- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Kesinlikle yalan, gözünüzü boyuyor emin olun, sizinle evlenmek mantıklı geldiği için evlilik planı yapmış ama öyle tutkulu bir aşık yok karşınızda bunu bilin, sizinle evlenmek onun cephesinden doğru ve mantıklıdır sizi evlenilecek kız olarak görüyordur ama o evlenilecek biri gibi değil. Eğer evlenirseniz şimdikinden daha soğuk olacak size ve aynı evin içinde aranızda km. lerce mesafe varmış gibi yaşamak daha zor olacak. Boşanmış biri olarak tecrübelerime dayanarak anlatıyorumHaklisiniz seni uzdugum herseyi duzelticem ilerde yanyanayken hersey daha guzel olcak simdi uzaktayuz diye birbirimize sariyoruz falan diyo bilmiyorum kafam cok karisik
Ev len me.
Verirlerse kaç.
Bende bundan korkuyorum işteama ayrilinca onun baskasiyla evlencek olmasi da canimi cok yakiyo
‘’Ev li ne cem, vermezlerse gaçacam’’
Bu uye tam tersini yapsin :)
Ya sevgili olsak tamam da hersy net artik evlenicez bikac aya insan evlenicegi kiza buna yapar mi? Nefret ediyorum erkeklerden. Aileler herkes işin icinde su an hersey cok daha zor benim icinUzaktan ilişki dünyanın en saçma ilişkisidir. O insana değil kurduğun hayale aşık olursun. İlişki yürümez, ilişki sadece zamana bağlı akar gider... Onunla ilgili ayrıntıları asla bilemezsin. Ama insan ayrıntılarda gizlidir. Maalesef siz bazı ayrıntıları yakalamışsınız. Uzatmanın anlamı yok. Elbet o da kendine göre birini bulacak, siz de bulacaksınız. Bundan daha doğal bişey olabilir mi? Hayat uzun bir yol. Acabalarla, keşkelerle, niyelerle vaktinizi çürütmeyin.
Bunu ona söylediğimde niye sana asik olmasam senle olmayi cok istemesem baska biriyle olmuyum senden ayrilip diyo.. e diyorum iste bu devirde kolay durust insan bilummiyo falan o da diyo istesen yine bulursun yani bunun için evlenilir mi bi insanla sacmalama diyo..Kesinlikle yalan, gözünüzü boyuyor emin olun, sizinle evlenmek mantıklı geldiği için evlilik planı yapmış ama öyle tutkulu bir aşık yok karşınızda bunu bilin, sizinle evlenmek onun cephesinden doğru ve mantıklıdır sizi evlenilecek kız olarak görüyordur ama o evlenilecek biri gibi değil. Eğer evlenirseniz şimdikinden daha soğuk olacak size ve aynı evin içinde aranızda km. lerce mesafe varmış gibi yaşamak daha zor olacak. Boşanmış biri olarak tecrübelerime dayanarak anlatıyorum
Ya şimdi bende tamamen hakkini yemek istemiyorum cabaliyo yani cok yogun bi isi var. Anliyorum onu ama benim derdim zaen 24 saat mesaj atsin arasin degil.. oturup gunde 1 saat sadece bana ayirsim muhabbet edelim yaa..Aynı evde düşün ikinizi.
Ne değişir sence?
Yine senin dediklerini duymazdan gelen biri.
Evlilik böyle mi sence?
Ya şimdi bende tamamen hakkini yemek istemiyorum cabaliyo yani cok yogun bi isi var. Anliyorum onu ama benim derdim zaen 24 saat mesaj atsin arasin degil.. oturup gunde 1 saat sadece bana ayirsim muhabbet edelim yaa..
O yine zaman ayiriyo ama şoyle butun gun mesajlasiyoruz sozde ama yarim saatte bi cevap verir.. izinliyken de gezdigu icin bu boyle oluyo.. tamamen suclyamiyorum ama bu benimki his iste ya biseyler eksik sankio da uzuluyo senin guvenini sevgini kazanmak istiyorum ama ne yapcagimi bilmiyorum diyo.. sen söyle birbirimizi uzmemek icin nasil davraniyim diyo bende sasirdim artik ya . Ayrilmak uzereyim bikac gun hicbi sekilde donmucem aramasina.. bi kendi kendimi dinliyim..
Uzun bi iliskim var yillardir taniyorum zaten onu arkadasimdi sevgili olduk bikac yildir surduruyoruz bu sekilde.. sorun şu.. kendisi ilgisiz yani ayri sehirlerde olmamiza ragmen telefonda gunde 1 saat konustugumuz nerdeyse olmuyo hic... mesaj atiyo ona da yarim saatte bi cevap veriyo artik.biktim üzülüyorum yoruyo bu duurm beni.. ayni sehirde olup yuz yuze gorussek neyse ama uzaktayim.hic mi özlemiyo..
Evlilik hazirligindayim bitirsem bitirmeye cesaretim yok aileler fln
. Seviyorum onun da sevdigini biliyorum ama üzülüyorum.. bunu ona soyleyince bi süre duzeltmeye ugrasio sonra yine ayni..araya farkli olaylarda girdi guvenimi kaybettim ne kadar kendimi kandirmaya calissam da.. bilemiyorum yol yakinken donmeli miyim yillarin verdigi bi aliskanlik da var.. ne yapmami önerirsiniz
Ya evlilikle ilgili hep konusuruz biz evlenince suraya da gidelim şoyle yapariz maddiyati su sekilde ayarlariz herseyi komusuyoruz bilemiyorum ya nasil sacma biseyin icindeyim.Birkere bu durumda ailelerinizi arka plana atın.
Sonra ne ile mutlu olacağınızı bir düşünün.
Aramama sebepleri ne olabilir belki yapısaldır.
Mesela evlilik için planları nedir ?ne düşünüyor,ne işle meşgul gibi....sorularınıza mantıklı yanıt alıyorsanız sıkıntı yok.
Ama almıyorsanız sıkıntı.
Ya evlilikle ilgili hep konusuruz biz evlenince suraya da gidelim şoyle yapariz maddiyati su sekilde ayarlariz herseyi komusuyoruz bilemiyorum ya nasil sacma biseyin icindeyim.
Bi yil sonra dugun var zaten de.. acaba sorusu evet var ya o beni mahvediyo zatenYani şöyle sorayım sadece telefonda konuşmamak mı sıkıntı ?
Genel anlamda sorgulayacak olursak mesela ben aranılmaktan sesini duymaktan ve önemsenmekten hoşlanırım.Yani sevdiğim adam beni özel hissettirmeli.
Ama bunun yanında tabiki iş sıkıntılarınıda göze alırım.Ama ne olursa olsun acaba sorusu varsa işin rengi değişir.
Eğer tatmin edici değilse ve hep uzaktan bir ilişki yaşayacaksam sanırım dayanamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?