olmayan ilişki olmaz evlendikten yıllar sonra o deli aşk bitiyor elinde adamın huyu suyu karakteri güven ve saygı kalıyorUzun bi iliskim var yillardir taniyorum zaten onu arkadasimdi sevgili olduk bikac yildir surduruyoruz bu sekilde.. sorun şu.. kendisi ilgisiz yani ayri sehirlerde olmamiza ragmen telefonda gunde 1 saat konustugumuz nerdeyse olmuyo hic... mesaj atiyo ona da yarim saatte bi cevap veriyo artik.biktim üzülüyorum yoruyo bu duurm beni.. ayni sehirde olup yuz yuze gorussek neyse ama uzaktayim.hic mi özlemiyo..
Evlilik hazirligindayim bitirsem bitirmeye cesaretim yok aileler fln
. Seviyorum onun da sevdigini biliyorum ama üzülüyorum.. bunu ona soyleyince bi süre duzeltmeye ugrasio sonra yine ayni..araya farkli olaylarda girdi guvenimi kaybettim ne kadar kendimi kandirmaya calissam da.. bilemiyorum yol yakinken donmeli miyim yillarin verdigi bi aliskanlik da var.. ne yapmami önerirsiniz
Yalan söylüyor. Günde 1 bile aramak zor gelen adam sence yanında olduğunda seni nasıl mutlu edecek???Haklisiniz seni uzdugum herseyi duzelticem ilerde yanyanayken hersey daha guzel olcak simdi uzaktayuz diye birbirimize sariyoruz falan diyo bilmiyorum kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?